Hát Te ez nagyon csuda édi-bédi hallod, ez valami kész!
Ő így és ilyen, hát allig-allig látni ilyet, hm ilyen is tud lenni vagy mi, de ezen most nagyot döbbenek, hát egyáltalán Rajongóval alig látni, Lánnyal meg az oldalán, hm???!!!
Különben figyu már, csak én már ide írom a Stradi (Steven A.) dolgot nem nagyon értem, tehát az "köztudott" mondjuk lehet így mondani, mert én is netről egy leírásból tudom, olvastam, azt már meg nem mondom, hogy hol, de erre emlékszem, szóval-szóval, igen mondjuk az egyik legrosszabbul talán tényleg Ő, mert agyvérzést kapott tőle, de-de úgymond "kijött" belőle, már az eredményt "leszámítva", hogy ugye "másképp" beszél, hát de igazából "mindene eredeti" lett végül is, tehát ahhoz képest, hogy a jobb oldala azt hiszem, amit hát "fel kellett tornásznia" mondjuk így!
Na most ez amit leírtál, akkor még ezek után lenne vagy mi, mert akkor ez nekem viszont meglepi, még most olvasom mondjuk majd el a cikket!
Mindenesetre az egy másik nagy, amikor megláttam a youtube-on, hogy az együttesének japán turnéja volt, ahol a Kag-gel (Duff) találk.
Aki véleltlenül nézte a Life Network műsorán a Celebrity rehab with dr. Drew műsorát, annak már nem lesz újdonság az a cikk amit a thejc.com tollából kikerült. Steven elég kemény fazon hírében áll(t), de az élet őt is meghajlította, és inkább már menekülne az elmúlt 20[...] Bővebben!Tovább »
Mindenesetre AC/DC mellé oda lehet tenni a Metallicát, Guns mellé pedig a The Doorst. Sokan találgatják, milyen nagy dolgokat csinált volna Morrison, ha nem hal meg olyan fiatalon. ...Csak meg kell nézni Axl Rose-t.
Tegnap egy rajzfilmben hallottam a Welcome... -t . A hátamon borzongott a szőr már ez első gitárpengetéstől! Leírhatatlan élmény még mindig ha hallom.
Miért csak 3 lemez tudott megjelenni?
Most olvasom az AC/DC könyvet és évről évre lemezről, lemezre hallgatom sorba. Világhírű zenekar lettek és készítettek tizenakárhány lemezt, tele slágerekkel. Meghalt az énekesük, és még onnan is fel tudtak állni, és megismételték a csodát.
Tudom, költői kérdés de Gánz miért nem tudta ugyanezt megtenni.
Ami '94-95 óta folyik, csak egy lassú agónia, egy lemezzel, egy fellángolással.
Lenne egy kis "segítséges" kérdésem, azért, mert egy másik nagy városban Szolnokon lesz, még nem feltétlen csak odavalósiak jelennek meg rajta!
Tény, ami tény a legjobban lepett meg, mert egyet néztem, hogy egy ottani szervezőnek ilyen kapcsolatai legyenek!
És mikor egyszer az életben teljes véletlenséggel meghallottam, hogy (akkor még így volt) az "egyik" Fesztiválon, tehát ez a legmerészebb gondolataimban sem....Szóóval abban lenne jó csak segítséget, igen-igen tudom még-még odébb van, de-de... A júniusi szolnoki Gilby Clarke koncertre, egy szál magam a fuvarba becsatlakoznék vagy, ha valakik Bpest felől érkeznének vagy-vagy, csak erre kisebb a kilátás, ezért mondtam Pestet, tehát vagy ha Eger felől, a legkisebb eséllyel, de-de innen is lehetnek! Előre is köszönöm a segítséget!
mér kéne befejeznie.?addig amig elképzelhető hogy hallok tőle új dalokat addig engem nem fog érdekelni.a néven meg igazán nem fogok rugózni.tudom hogy nem az de az már régen nem érdekel.
Nem fogja befejezni. Nulla készüléssel tolja majd tovább a sírrablást és a GN'R emlékének további meggyalázását, mert marha jól megél ebből zéró erőfeszítéssel. Ez is csak arra kellett, hogy jobban vigyék a vegasi jegyeket.
Nincs ebben semmi káröröm, a Guns Axl-el együtt már bekerült a rock halhatatlanok közé, most már csak be kéne fejeznie ezt a bohóckodást, amit GnR név alatt művel.
Nagyon-nagyon kösszi, hogy ezt észre tudtad venni!
Óriási, annyira óriási egy dolog az egész már hányadjára olvasom, ez valami óriási hihetetlen az egész!!
Hm annyira nagy ilyeneket is látni!
Én nem tudom ez hogyan, hogy lesz-e erre is, valamilyen valamit csak rendeznek erre is u.s.a-ben, mekkora lenne istenem látni, hogy x átveszi ez a gyerek!
A Golden Gods-on valami elképesztő volt viszont, tehát én azt is már annyiadjára nézem, amit egy másik kedvencem Cage bejelenti és előkonferálja, meg-meg úgy az egész, hogy ott volt egyáltalán! Egyszerűen "mindenben benne van"!