Keresés

Részletes keresés

woodpaul Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1067
Hogy "sportriporteresen" fogalmazzak:
a portugálok minden csapatrészükben jobbak nálunk (újságírás, televíziózás, futballvezetői mentalitás).

Jó volt a Sport1 szándéka, de így nem kellett volna... :(

Előzmény: Vilmoskorte (1065)
cycling Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1066
Borzalmas volt a mai közvetítés.:(
Csalódtam a Sport1-ben.

NYUGODJ BÉKÉBEN,MIKI!

Vilmoskorte Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1065
Szégyen volt a közvetítés, Bozoky beszéde meg katasztrófa. Felolvasott egy statisztikát, semmi személyes érzelem nem volt benne, felháborító volt! Az az ember semmire nem jó!

Isten veled Miki! Legyen szép az álmod, állj be az aranylábúak csapatába odafennt!
Nyugodj békében!

despota2000 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1064
Seu sorriso é persistente! Sua vida é persistente! Seu remembrance é persistente! VOCĘ É PERSISTENTE! Descanso na paz Miki!
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1063
Ez a közvetítés gyalázatos volt!Erre vagyunk képesek.Zámbó Jimmy temetését adta a "magyar" tévé.... (most nincs helye haragnak)

Mindentől függetlenül: KÖSZÖNJÜK SPORT1!

KÖSZÖNJÜK MAGYARORSZÁG!
KÖSZÖNJÜK PORTUGÁLIA!
KÖSZÖNJÜK FEHÉR MIKLÓS

NYUGODJ BÉKÉBEN!
"Egy remek csatárral erősödött a Mennybolt FC!"

sx7 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1062
Így van.
Isten Veled , Miki!
Előzmény: gguszti (1060)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1061
A quero (akarom) helyett queria (szeretném) vagy queriamos (szeretnénk), és az agradece-lo helyett agradecer szerintem jobb lenne.

(Bár mit írtam, portugálul nem tudok - bár valaha tanultam -, a spanyol alapján gondolom ezt helyesebbnek).

Előzmény: despota2000 (1015)
gguszti Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1060
Csatlakozom. Az egész közvetítés is...
Tudjátok, mire gondolok, hisz' mindannyian ugyanazt láttuk (ill. nem láttuk), így most inkább csak annyit mondanék: Isten Veled, Miki!
Előzmény: Dugó (1050)
Vinnen Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1059
NYUGODJ BÉKÉBEN, MIKI!!!
nemo_d Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1058
Isten veled Miki!

A Benfica elnöke nagyon meghatóna beszélt. Valahogy így kellett volna Bozókynak is ....

sx7 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1057
Itt már te egyszer elástad magad jó mélyre.Nem tudom ,hogy feltűnési viszketegséged van-e?vagy esetleg valami más visz erre,de arra kérnélek,hogy ne bántsd azokat akik szeretnének búcsút venni,egy olyan embertől akit tisztelnek.
Én sajnos nem tudtam elmenni a temetésre ,mert nemsokára dolgoznom kell.De így ,ha csak a médián keresztül is ,de elbúcsúzhatok Miklóstól.
Ha neked nem tetszik,vagy zavar akkor menj kérlek vissza a zöldfehér topicodba és hagyd békén azokat az embereket akikben van egy pici emberség.

Köszönettel

Amúgy a család és a csapat kérésére mellőzik a közeli nagytotálokat(már ha van közvetítés),mert erre direkt megkérték a sport1et.

Előzmény: Törölt nick (1045)
Haszika Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1056
szégyenletes, sokkal inkább vártam volna h azt mondja el mit ejlentett ő az országnak, nekünk, a szurkolóknak, akik szerették satöbbi.....

erre,,, vagy azt h a magyar focinak, vagy neki személyesen mit jelentett....

helyette is szégyellem magam

Előzmény: big l (1055)
big l Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1055
Bózóki mintha híreket mondott volna ! SZÉGYEN !!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1054
Nem tudom a riporternek minek kellett annyit szövegelni, nem meccset közvetít, hanem temetést.
Maradt volna inkább csöndben.
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1053
(közvetítsen valaki, plíííz)
Előzmény: Dugó (1052)
Dugó Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1052
Amit a portugál mondott...nah ez gyászbeszéd... le a kalappal!
Nem egy felsorolás, mint amit a bozóky művelt, hanem egy gondolatsor, amely szivből jön és Mikit méltatja...
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1051
próbáld meg
én már próbáltam, sikertelenül, mindig visszadobott
az ominózus honlap
Előzmény: Törölt nick (1046)
Dugó Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1050
Én pedig azt, hogy szégyelje magát!
Előzmény: big l (1047)
Haszika Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1049
egyetértek, méltatlan Mikihez:(((((((((
Előzmény: big l (1047)
Lenny Nero Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1048
Isten Veled Fehér Miki!
big l Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1047
Én Bózoki Mondókájára mondanám azt hogy röhej .
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1046
A Benfica honlapján jelenleg fekete háttér van csak, regisztrációs lehetőséget nem találtam.
Bár nem tudok portugálul, annyit azért csak össze tudnék hozni, hogy regisztrálni tudjunk.

Röhej, hogy fél óra után tudták csak helyreállítani a műholdas kapcsolatot (Sport 1), hogy közvetíteni tudják a temetést...

Előzmény: big l (977)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1045
Kérdem én: mi az élvezet abban, hogy egy ország láthat egy elhunytnak a zokogó családját nézni ? Ezt hívják szadizmusnak.

Az is gusztustalan volt anno, hogy egy zámbódzsimi nevezetű senkinek közvetítette a Magyar Televízió a temetését. Nem tartozik ránk.

Ha Fehér Miki közeli hozzátartozói lennétek, akkor fix, hogy elleneznétek a temetés közvetítését.

FeherRepaZoldGYOKER Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1044
R.I.P Miki ! Nyugodj bekeben, barhova is kerulsz ( ateistakent ezt az egi hawaii-os dolgot en nem eroltetnem ) !

A magyar valogatottnak, es az osszes klubcsapatnak ( meg a zoldeknek is) kivanok 22 Mikihez hasonlo mentalitasu labdarugot !

A blikk, meg a retek klub pedig tunjon el a media sullyeztojeben ! A fergek a fold ala valok, vagy max . a horogra, nem pedig a magyar tomegtajekoztatasba ...

Ui.: Ha valaki esetleg rogziti a Sport1 adasat, es bedigitalizalna, az dobjon nekem egy mailt ! Elore is koszonom !

Előzmény: despota2000 (1024)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1043

"K Ö Z L E M É N Y

Megdöbbenéssel értesültem arról, hogy a Blikk című napilap a mai számában úgy tudósított Fehér Miklós válogatott labdarúgó tragikus haláláról, hogy a címoldalán közzétette a szerencsétlenül járt sportoló haláltusája közben készült fényképét, megsértve ezzel emberi méltóságát, képmása és személyes adatai védelméhez fűződő jogát. Az ilyen sokkoló hatású képek bemutatása a személyiségi jogok lábbal tiprását jelenti, és sérti a jóérzésű emberek kegyeleti érzéseit is. Az újság eladott példányszámának növelése, a piaci verseny nem szolgáltathat elegendő indokot az ilyen mértékű jogsértésekre.
Személyiségi jogai csak az élő természetes személynek vannak, az ember halálával megszűnik a jogképessége. Ez azonban nem eredményezheti azt, hogy az elhunyt adataival, képmásával az újságíró szabadon rendelkezzék, mert az adott személy halála után is tiszteletben kell tartani magánéletét, emberi méltóságát.

Tudomásul kell venni, hogy a sajtószabadság nem önmagában érvényesülő alkotmányos jog, hanem csak a személyiségi jogok védelmével összhangban érvényesülhet.

Nyomatékosan és ismételten felhívom az un. „bulvárújságírásban” dolgozó újságírók figyelmét a mértékletesség, nagyobb empátia és a személyiségi jogok tiszteletének fontosságára.

Dr. Péterfalvi Attila
adatvédelmi biztos"

Apus Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1042
Te egy tapló vagy! A nevedből meg szedd ki a Fradi szót, mert nem vagy méltó rá!!!

Isten Veled MIKI! Bár nem ismertelek személyesen!!!

Előzmény: Törölt nick (1038)
sx7 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1041
Éreztem hogy Győrbe kellett volna mennem...
Kár hogy dolgozok este. . .

Várok ...
Remélem látok valamit. . .
Szeretnék ,a médián keresztül elbúcsúzni . . .

despota2000 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1040
Emberek!
Ne foglalkozzatok vele!
Legalább Ti ne!
Ha szerinte mi hülyék vagyunk, mert hiányzik nekünk, ha álszent vagyok, mert hétfő óta talpig feketében vagyok, ha álszent volt az a több millió ember szerte a világban, aki szomorúan vette tudomásul Miki halálát, vagy anno Diana hercegnőét, Anna Lindthét, vagy bármilyen ismert személyét, akkor vállalom, hogy az vagyok! Ha neki így jobb lesz! Elvégre mi még soha senkit nem vesztettünk el, úgyhogy nem érezhetjük át a családja gyászát...

De kérlek, legalább mi ne szennyezzük be ezt a szomorú napot veszekedéssel!
Egyszerűen nem kell vele törődni!

BadeJuve Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1039
Nálam is csak Miki képe jön be,hát valamit nagyon elbasztak.
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1038
Jó ! Rajzolj le engem, azt ütögesd utána a rajzot.
Sajnálom, ha valakit megsértettem, igazán nem akartam.
Előzmény: Haszika (1034)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!