nem csak gozillanak jár le a szerződés hanem pl damonnak, jobanak, nadynak, melkynek, pötinek és wangnak, szóval lesz mit csinálni az offseasonban. damont mindenképpen megtartanám akárcsak melkyt, jobat és pötit is. nady és wang nagyon véleményes a sérülése miatt, egészségesen q jók lennének főleg wang, bivalyerős lenne a rotáció cc, aj, pöti, wang. viszont outfilder poszton nagy lenne a tolongás ha mindenki marad. damon, swish, melky a legjobb felállás nady vagy matsui menne dh-nak. szerintem utóbbi maradni fog nady pedig megy pedig bírtam jól nyomta. és akkor még nem is beszéltünk a kiegészítő emberekről mint hairston, hinske vagy gardner. mondjuk szerintem utóbbi úgyis maradni fog mert jó védő és ő az első számú prunner.
Huuu ez a győzelem nagyon kellett. A.J állat volt. Mondjuk nem annyira mint tegnap Lee, de azért a 9K se olyan rossz. :) A-ROD gáááz volt, de legalább Howard is négyszer lett strike out. :) Philadelphiában legalább 1 meccsett hoznunk kell!!!
Sok jót nem vártam már ettől az inningtől Tex és A-Rod után, de sánta Godzilla betalált a nézőtérre. Én nem hoznám őt vissza jövőre, jó lenne, ha szépen búcsúzna.
Én csak egy dolgot szerettem volna tegnap is, meg ma is, hogy ne legyen benne egyértelműen csúnyai bírói baki, a játékosok között dőljenek el a dolgok (és bár egy ideig benne volt, hogy azt a double playt benézik, de még azt is megtárgyalták szépen).
Ja, meg mondjuk tegnap jól esett egy ilyen is Extra Bet Summary Date Time Selection Odds Stake Refund Win Status Oct 28,2009 23:24 Chase Utley (PHI) 12.0 500.00 0.00 6000.00 Resulted
bár csak játszási oldalon volt, de azért akkor is elégedetten néztem ahogy száll a labda...
mára meg egy jó kis csapkodást várok, kb. ilyen 7-6-os vagy ilyesmi eredménnyel, aztán, hogy kinek, azt nehéz megmondani, nekem igazán a Jenkik bullpenje volt tegnap csalódás, bár igaz nem is rajtuk múlt... de ma elszúrhatják, ha annyit tesznek hozzá mint tegnap...
Hála a fogyatékos Manuelnek ez viszonylag könnyen összejöhet. 4. meccsen CC megy majd Blanton vagy Happ ellen, azt pl. mindenképpen hozni kell. De a 3. meccs Hamels-Andy párosítása is nekünk kedvez.
Ha a mai meccset hozzuk, akkor elég optimista leszek. De ez ma nagyon nehéz lesz, AJ-ben sajnos benne van bármi...
sima csöcs vlt. ma nyerésre vagyunk ítélve különben elmegy a hajó. egyébként nem hiszem, hogy mégegyszer ekkora különbség lesz az ütőink és lee között.
Ez sima liba volt a Philliesnek. Holnap Pedrót szét kell ütni, ha akarunk még valamit keresni ezen a WS-en. Ja és idegenben is min 1 vagy 2 meccset is hozni kell.
hat ez milyen pali... CG, 10K , no walk ...es milyen laza volt, azanyamuristenet ... mintha nem is WS-n lett volna new yorkba, hanem a spring trainingen clearwaterben.
Idegenben szükség lesz CC ütőjére is! :) Ez a mai eddig elég reménytelen, Lee már a 4.-re 7 K-t osztott és azóta sem sikerült kiismerni. Most pedig Hughes igyekezett bebiztosítani a Phillies vezetését.