Ott álltam a starthelynél, egy feltűnően kékes-zöldes-pirosas-fehéres melegítőfelsőben, mobillal a kezemben.
(Mondjuk az lett volna az igazán feltűnő, ha CSAK abban állok ott... :))
Én vaksi vagyok szemüveg nélkül, úgyhogy aki nem köszön rám, az úgy marad.
Mintha szaunát emlegettél volna, tehát 3 előtt végeztél, én pedig csak 4-re értem le.
Egyébként meg igen, az új inkognitómat próbálgattam, azért kerültelek nagy ívben, sajnos kicsit hónaljban szorít.
Ja, és amikor szombaton kijöttem a Hajósból, akkor volt ugye a hendikepfutás. Úgyis szép volt az idő, meg voltak mindenféle emlékeim chinosanos-qperes futásokról, hát megálltam nézelődni. Még néhány perc volt az első célbaérkezőig, amikor megáll a szervezők nagyórája. Egymásra néznek: most mi van? Fogalmuk sincs. Aztán legyintettek: hát akkor futottak egy jót... Kiderült, hogy valaki szórakozott, és kihúzta a konnektorból a hosszabbítójukat. :)
Nem maradtam le én sem, szombat-vasárnap reggel megmártóztam egy picikét a Hajós hűs habjaiban. Eredmény: tüsszögés, C-vitamin szedése. De még ma elmúlik, remélem. :)
Szombat délután csobb volt sziget, de 33 foglalták búvárok el.
50 m nagyon sok, főleg ennyi kihagy után.
Vizihulla csomó lebegett, haladni nem lehetett.
Szauna csak 3-ig, lelkiekben voltam fel, de ettől ki.
Szép jó reggelt kívánok minden kedves topicsekesnek!
Sajnos van egy nagyon rossz hírem: vége a szünetnek.
Látom nagyon érdekel titeket hogy fiú vagyok vagy esetleg lány. Jelentem majd egy úszós-pizzázós talin kiderül, mostmár tényleg elmegyek ha lógnom kell valahonnan akkor is.
Egyébként nincsenek bocikék szemeim.
chino: engem is érdekelne a szombati úszásfutás... De: jó a sorrend? Azaz előbb úszás, aztán futás? Szombaton amúgy is mentem volna úszni, fél nyolcra. Valamint a cuccot hova teszitek futáskor?
SK, hatásvadász: álommanónak őszi szünete van, és ezt be is jelentette, ha már nem emlékeznétek... :))
Ma reggel a csasziban talált (jár még oda vki, vagy csak én tartom ezt a frontot a hajósiakkal szemben?)
nagyon jóóóóóóó volt, reggel már világosban, de sűrű ködben úszni
bár egy csöppet hideg volt, ezért megérdemeltnek éreztük 20 hossz után a lábáztatós kismedencét
Enter, mEdvE: kis medence nekem is megvolt oda-vissza egy lufttal :))
Hogyne, kedves Chino, ha másnak válaszolok, akkor is neked szólok! Csak hát nem akartam annyira direktben. :-) Azt a gombot meg nem találtam, hogy válasz mindegyikre és mindenkinek.
Emberiség :
Szigeten nyitva van a kiuszó, isteni kinnt tempozni szemerkélő esőben :-)
nem csinálunk esetleg olyat, hogy futunk egy kicsit, asztán uszunk ?
leginkább hétvégén volna ez jó.( nekem )
Natessék .. már megint lemaradtam egy taliról :o((
Ja, egyébként szia mindenkinek!
A múltkori nem elmenetelemért bocsesz .. sajnos a másodállásom útján a nyakamba került egy nagy csomó munka .. meg aztán tanulni is szerettem volna, de az már nem sikerült :o)
szia qperfiam, csaszi nyitva, hetvegen kinnt a cidriben szabad a palya, de bent a kismedenceben is lehet uszikalni( sator )
ugy lattam , hogy november 1.-en vasarnapi nyitvatartással fog menni. Azaz 6-kor zar be, ha minden igaz.
De büszke itt valaki a számokra, csak úgy röpködnek a 10000-ek és 1000-ek, bár csak fizetéskor lennél ilyen gavallér§:-))))))))))))), akkor többet ennék§:-)
Ugyan már, pár "ártatlan" kis szóvicctől, miért futamodna meg?
Megvan a nemed?
Én, ha nem találom, odamegyek az utcán az első csinos lányhoz, tőle biztos kapok 1et §:-)))
Nahát, ki is itten az elveszett lélek akkor tulajdonképpen, Enter bácsi? :-)
(per def: elveszett lélek az, aki nem volt ott múltkor a Komiban pizzázni...)
*medve még nem tudja, ott lesz-e, avagy el lesz veszve