Nem Cure, de egy általános problémáról szóló cikk a koncertekkel kapcsolatban.
Emlékeztek még, hogy Robert a legutóbbi turnén fellépett ez ellen a gyakorlat ellen, és elérte, hogy ezek a cégek fizessenek vissza valamennyit a jegxvásárlóknak? És maximálta a jegyárakat.
Most meg épp az egyik "kedvenc" zenésze, akinél óriási botrány lett az extrém magas jegyárak miatt
Amúgy rohadt nehéz választani, mert szerintem borzasztó jó artwork-ök születtek a lemezekhez, még a 4:13 Dream is nagyon izgalmas! De ha választani kellene, akkor a Disintegration mindenképpen és a Wish (erre amúgy stílusban egy kicsit emlékeztetnek a 4:13 Dream borítói is).
Ha úgy érted, hogy az albumváltozatokat pótolják-e a 3CD-s Wishen lévő demók, nálam nem kifejezetten. Inkább kiegészítik, mert a Wendyn kívül csak a Cut, ami komolyabban eltér, és annak nem állt rosszul a gyorsítás sem. A Wendy viszont a demónál is jobb volt a Play Out-on szerintem.
Az új lemez borítója kapcsán jutott eszembe, hogy vajon kinek melyik lemez borítója tetszik legjobban. Nálam a Faith viszi a pálmát. Az egyszerűen kjúrvajó. (hála Porlnak)
rejtély? csak az, hogy ilyen művészek h tudnak vmi f*szságon összerugni ennyire a port?
vagy csak én képzelek bele többet ebbe a művészeti dologba...
Boris hiánya pedig annyira nyilvánvaló. meg lehet hallgatni az általa felvett dalokat a stúdióban majd élőben...hát más világ.
nem tudom, de az h az akkori asszonnyal akart zenélni, kissé szürke ok. lehet ettől még igaz. azonban robertet el tudom képzelni kemény "diktátornak", parancsnoknak , tekintélynek ha az együttesről van szó (most már megjelenésével is szépen felnőtt ehhez).
perry story kevésbé jelentős mivel a lol-boris-porl triót nézve perry nem releváns...de ahogy emlékszem 2004ben vhogy úgy történt a távozása, h csak..nem kellesz-féleség.
üvegsz.- kellene egy 3. kiadás mivel a korábbiak gyakorlatilag beszerezhetetlenek.