Marsbéli Krónikák épp most forog, kedvenc svittem szól épp (IV-VI.)BTW épp ma készítettem egy rövidke rajongói videót, Ivan Torrent Human Legacy c. remekét hallgatva valahogy a lelki szemem előtt az játszódott le, ahogy a tagok elfoglalják a helyüket a színpadon a várva várt koncerten... Amíg meg nem hallom saját intrójukat, addig Ivan Torrenten keresztül tudom csak elképzelni, hogy mekkora epikus momentum lesz az... Remélem, senkit nem sértek meg ezzel a videóval, nem volt szándékom!
A hátralevő két hétben (még májusban) mindenki hallgassa meg a Marsbéli krónikák lemezt ! (elfogadható még a Mazsuli Krónikák is - mint helyettesítő termék). Elejétől - végig... !!!
A meghallgatás tényét tessék szíves lenni bejelenteni itt a topicban.
a Solaris Együttes gondozásában! :o) Eredetileg ezt az Oldalt is egy rajongójuk hozta létre 2011 novemberében, de nemrég átadta az admin jogokat a Srácoknak, úgyhogy azóta gőzerővel megy itt is szeptemberi koncert reklámja! :o)
Lehet, hogy nyitok egy lapot a Facebookon a Solarisnak, mert szerintem a féltucatnyi-tucatnyi még nem elég. Tőosztással szaporodnak, mint a muskátli. Már azt sem tudom melyiket lájkolom.
Ez a programsorozat pedig szombaton, május 11-én lesz Szentendrén - a számunkra legfontosabbat ki is emeltem: GÖMÖR LACI játszik a BALKÁN BLUES zenekarban :o)
Az már tudjuk, hogy "A szept. 7-i előadás különleges lesz abból a szempontból, hogy a Solaris-életmű első időszakát öleli fel." - de az azóta meg nem jelent (2011-ben bejelentett!) új Solaris-lemez körül is túl nagy a csend... Sajnos. Remélem egy-két számmal legalább készülnek a fiúk a szeptemberi koncertre.
Ha gyorsan elfogynak a jegyek és lenne még egy koncert akkor azt javasolnám, hogy legyen pár hónap a két koncert között mert akkor a szeptember 7.-i félezer nézőből is lennének bőven olyanok (pl. én:) ) akik elmennének a 2. koncertre is. A szeptemberi után szívesen elmennék egy mondjuk decemberi koncertre is, de két egymást követő napon nem.
Oh, és záporoznak a jó hírek :o))) Nézzétek, Böszörményi Gergő micsoda pazar napot állított össze május 25-ére, szombatra - az idei Református Zenei Fasztivál keretében!
A Nagyszínpadon fellépők:
15:00 – INVOCATIO MUSICALIS (Kollár Attila – Solaris) (Bakáts tér) 16:30 – KEEP FLOYDING együttes (Bakáts tér) 19:00 – VARGA János Project (Bakáts tér)