Keresés

Részletes keresés

timcsili Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3395
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3394
És Kaposváron játszik.
A kaposvári színház honlapját látva döbbentem rá, hogy a srácnak Gothár a vezetékneve (a magazinok, ahol a családi képeken láttam, ilyesmiről nem írnak).
Előzmény: timcsili (3393)
timcsili Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3393
És Kaposváron játszik.
Milyen Bűn és bűnhődés volt a Katonában??? Lemaradtam volna valamiről?
Előzmény: ColinCrazy (3391)
bogibébi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3392
De, itt a vezetéknév azért elég ismerősen csengett... Pletyka rulez! §;o)
bb
Előzmény: ColinCrazy (3391)
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3391
Csak úgy mellékesen:
Nem tudtad, hogy Básti Juli Puskás Tamás felesége? Akkor talán azt sem tudod, hogy Denis-
Csűrcsavar-Jakab=Gothár Márton a fia. :)
Előzmény: bogibébi (3381)
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3390
Maday nem lesz túl jó a József A-ba?
Köszi, ez jólesett... épp azon gondolkodtam, mihez fognak vele kezdeni, mivel tudják megdobni?...
Előzmény: twenty (3382)
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3389
Maday Gábort Debrecenből
WOW! :)) Asszem, ez lesz a nap jó híre számomra! A nap élménye pedig az esti Slussz Szentendrén! Na, ebben bizonyosan nem fogok csalódni, hiszen 2x láttam már... és nézném még többször, ha nem ez lenne az utolsó előadás...
Előzmény: timcsili (3380)
twenty Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3388
aha. akkor hagyjuk, ne pletykálkodjunk:)
Előzmény: bogibébi (3385)
bogibébi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3387
Azért nagy várakozásokal ne menj Esztergomba! Nem véletlen, hogy csak az Udvarosról áradoztam....
N.E.-t én ia egyre jobban bírom, eddig a csúcs a Talizmán volt. Egész más típusú színész, mint F.E., szerintem nem annyira intellektuális, de nagyon jól megtalálják a szerepek. Ezt az ellentétet kettejük alkata között legjobban a Katonás Bűn és bűnhődés emelte ki.
bb
Előzmény: timcsili (3384)
twenty Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3386
Ok. várom, ha megtalálod:)
Előzmény: timcsili (3384)
bogibébi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3385
Úgy is lehet mondani, de én leginkább más-/az/naposságnak szoktam - legalábbis kinézet alapján. Nem akarom hogy pletykaszintig fajuljon a dolog, egyébként is szerintem ez monden színész magánügye, a nézőre csak annyira tartozik, amennyire és amilyen mértékben ez átjön a színpadon is. Lehet, hogy egyébként sem játszott volna annyira jól, az ilyen "problémákat" egy F.E. szintű színész már rutinból kezelni kell, hogy tudja.
bb
Előzmény: twenty (3383)
timcsili Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3384
A kertész kutyáját most nem tudtuk megnézni, majd a héten Esztergomban. Mindenesetre felkeltetted az érdeklődésemet. Ja, Nagy Ervin nekem is tetszett. Bevallom, hogy kezdetben (értsd: fh) idegenkedtem tőle, nem különösebben tartottam sokra, nem is szerettem. Mostanra azonban már az egyik kedvencünk.
Twentynek: Sanos, nem találom a cikket, így nem tudom belinkelni. Röveiden akkor a tények: a Népszabiban olvastam, hogy lesz egy cca 40 fős, Szobaszínház (Szolnokon is így hívják!) nevű játszóhely, ami a büféből fog nyílni. Kísérletezésekre alkalmas tér, a színészek kiőrültködhetnek magukból mindent. Asszem, valami konditeremből alakítják át. De keresgélek még, hátha meglesz. Legyünk autentikusak vagy mi!
twenty Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3383
Milyen állapotban volt Fekete E. az előadás előtt? Betge volt v. valami más?
twenty Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3382
Sajnos nem tudok részleteket a Katona új játszóhelyéről:(( Megdobnád vele a Katonás topicot? Köszi.

Maday nem lesz túl jó a József A-ba?

Előzmény: timcsili (3380)
bogibébi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3381
Na, csak megkockáztattuk ezt a Keszthelyt - és érdemes volt, mert bejutottunk, és nekem az előadás is tetszett, főleg Nagy Ervin, aki szerintem elég jól elvitte a hátán az előadást. Fekete Ernő nekem kicsit halványnak tűnt, de ennek nem a kora volt az oka. Azért nem lepődtem meg rajta különösebben, tekintettel arra, hogy láttam, milyen állapotban volt az előadás előtt fél órával, úgyhogy ahhoz képest hatalmas teljesítményt nyújtott! A dalbetétek nekem elég öncélúnak tűntek, aztán mondta valaki, hogy a Básti Juli a rendező felesége, és akkor már világos lett a dolog. Az énekes srácnak nagyon nem volt hangja különben, és a Básti Juli is jobban élvezhető színésznőként.
A keszthelyi kaland sikerén felbátorodva vasárnap este még elmentünk Gödöllőre - szintén jegy nélkül - és megnéztük A kertész kutyáját Udvarossal és Rátótival. Udvaros szokás szerint mindenkit lemosott a színpadról, és ráadásul látszott, hogy az egész egy kellemes kis ujjgyakorlat a számára, naggggyon ott volt! A darab olyan amilyen, de nyáresti szórakozásnak megtette.
bb
Előzmény: timcsili (3378)
timcsili Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3380
Nem tudom, hogy lesz-e. Még sehol nem olvastam róla, bár a tavalyelőtti Makrancos Katát (r: Alföldi, Gyula) úgy volt, hogy behozzák, aztán mégse. A következőket figyelembe véve esetleg elképzelhető: 1. Puskás Tamás rendezte. 2. A tavaly nyári Sok hűhó-t játszották Kecskeméten.
Széles azért még a Bárkában is mutatott magából! Nekem tetszett a King Kong lányaiban. Ő meg Tóth Anita. Bár a darab az tényleg sovánka...
Viszont amit még nem vetett fel senki (pedig tőled azért elvárnám:) : a Katona új játszóhelye. És ma olvastam a Népszabiban: A József Attila társulatához szerződtették Timkó Esztert a Madáchból, Maday Gábort Debrecenből, Dányi Krisztiánt pedig Kaposvárról.
Előzmény: twenty (3379)
twenty Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3379
A keszthelyi Ahogy tetszik nem lesz Pesten sehol?
A Katonások miatt meg a Quimby miatt engem is érdekelne. (Bár inkább rosszakat hallottam róla)

Széles az Új Színházas korszakában nagyon jó volt, mintha újabban Egerben játszana.
Legutóbb a King Kong lányaiban láttam, de ott sem Ő, sem a darab nem igazán jó.

Előzmény: timcsili (3378)
timcsili Creative Commons License 2003.08.18 0 0 3378
Ismét tartalmas hétvége áll mögöttem. Pénteken megnéztük Szentendrén a Dévajságok Magyarhonban c. előadást. A Súgó azt írta, hogy írta: Hajdu (tudoménám!!!) István-Magyar Attila. Gondoltuk, könnyed nyári bohóság, kellemes lesz. Szentendrén azonban már csak Magyar Attila neve alatt futott. Gondolom, beletette minden, a Bruhahában és egyéb hasonló színvonlalú műsorokban szerzett tapasztalatát. De még így is lehetett a másfél óra 15%-át élvezni. Aki viszont igen jó volt benne: Széles László. Sajnálatos, hogy keveset lehet őt látni.
A másikért kicsit többet utaztunk. Keszthely, Ahogy tetszik. Hát közepes volt. A Katona színészei egész más minőséget képviselnek, mint a többi játszó személyek. Fekete E. picit fura volt Jacques-ként, értsd: túl fiatal, több az élet benne, mint a mélaság. Nem vagyok benne biztos, hogy a Quimby (akiket nagyon bírok és gyakran is hallgatok) ehhez nagyon passzolt volna.
Tamaramara Creative Commons License 2003.08.17 0 0 3377
Bocsánat, kicsit offolok, de itt nagyon sok művelt színházrajongó van, talán tudnátok segíteni.
Ha van egy kis időtök, megnéznétek ezt a topicot (Szex, erotika, meztelenség a művészetben), és benne a 296-os hozzászólás rejtvényét? Nem boldogulunk a megoldással, de hátha látta az előadást valamelyikőtök...

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.15 0 0 3376
KÖSZ!
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.14 0 0 3375
Szia!
Én csupán tévében láttam, színházi előadásokban sajnos nem...
Itt a topicja a Színházi Portál Mennyei páholy részlegéből
Előzmény: Törölt nick (3373)
timcsili Creative Commons License 2003.08.14 0 0 3374
Szerintem menj el a a Színházi Intézetbe és nézd meg a videotárat meg a kritikákat. Biztos találsz valamit! Én amiben láttam és sokat jelentett: Hoppárézimi, A félkegyelmű, Hamlet, Platonov.
Előzmény: Törölt nick (3373)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3373
Sziasztok!
Mesélnétek nekem Ternyák Zoltánról? 12 évesen láttam egyszer életemben színpadon, még fh-s korában. ('Női partőrség szeme láttára', a kis Madáchban). Utána semmi.
Idén halt meg, és kómában volt hosszú ideig. Még kurva régen 1x láttam a Madách téren, teljesen elborult fejjel, betépve járkált, tízméteres köröket leírva.
És most megnéztem a "Felhő a Gangesz felett"-et, és ezért írok. Azt hiszem, egy kurvakimagaslóan nagy színész pályafutásáról maradtam le, teljes
egészében.
Meséljetek, hol játszott (Katona?), miket, fönnmaradt-e videókazi, akár színdarabokról, akár filmekkel. Kösz.
bogibébi Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3372
Most aztán jól megnyugtattál §:o( - azért kösz! §:oD bb
Előzmény: timcsili (3371)
timcsili Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3371
Jó előre kell vidékre foglalni, mert a helyi, kultúrára éhes, a színházhoz év közben igen ritkán hozzájutó közönség pillanatok alatt elkapkodja.
Előzmény: bogibébi (3369)
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3370
Nem tudom, játszák-e még, hiszen Lia pocija egyre csak nő... (novemberre várják a kisbabájukat Csányi Sanyival)... most még tökéletesen tudta leplezni.
Előzmény: bogibébi (3368)
bogibébi Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3369
Szia, lenne egy praktikus kérdésem: te ezekre a vidéki előadásokra egyszerűen odamész és megveszed a jegyet vagy tudsz előre foglalni? Azért kérdem, mert az Ahogy tetszik-re és a Kertész-re mi is szeretnénk elmenni, és az előbbire konkrétan 3 hete képtelenek vagyunk foglalni, pedig most szombaton néznénk meg. Nyugtass meg, ha ez csak "sok hűhó semmiért" (hogy stílszerű legyek), de a semmiért mégsem bumliznánk le Keszthelyre... Köszi,
bb
Előzmény: timcsili (3334)
bogibébi Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3368
Nagyon jó, köszi! Pesten játsszák majd ősztől, nem tudod?
bb
Előzmény: ColinCrazy (3366)
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.12 0 0 3367
Azt tudtam, hogy nem szoktátok előre eldönteni, hova indultok majd színházba.
Ezentúl figyelek! :)
Előzmény: timcsili (3365)
ColinCrazy Creative Commons License 2003.08.12 0 0 3366
Ezen a címen érhető el a Liliom mappa a kapolcsi honlapon.
Ez pedig a konkrét kép az eredeti helyén. Remélem, itt meg tudod nézni!
Kicsiben ide merem hozni:
Előzmény: bogibébi (3364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!