Köszönöm szépen. Apróságokat belejavítottam ismét a S2 E01, E02, E03 részekbe, mert elistván felhívta a figyelmemet néhány bakira. Ha valaki újra akarja nézni, töltse le a frisseket a honlapról.
Szombat délelőtt töltöttem le a teljes sorozatot, délben a feliratokat hozzá. Gondolom azóta érdemben nem változott nagyon az eleje. Gépen néztem, de köszöni szépen a lejátszóm kezeli szépen 3 sorban 5 féle méretben a feliratokat hála New Age mester moddolt firmwarwe-ének. (Yamada DVD-6800X akit esetleg érdekel nem sokat futott lejátszó el is adom neki mert lett egy vinyós felvevőm is.)
Ha valahol látsz bakit, hibát a Beeching felirtaiban, kérlek a honlapon található e-mail címre írjál nekem. Szívesen veszek minden észrevételt, akár fordítási javaslatot is. (Ahogy írtad, te néhol máshogy fordítottad volna.)
Továbbá szeretném jelezni, hogy az S2E05 elkészült, holnap reggel feltöltöm. Már csak a helyesírásellenőrzés hiányzik, meg a szerverelérés.
Mondjuk támadt egy olyan kósza ötletem is, hogy miért nem keressünk meg a weboldalán keresztül David Croftot és kérjük el tőle, és egy boxsetért cserébe lefordítanánk ő meg ha nálunk akarja árulni, akkor feltehetné a magyar feliratot is a lemezre.
Korán örültem, hiába a nagyobb fileméret a 2. szériának is a rossz kodek miatt rossz a képe (amit lenmtebb linkeltek rapidost), ráaásul az asztali se viszi. :(
Közben ráakadtam én is köszi, bár az első évad eléggé tré minőségileg a fileméret alapján. Megpróbálom az elsőt torrentről leszenvedni a műásodikat a te linjeidből szedem le.
Ha lenne forrásanyag (srt, idx, sub file), szívesen besegítenék annak aki elvállalja (gyakorlásnak sem jönnne rosszul), de a neten nem lelek semmit. Ha lesz ismerős aki megrendeli a teljes boxsetet külföldről akkor elkérem lerippelni a feliratokat tőle. Más: Most kedtem a Beechingbe ( most fejeztem be az első részt) nagyon jó bár itt-ott máshogy fordítottam volna illetve észrevettétek, hogy vannak sorok amelynhez nem jelenik meg felirat? Ez az eredeti angolban is így van? Van még egy sorozat a Dad's Army ami még nagyon népszerű volt az Angoloknál és szintén van egy két Mylord szereplő benne.