Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Most kapcsolódtam be a fóruma. Láttam zene ügyben kérsz tanácsot. Én tudok valakit aki egy személyben tudja szórakoztatni az idősebb és a fiatalabb násznépet is, hogy mindenkinek jó élmény maradjon az esküvő! :-)
Ő is sokat ad a referenciára így a személyes megbeszélés híve, hiszen csak akkor derül ki, hogy valaki szimpatikus-e, megbízható-e illetve alkalmas-e a feladatra. A referenciáját szereti Ő maga megmutatni elmesélni mi hogy volt. Amúgy lemezlovas, a magyar nótáktól, mulatósoktól a 60-as, 70-es, 80-as és napjaink legjobb slágerein át mindent tud játszani. Több esküvőn is adta már a talpalávalót. Ha gondolod megadom az elérhetőségét és meg tudsz beszélni vele egy személyes találkát, az nem kerül semmibe :-)
torta ugyben akiket 100% biztonsaggal merek ajanlani az a Muki Cuki nevu ceg (volt Corvin aruhaz mogott vannak) megcsinalnak foto alapjan barmit akar formatorta akar fenykepes es tokeletes izvilaggal. Nem tuledes, nem izetlen, egyszeruen tokeletes. eleg sok tortat rendeltem mar toluk es soha 1x sem volt gond veluk. (mukicuki.hu amugy)
Köszi a gratulációt és a választ, igen, én is ilyen tortáról hallottam. Csak hát azért érdekelne jó cukrász, hogy szép is legyen, és finom is :) Gondolom, nagyon igényes vagyok.
Neten is utána lehet nézni, de attól még nem biztos, hogy finom. Talán keresek tortás fórumot. vagy innen visszakeresek menyasszonyi torták után.
Amúgy hol tudok új forumot nyitni, mert szerintem megérne egyet.
A tortáról tudom hogy lehetséges, van ún ehető fotópapír, amivel kinyomtatják a bescannelt fotót és ráteszik a tetejére, meg hogy ilyenkor nem tanácsos annyira könnyű, krémes sütit választani, mert a tölteléknek el kell bírnia a marcipán vagy cukormázat.
Többet nem tudok mondani, mert nem még én sem voltam aranylakodalmon, de gondolom cigányzenének és nótázásnak biztos örülnének. Vagy egy órás műsornak a klárikától és férjétől... :)
Aki még nem találta meg a tökéletes menyasszonyi, vagy menyecske ruháját a saját stílusának és alkatának megfelelőt, annak várom jelentkezését.
Egyedi tervezésű menyasszonyi és alkalmi ruhák méretre készítése, egyedi igények megvalósítása.
Miért érdemes ruhát készíttetni?
Mivel méretre készül, azaz rád szabva, ezért tökéletesen illeszkedni fog a testalkatodhoz és biztos lehetsz abban, hogy senki sem hordta előtted, még egy próba erejéig sem.
Egyedi tervezés lévén olyan alkalmi és esküvői ruhád lehet, amit megálmodtál és nem létezik belőle még egy a Világon.
Nem ritka, hogy egy esküvői ruha kölcsönzési ára nem sokkal kerül kevesebbe, mint egy méretre készített, egyedi, stílusos ruha, melyet az esküvő után értékesíteni lehet.
Sok esetben szeretne a menyasszony összhangba lenni választottjával, ezért a menyasszonyi ruha anyagából elkészíthető a vőlegény mellénye, nyakkendője és díszzsebkendője.
A ruha anyagából cipőt is készíttethet és színben passzoló kiegészítőket is megvásárolhatja, a kért anyagminta után.
Figyelmeteket szeretném felhívni hogy a játékunk már csak 6 napig tart, érdemes kihasználni az időt és regisztrálni!!!!!!!!
Az oldalunkra feltöltésre került az új 2011-es katalógusunk. A következő linket beilletve a böngészőtök keresősorába meg is nézhetitek.
Kellemes nézelődést.
Illetve a figyelmetekbe szeretném ajánlani :
Az új Karácsonyi nyereményjátékunkat is.
Hozzon neked is a Jézuska egy szép új menyasszonyi ruhát.
Ha 2010.12.24.ig meglátogatod a portálunkat és feliratkozol a hírlevelünkre, majd válaszolsz a jobb oldalon feltett kérdésre, akkor jó eséllyel indulsz a nyereményekért amiket a regisztrálók között sorsolunk ki.
-I díj egy teljesen ingyenes menyasszonyi ruha kölcsönzés (mely vonatkozik a készletünkben lévő bármelyik menyasszonyi ruhára ) A nyeremény értéke:legalább 100.000ft
-II.díjj egy 50.000ft értékű menyasszonyi ruha kölcsönzési kedvezmény!
-III. díjj egy 30.000ft értékű menyasszonyi ruha kölcsönzési kedvezmény !
A sorsolás időpontja 2010.12.24. 18.00
Mindenkinek Sok szerencsét kívánunk! Elérhetőségünk: 0630/816-02-94 www.gportal.hu/hortenziaeskuvoiruha hortenziaeskuvoiruha@gmail.com
Van még pár szabad helyem jövő évi fotózásokra! Nagyon sokan használták ki a lehetőséget, melyben a kreatív fotózás & jegyesfotózás ajándék a leendő ifjú párnak!
Figyelmeteket szeretném felhívni hogy a játékunk már csak 2 napig tart, érdemes kihasználni az időt és regisztrálni hiszen egy legalább 100.000Ft értékű menyasszonyi ruhát nyerhettek bővebb információ lejjebb!!!!!!!!
Az oldalunkra feltöltésre került az új 2011-es katalógusunk. A következő linket beilletve a böngészőtök keresősorába meg is nézhetitek.
Kellemes nézelődést.
Az új Mikulásnapi nyereményjátékunkat is.
Hozzon neked is a Mikulás egy szép új menyasszonyi ruhát.
Ha 2010.12.06.ig meglátogatod a portálunkat és feliratkozol a hírlevelünkre, majd válaszolsz a jobb oldalon feltett kérdésre, akkor jó eséllyel indulsz a nyereményekért amiket a regisztrálók között sorsolunk ki.
-I díj egy teljesen ingyenes menyasszonyi ruha kölcsönzés (mely vonatkozik a készletünkben lévő bármelyik menyasszonyi ruhára ) A nyeremény értéke:legalább 100.000ft
A sorsolás időpontja 2010.12.06. 18.00
Mindenkinek Sok szerencsét kívánunk! Elérhetőségünk: 0630/816-02-94 www.gportal.hu/hortenziaeskuvoiruha hortenziaeskuvoiruha@gmail.com
Figyelmeteket szeretném felhívni hogy a játékunk már csak 2 napig tart, érdemes kihasználni az időt és regisztrálni hiszen a fődíj, egy legalább 100.000ft értékű menyasszonyi ruha további információk lejjebb!!!!!!!!
Kellemes nézelődést.
Az új Mikulásnapi nyereményjátékunkat is.
Hozzon neked is a Mikulás egy szép új menyasszonyi ruhát.
Ha 2010.12.06.ig meglátogatod a portálunkat és feliratkozol a hírlevelünkre, majd válaszolsz a jobb oldalon feltett kérdésre, akkor jó eséllyel indulsz a nyereményekért amiket a regisztrálók között sorsolunk ki.
A sorsolás időpontja 2010.12.06. 18.00
A legszebb karikagyűrűt választottam a a Niko Ékszer 2011 kollekciójából, egyszerűen gyönyörű, fehér arany, gyémántokkal egy nagyon különleges formával.
Mindenkinek ajánlom, ha különlegesnek tartják magukat és hozzájuk méltó gyűrűket szeretnének ( nem plé gyűrűket )