Ügyes gyerek ez a vikkancs, ezzel a ravasz trükkel megakadályozza a Trianon Ingatlanforgalmazási Bété ellenséges felvásárlási törekvéseit.
Az Anikó asszony konyhájában pedig nem merőkanalak fognak a falon lógni, hanem a visszavásárolt országrészek, a gyesből lecsippentett pénzekből összekuporgatott ingatlan portfólió.
tudod mi a valódi véleményem? most teljesen őszintén leírom
a haverod tudja milyen agyalágyult vagy orbánnal kapcsolatban kitalált egy ilyen marhaságot és beadta neked azóta meg betegre röhögi magát rajtad a sarokban
Na de azok a doktorik (amikben szárnyas kerubok vannak) nem evilági dolgokról szólnak. Egyébként, ha a létezésnek az a feltétele, hogy sokat beszéljünk arról a dologról, akkor máris a középkorban vagyunk. :))
Engem elméleti síkon az érdekelne, de igen őszintén, hogy ha valóban létezne ez az ügy /magam is hallottam már ehhez hasonlókat Orbánról, hogy Weklerről és tsairól már ne is beszéljünk/, akkor vajon a jobbos olvtársak elítélnék-e a dolgot, vagy a "megérdemlimertakomcsikislopnak" szöveg jön?
És én örülök neki hogy ebben az innovatív korban élhetek és része lehettem ennek a hatalmas csodának amit MI egyszerűen MAGYARNAK élünk meg...
Hiszek ebben a csodálatos országban és hiszek abban is hogy összekapaszkodva közösen meg tudjuk csinálni azt hogy ezt a kurva országot felemeljük..
Bocsássátok....Bocsássátok meg nekem hogy megint elkapott ez a geci hév és nem tudok kultúrember módjára beszélni...De amikor látom hogy az ellenzék vezére-akitől abszolúz nem kell beszarni-a baráti Romániában vásárol földeket akkor rá kell jönni hogy igen mi Budapesti kisnyugdíjasok mi vagyunk az ország..."
Kéne valami bírósági határozat amibe szerepel a fidesznáci kifejezés, esetleg valamilyen akadémiai székfoglaló, ahol szintén elhangzik. Mert ha nem akkor addig ez a fogalom a szárnyas kerubokkal azonos szinten van.