Keresés

Részletes keresés

outdownS Creative Commons License 2004.05.14 0 0 169
Csincsilla! Most jutottam hozzá a leveledhez, meg a válaszadáshoz!

Majd vedd észre!

Előzmény: csinnnKA (149)
Thor Creative Commons License 2004.05.14 0 0 168
csinnnKA drága!
Jövő hét elejefelé (H-K-Sz) meg lehetne kukkolni titeket valamikor? Azért nem mélást írok, mert mostanában végképp nem tudom, hogy melyiket olvasod.
Előzmény: csinnnKA (145)
Thor Creative Commons License 2004.05.13 0 0 167
Ne keseríts el :(((( ilyen alapon nekem soha nem fog teremni semmim? Minden évben megdöglik valami nálunk :(((((((

Ez, amit küldtem neked, egy kb 20 méteres keritésmelletti sorban (sövénypótló idénre, amíg meg nem nő a valódi) az egyetlen fertőzött egyed legalsó levele, a fentebbiek ezen is szépek. Azért küldtem ezt, mert ennek van szép nagy levele és jól látszik.
De ami a kert másik részében, az ágyásban van, azok közül a legtöbb inkább holt mint élő, az is igaz, hogy azokon rágások is vannak és fekszenek.

Előzmény: Törölt nick (166)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.13 0 0 166
amúgy nem akarlak elkesírteni, de ilyen fertőzöttség esetén nem tudom mennyire fog használni akár a Kasumin is...:-| mondjuk nem tudom, hogy a többi egyeded mennyire fertőzött...
Előzmény: Thor (164)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.13 0 0 165
Thordrága!
Kapazinnak hívják a kapát is "tudományosan"! :-DDDDDDDDDDD MOndhattam volna kaszát is, de egy nő ne kaszáljon, a kapa még csak-csak elmegy...:-DDDDDDD
Előzmény: Thor (164)
Thor Creative Commons License 2004.05.12 0 0 164
Nah, jelentem az agronómusok tanácsaival vigyázzunk :)
Lementem a kertészetbe és kértem Kapazint. Volt. Mielőtt megvettem, megolvastam jól, aszongya gyomirtó. Visszamentem a bácsihoz, mondom neki: ez tényleg az? Aszongya, de még mennyire. Mondom neki, jójó, de nekem mozaikvírusra kell. Mire ő nagyokat nevetett és aszonta, arra is jó, de babostól, amúgy a szer neve Kasumin. Babban egyébként fenésedésnek hívják. És adott vala nekem Kasumint, amin fel vagyon sorolva egy halom kórság, köztük a mozaikvírus és babfenésedés.
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.12 0 0 163
Virágzik a borsóm! :-)))))
(utána még látható 3 kép a kibújó cukkiniről, a zöldbabról és a teljes veteményeskertről)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.12 0 0 162
Thordrágám!
Megnéztem a bableveledet, amit küldtél - ez olyan mozaikvírus, hogy tanítani lehetne. :-((((( Egyetlen ellenszere van, ez pedig a Kapazin.... :-| Sajnálom! De tedd meg, mielőtt mindenedet megfertőz!!!
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.11 0 0 161
le tudnád fotózni a levelét, hogy lássam milyen?
mert ez csak tipp volt, lehet mozaikvírus is, de lehet baktérium is...
Előzmény: Thor (159)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.11 0 0 160
Itt láthatók némi új képek a veteményeskert egy héttel ezelőtti állapotáról.
Thor Creative Commons License 2004.05.11 0 0 159
Azellen mit lehet tenni?
Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.11 0 0 158
palántadőlés esetleg?
Előzmény: Thor (154)
rferi Creative Commons License 2004.05.11 0 0 157
Az enyém is sárga levelű!Kintre vetettem, tehát nem hideg-meleg téma.
Mivel még nem volt, azt hittem ez ilyen!
Akkor lehet, hogy az enyém is megmurdel??????????
roszics Creative Commons License 2004.05.11 0 0 156
Thor,
nem lehet, hogy hirtelen hideg volt neki a benti klíma után? Lehet hogy ez hülyeség, babos témában "ideológiailag nem vagyok elég képzett".
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.11 0 0 155
Thor!
Jaj, szegénykém!

Roszics!
Köszi, így fogok eljárni én is! :-)

Feri!
Boldog névnapot!

Thor Creative Commons License 2004.05.11 0 0 154
Beírom ide is, mert a Tanács kerestetikben le se tojnak:
SEGÍTSÉÉÉG! A gyönyörű yardlong beanjeim némelyike, amiket múlt héten ültettem ki, furcsán viselkedik. Először az erek mentén fehéredett el a levele, majd az egész kisápadt és a növény elfeküdt :((((((( Tetűnek, gombának semmi nyoma, mi lehet? Mit tegyek, hogy nehogy elpusztuljanak?
Azabaj, hogy mára még többen néznek ki rosszul és szörnyen aggódom!
roszics Creative Commons License 2004.05.10 0 0 153
nálam kb 15-20centis a borsó és ma fogok gallyakat közéjük szúrkáni, a többit majd megoldja magának a növény.
az ágak 50-60 centisek lesznek.
üdv
Előzmény: csinnnKA (152)
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.10 0 0 152
Nekem a borsó okozott csalódást. Rengeteget vetettem, de nem túlzok, kb. 5-8 tő van összesen! :-(
(Mellesleg: a növény milyen magas "korától" illik kikarózni? És milyen magas legyen az a karó?!)
mézontófű Creative Commons License 2004.05.10 0 0 151
Nekem sem, egy szál sem. Pedig mélyen felásott földbevetettem még novemberben.
:-(((
A szomszédban erdő van belőle.
Mézontófű
Előzmény: MiSeRaBLe (150)
MiSeRaBLe Creative Commons License 2004.05.10 0 0 150
Érdekes, hogy az egyik ismerősömnek nem kelt ki a zöldsége. Tőle vagy 15-20-re viszont igen. Pedig dirrekt Réde magot vettünk...
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.10 0 0 149
Nem, csak éppen a 144-es sorszámot három körre bérbe vettem!
Most már viszont tényleg nyugovóra térek, mert a hét első felében kell (jó)pár órát kapirgálásra szánnom, nem árt aludnom egy keveset! :-*
Előzmény: outdownS (148)
outdownS Creative Commons License 2004.05.06 0 0 148
Az még hagyján, hogy 2x mondod, de 3x ugyanaz a sorszám. Most meg a zindex omlik össze megint?
Előzmény: csinnnKA (146)
outdownS Creative Commons License 2004.05.06 0 0 147
Érdekel!
Előzmény: csinnnKA (144)
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.06 0 0 146
2x mondom, 2x mondom, bocsánat! :-(
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.06 0 0 145
OutdownS!
Már folyamatban van a dolog, perpill csak azt kell eldöntenem, hogy a fél tucat honlapom közül (na jó, ez túlzás) melyikre rakjam fel. Majd eldöntöm, és értesítelek! Addig is, ha érdekel, kaphatsz tőlem esetleg egy jó kis sk. gyártmányú táblicskut "mi mire jó, mennyiért" tartalommal. ;-)
(Látod, arra nem is gondoltam, hogy ettől fiatalodok!)

Thor drága!
Ami késik, nem nyúlik!
Majd csak elgyüssz már hozzánk dögönyözőbe, majdnemcomcédacconykám, oszt akkor kedvet kapsz a babázáshoz. Tudod, hogy mi kell hozzá, ugye?! BAB+VÍZ! ;-*
(ha hétköznapokon napközben ráérsz, tényleg beszéljünk róla, örülnék neked... csak jóelőtte szólj, hogy a veteményesemet kigazoljam, mert most szégyenkeznék nagyokat... és a héten már nem is lesz rá időm, úgyhogy 7főn kénytelen leszek az egész napot napszámos üzemmódban tölteni)

Előzmény: outdownS (143)
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.06 0 0 144
OutdownS!
Már folyamatban van a dolog, perpill csak azt kell eldöntenem, hogy a fél tucat honlapom közül (na jó, ez túlzás) melyikre rakjam fel. Majd eldöntöm, és értesítelek! Addig is, ha érdekel, kaphatsz tőlem esetleg egy jó kis sk. gyártmányú táblicskut "mi mire jó, mennyiért" tartalommal. ;-)
(Látod, arra nem is gondoltam, hogy ettől fiatalodok!)

Thor drága!
Ami késik, nem nyúlik!
Majd csak elgyüssz már hozzánk dögönyözőbe, majdnemcomcédacconykám, oszt akkor kedvet kapsz a babázáshoz. Tudod, hogy mi kell hozzá, ugye?! BAB+VÍZ! ;-*
(ha hétköznapokon napközben ráérsz, tényleg beszéljünk róla, örülnék neked... csak jóelőtte szólj, hogy a veteményesemet kigazolja, mert most szégyenkeznék nagyokat... és a héten már nem is lesz rá időm, úgyhogy 7főn kénytelen leszek az egész napot napszámos üzemmódban tölteni)

Előzmény: outdownS (143)
outdownS Creative Commons License 2004.05.06 0 0 143
csinn, ha már fiatalodást emlegetsz... Azt hiszem a bemutatkozásod szövegén módosítanod kellene, mert vannak már a dekupázsnál újabb szenvedélyeid is. (-:)

A másik topicodba nem akarok belebonyolódni, de szívesen vennék valami tájékoztatást. Pl., ha neked működik a TÁR, egy könyvtárba feltehetnél dolgokat, (esetleg jelszóval védve?).

Előzmény: csinnnKA (141)
Thor Creative Commons License 2004.05.06 0 0 142
Hát én is, csak nekem nincs olyan guszta kis gyerekem, akivel elterelhetném a figyelmet róla :(
Ha már a veteményesről beszélünk :) **
Előzmény: csinnnKA (141)
csinnnKA Creative Commons License 2004.05.06 0 0 141
OutdownS & Mézontófű!
Köszi, kipróba! :-)

Thor! :-*
Hát Te is fiatalodsz, drágám?!

Thor Creative Commons License 2004.05.05 0 0 140
Köszi :)
Előzmény: outdownS (136)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!