Keresés

Részletes keresés

csabiman Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4570
Ilyenekkel nem kéne talán kérkedni, kartársnő.

Mink otthon csakis szovjet, cseszlovák és nagyromán népdalokat énekeltünk, kedvencem az abból lesz a jó balalajka volt, de a lenn a Volga mentén is imádott nótánk a mai napig.

A gömbösista reakciós nosztalgiát hagyjuk a fidesznácikra!

Előzmény: tatjana fjodorovna (4562)
strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4569
Előzmény: tatjana fjodorovna (4567)
Boxster Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4568
Jelentem az árokbetemetés programot megvalósítottunk, a tervet 100%-kal túlteljesítettük.

Egy kép a munkálatokról:

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4567
Fuxi et.!

Nem látjuk a képet. Az mszp.hu-n sincsen kép az eftársról. Így nem tudjuk nyereményét postázni.

strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4566
azaz

Előzmény: strongdong (4565)
strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4565
A két főemlős közül a felemelt karúra küldöm a megfejtést, Horváth Csaba, volt II.ker-i képv.jelölt, területi listáról (vö: vigaszág) bejutott orsz.képv. képével.
Az azonosság oly nyilvánvaló, hogy csak a nyereményt kérem ide: Schaumar. pf. 1966.

Fuxov

Előzmény: tatjana fjodorovna (4563)
Boxster Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4564
Elftársak!

Szígyen elftárs nem tétlenkedik! Ezt a képet küldte a mai postával:

Előzmény: tatjana fjodorovna (4555)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4563
Azt hiszem, megérett az idö a második képhez.

KIRE HASONLÍT 2-3?

Előzmény: tatjana fjodorovna (4562)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4562
Off

Most nosztalgiázom. Ez utóbbit is énekelte az édesapám. (bár ö cupfolni helyett a magyarosabb, kicsit talán stílustalanabb rángatnival, de azért nagy átéléssel).
:-) Azért azt sose gondoltam volna, hogy az Interneten látom viszont ezeket a szövegeket újra.

On

Előzmény: strongdong (4561)
strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4561
Húzta-de-nomta-de-nemszólt-spriccni
Hollári-hollári-hóóó

Avagy

Pudakesz, pudakesz
Ott lakok én
Ott aggyuk a tejet
A tehén meg én
A tehén labaközt
Van ety kebel
Melyet a tej végett
Cupfolni kell.

Fuxi.der.tb.ungarndeutsche

Előzmény: tatjana fjodorovna (4559)
stisti Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4560
Elvtársnő!

Pironkodva bár, de meg kell kérdezzem, hogy hol lehet ezt a "levelek levelét" elolvasni. Annyira kivéncsi lettem.

tudatlan stisti et.

Előzmény: sesebese (4556)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4559
Mélyen tisztelt sesebese etnö!

Javaslom, alkalmazzuk az ügyvédúrnál bevált módszereket a két elszemtelenedett, mondhatnám a pofátlanság határait súroló :) fidesznácinál. A Bayer esetében különösen súlyos esettel állunk szemben, lévén sváb származék.

Erröl jut eszembe, hogy családomban is lehetnek ilyen náci egyedek, jóapám például gyerekkorunkban mindig sváb nótákat énekelt nekünk, mikor fürdetett minket. Máig is emlékszem az egyikre, amely a pilisvörösvári tüzesetröl számol be, nagy "hollári-hollári-hó"-zások közepette, aholis a tüz eloltása némileg akadályokba ütközött, "mert a spritzliben egy nagy krumpli, hollári-hollári-hó".
Gyalázat. Még jó, hogy jön Elfton Elftárs.

tatjana

Előzmény: sesebese (4556)
Zore Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4558
Az iskolában a gyerekek a Nemzeti dalt tanulják, és rajzos felelet formájában számolnak be. Feri egy kardot és egy láncot rajzol a táblára, és aláírja: fényesebb a láncnál a kard. Pisti egy hidat, egy folyót és a patakban mosakodó embereket rajzol, és ő is ír alá egy sort: mit ránk kentek a századok, lemossuk a gyalázatot. Jancsi sok-sok dombot rajzol, és ő is szövegel alá: hol sírjaink domborulnak, unokáink leborulnak. Mindhárman ötöst kapnak, ám a rossz tanuló Móricka is jelentkezik és felrajzolja megyesi képét a táblára.
- Hogy kerül megyesi elvtárs a versbe? - vonja kérdőre a tanár.
- Ö a sehonnai bitang ember!
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4557
Megvan!

Ha minden igaz, ezt most Önök is látják. /Hihetetlen, de az Mszp központi honlapjára is pont ezt a képet tették fel./

Előzmény: tatjana fjodorovna (4555)
sesebese Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4556
T. Központi Bizottság!

Heller elvtársnő 59-ben írt seggnya.... önkritikus, önostorozó levele elfogadhatatlan hanyagság következtében eljutott a fasiszta Bayer Zsoltihoz.
Kérem a felelősök felkutatását!

Ha már napvilágra került a levél, javaslom, hogy Magyar Bálint et. vegye be az irodalom-tananyagba, mint kivételesen szépen összeszedett, megfogalmazott alkotást. Úgy gondolom, hogy az általános iskola 7. osztályában már kötelező olvasmány lehetne.

Továbbá javaslom, hogy Tasnádi et. Lovason kívül Bayert is fenyegesse meg, mert túl nagy a pofája. (Heller etnőtől példát véve kritikusan megjegyzem, hogy még a családomban is vannak olyan elfajzott egyedek, akiknek ez a két fidesznáci senkiházi imponál, sőt egyesek még rajonganak is értük.)

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4555
Dolgozom az ügyön, de mekkel találni a képet. (egyébként ismert darab)

Nyem frakciózunk Tub et-sal, mer ö mostan fogságban leve. El tecc felejteni? Ki kén' szabadítni, de szígyen hadseregparancsnok most ippeg a nyemeckije fasisztik országában tanulmányozza a stázi móccereit.

Boxster Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4554
Akkor már ketten vagyunk kapitányom.
Előzmény: strongdong (4553)
strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4553
Mink itten nem tudjuk olvasni a tar.hu képeit a fidesznáci tűzfal miatt. Nem lehetne más tárolóról belinkelni?

Meg, ha jól látom, ez Tub eftás szájtja. Össze teccenek frakciózni? :-)

Előzmény: tatjana fjodorovna (4552)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4552
Nem rossz. Én spec rá gondoltam:

De más megoldások is jöhetnek még. (Nagy az Isten állatkertye...)

Előzmény: strongdong (4550)
strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4551
Vagy rá?

Előzmény: tatjana fjodorovna (4549)
strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4550
Rá teccett gondolni, pionyírka?

Előzmény: tatjana fjodorovna (4549)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4549
Új játék, eftársak!

Eröltessék meg az agytekervényeiket, és válaszoljanak erre az egyszerü kérdésre:

KIRE HASONLÍT? 1.

Kérem, a hasonlóságot képpel bizonyítsák.
Nem csak egy jó megfejtés van, csak kíváncsi vagyok, Önöknek ki jut eszébe erröl a lényröl.

Zore Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4548
Éjszaka becsengetnek megyesi lakásába. Kászálódik az ágyból, magára veszi a köntösét, és álmosan kibotorkál az előszobába. Az ajtó előtt elővesz egy cetlit a köntös zsebéből, elolvassa és így szól:
- Ki az?
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4547
Jó reggelt mindenkinek!

Eftársak, olyan öröm volt látni ma reggel, hogyan készít Forró eftárs interjút. Nem hagyja ám beszélni az alanyt, de ö maga annál nagyszerübb nézeteket (a saját nézeteit, természetesen) oszt meg velünk, pórnépekkel. Ma a reakciós Boros Imrébe fojtotta bele a szót több alkalommal. Az lesz ám a csuda, ha a Napkeltlét tényleg visszacsábítják a közszolgálati csatornákra, az lesz ám a pártatlanság!

Előzmény: sesebese (4546)
sesebese Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4546
Dobrij gyeny, távárisi!

Mozgalmi munkára jelentkezem, miután az elvtársnőimmel sikeresen végrehajtottuk a szig. konsp. akciót Győr városában.
Ahogy látom, az elvtársak nem tétlenkedtek, most elkezdem olvasgatni a jelentéseket.

sesebese etnő. sk.

(Kérdezem a Központi Bizottságot, nem lehetne-e engem Győrbe áthelyezni egy hosszú távú stratágia kivitelezésére, beleszerettem a városba.)

strongdong Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4545
Jelentem, Fuxov marsall nem tűnt el: csak átalakult. A hétvége +3 nap erejéig lementem a dácsába (egy igazi kommunistának is van magánélete) és átmenetileg nyugalmi állapotba helyeztem magam. Most engedtek ki a detoxból ...

Hoztam az elvtársaknak ajándékba egy önkényuralmi jelképet:

Fuxov, marsall, másnapos

Előzmény: Nagy Oktober (4523)
imrejr79 Creative Commons License 2002.07.24 0 0 4541
Mégsem, mert nem fogadja el a megadott címet.

Viszlát egy hét mulva elvtársak. Terepgyakorlatra megyek a baráti Görög Kommunista Párt agitációs osztályának meghívásából.

Kitartás elvtársak!

Előzmény: imrejr79 (4540)
imrejr79 Creative Commons License 2002.07.24 0 0 4540
Boxster et.! Leveled érkezett!
Előzmény: Boxster (4529)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.24 0 0 4539
Daragoj Kapityen!

Sürü könnyeket hullatunk Stirlitz eftársért. A pionyírkák a hajukat tépve jajveszékelnek, a pionyírok elindultak, hogy annak rendje és módja szerint leigyák magukat. A halotti torra meghívták Horn eftársat is, aki könnyes szemmel, fátyolos tekintettel emlékezett vissza a rosztovi szép idökre és az orosz télre. Stirlitz et. emlékére megfogadta, hogy ma a szokásosnál is többet fog inni. Kovács eftárs az ünnepi temetésen 21 ágyúlövéssel fog árkot temetni a hösi halott tiszteletére. Medgyessy eftársnak éjjel-nappal próbálják betanítani a megemlékezö sorokat Stirlitz eftársról. A temetésen Lendvai etnö személyesen vezeti majd a siratóasszonyok kórusát, a hangját edzi hozzá. A mezökön megállt a munka, egy percre elnémult a dolgozó kombájnok zaja, s dolgos, TSZekbe kényszerített népünk kelet felé fordulva emlékezett meg a nagyszerü eftársunkról és a Kolimában töltött szép idökröl.

De az élet megy tovább, a munkaverseny nem tür halasztást, a második 100 napos programot 45 nap alatt teljesíteni kell, így mi magunk is visszatérünk a mozgalmi élethez.

Fájó szívvel, de töretlen lelkesedéssel:

Tatjana pionyírka

Előzmény: Kapityen Klossz (4538)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.24 0 0 4537
Hiába...
Ez a fasiszta szabotázs...
Mi t teheténk ellenük.
Talán MINDET KARÓBA KELLENE HÚZNI mint a daliás időkben...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!