Aki leanderre vágyik, itt egy cím neki az ország talán legnagyobb leanderválasztékából:
Kedves jó barátom, Galkó Ferenc okl. kertészmérnök
Bp. 1141. Gödöllői utca 54.
383-4993, 06-20-462-0782
Nem csak leanderei vannak, hanem citrusok, bougainvillea, hibiszkuszok, golgotavirág és más mediterrán növénykülönlegességek. Nem mondom, hogy olcsó, de szép, egészséges növényeket árul.
Ha megerőltetem magam, fotók is felkerülnek majd ide.
Kb. negyven centi magas, kissé bokros, azt mondták, hogy a termesztő sem tudta megmondani, milyen színű virág lesz rajta. Átültetem nagyobb edénybe, locsolom rendesen, most szép zöld. Télen a szomszédét én teleltettem át, azok most virágzanak. Az enyémnek biztosan jobb sora lesz, mint azoknak.
Na szóval én is beálltam a sorba, tegnap vettem egy leandert, nem tudni milyen színű virága lesz. Izgatottan várjuk, talán egy év múlva kiderül. Addig is végigolvashatom a topikot. :-)
Segítsetek! Írjátok meg akár magánban, hol tudnék leandert szerezni, hogyan szaporíthatnám, mivel kisebbik leányomnak most erre fáj a foga! Köszi:Tamás
Nem akarok senkit megbantani, de valoszinuleg nekem vannak a legszebb leandereim.
:-)
Meg a valahai Jugoszlaviabol es Gorogorszagbol telepitettem be oket (sic!).
:-)))
az en leanderem is nagyon szomjas, fel perc alatt benyakal egy fel liter vizet. csak nem tudom, h mennyit es hanyszor kene locsolni, felek tulontozom ezt is. tanacs? (cca. 1 m magas)