Azert Jol nem cserlt rosszul..... Meg Kanoute szabadrugasa elött mondtam is magamban, hogy nem kellett volna lecserelni Defoet, ö biztos bevagta volna.....
Jol jatszottunk, ugy nez ki nem olyan hosszu ez a rossz sorozat, mint szokott lenni. A Bolton es a Middlesborough is nehezebb ellenfellel jatszik a következö forduloban, mint mi, ugyhogy barmi lehet... :)
győzelem!!! és az a legszebb, h nem irreális a nemzetközi kupában való mindulás sem!! 3 pontra a 6. helytől, és egy meccsel kevesebbet játszott a spurs!! nagyon szép lenne az elmúlt évek semmilyen teljesítménye után. dehát még messze a vége, egyáltalán nem akarom elkiabálni....
Nem olyan rossz csapat a Forest, de azert megis.....
Most hullamvölgyben vagyunk, de ha csak fele annyi idöbe telik, mint az öszi, akkor annak nagyon örülnek! Meg lesz az UEFA-kupa indulas... Kupaban kivel jatszunk, ha tovabb jutunk? Vmi jo csapattal, arra emlekszem...
szombaton spurs-fulham a sport2, mégha felvételről is!!! egyébként kupában megint bénáztunk, ezeket a csapatokat egyből verni kéne azért... bár gondolom a forest felszívja magát ilyen meccsen...
A Portsmouth elleni meccs eleje, olyan volt mint az őszi (P-T 1-0). Végig támadtunk, és ők nyertek. Szerencsére most sikerült fordítani. Keane gólja gyönyörű volt. Valóban hullámzó a csapat teljesítménye, de szerencsére most rövidebb ideig tartott a nyeretlenségi széria, mint ősszel. Ha az Everton ellen sikerül 6 pontot szerezni, a WBA ellen miért csak 2-őt, CP ellen meg 0-3?
Dawson és Reid simán kurvajó igazolások lesznek. nagyon rendben lesz ez a Spurs, mondom, kis szerencsével még egy UEFA-hely is elcsíphető már idén is. de ez a jövő csapata. a Boltontól meg 10 emberrel ki lehet kapni.
hát úgy néz ki fülöp ismét "csak" harmadik számú kapus... jött cerny és aláírt 18 hónapra. + még jött a marokkói mounir el hamdaoui (20) hollandiából és nyártól a finn válogatott középpályás teemu tainio (25) az auxerreből. foggggalmam sincs kik ők :)
Igen, én is így halottam. Mido szinte biztos, hogy a miénk lesz a szezon végéig. Routlege már egy kicsit bizonytalanabb. Szó van még Carlton Cole leigazolásáról, amit Jolly is megerősített.
nagyon úgy néz ki, h jön mido a rómából, valamint routledge (cp) is a spursbe tart, legalábbis a cp-s szerződését nem hosszabbította meg és a spurs a legkitartóbb kérő...
ja és magyar szempontból egy fontos hír: úgy néz ki keller a gladbach irányába kacsingat, úgyh fülöp stabil tartalékkapus lehet (esetlegesen kupameccsen akár védhet is!!)
nahát, ez 0-2 lett :(( és sajnos nagyjából megérdemelten, nem igazán volt helyzete a csapatnak. és igazából nem értem jol első cseréjét (gardner jött be ziegler helyett). azaz igazából nem is ezt nem értem főleg, hanem king előreküldését!! volt már ilyen, van ennek "hagyománya"? mármint king játszott már annyira elől? na mind1... pamarot viszont meglehetősen gyengén játszott, mendes lehozását megint nem értem, bár lehet, h lemaradtam valamiről... a csapat nem tudta azt a fantáziadús, könnyed focit hozni, mint az everton ellen... igaz ez nem is az everton volt! :)
a spurs tárgyalásokat kezdett defoeval egy új szerződésről. helyes! :) nagyon jó lenne megtartani, csak hát sajnos hiába van jó anyagi helyzetben a spurs, azért a nagyokkal nehéz versenyezni...