Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Jelentem városnéző túra keretében (melyet egy kedves helyi benszülött vezényelt le Wartburg típusú személygépkocsijából) Drezdát volt szerencsém megtekinteni. Megdöbbentő, hogy mennyire láccanak még mindig a büdös náci bombázás nyomai... Tele van foltokkal, meg sebekkel a város.
Egyébként meg javarészt Bajorországban tartózkodtam vala... (München-Memmingen-Ulm-Lindau-Füssen-Obergünzburg usw.)Nyomulnak a szociáldemokraták ezerreee...
sesebese etnő: mondtam magának már régen, hogy idegesek lehetnek e miatt a topik miatt, aztán ott rúgják, ahol érik. Persze az is lehet, hogy túldiemnzionálom meg összeesküvés-elméletezek :-)
lajos bátya mozgalmnyik et!
mi lesz már a sörözéssel? Szomjas vagyok...
szígyen eftás: merre teccett járni a kietlen dédéerben? Anno fél évet éltem Greifswaldban, mit mongyak, nem egy leányálom.
Szegény Tub et., éppen kiengedik a sittről, fellélegzik, aztán rugdossák is vissza.
Jó, én megértem, hogy a kistehén panasszal élt a hatóságok felé, a montírozás miatt, de most 1 hónapig nélkülöznünk kell egy remek elvtársat. Vajon miért van az az érzésem, hogy mi kommunista indexesek ki vagyunk pécézve a moderátoroknál?
nyitott egy topikot Gy. Németh legyen a kistehén c. topikot, a kistehénre rámontírozta Gy. Németh Erzsébet fejét, ezzel oly súlyosan megsértve a kistehén személyiségi jogait, hogy egy hónap Kolimát kapott!
ez szomorú. Már 10 óra is elmúlt, és még senki sem jelentkezett a vártán? A fidesznáci szél hinti a jobboldaliság zsizsikjét az Indexkomancs pusztákon? Vagy mindenki nyaral?
Elftársaim!
Nem-e lehetne eztet a szigetet is a GULAG Szigetcsoport részévé tenni?? Ez ócsítaná a részvételt is!! Az első munkafeladat lehetne a Duna kalánnyal történő kimerése... Teljesítés esetén 1-1 brigád kaphatna 1 3,60-as kenyeret!
E. ü.: drV
És kérném a Párközpontban jelenlévő elvtársak segítségét is abban,hogy a Popsi Szigeten jelenlévő fideszmijépfasiszta ellenforradalmárok szervezkedéséről folyamatosan jelentéseket küldjenek,
mert a nemzetközi helyzet bizony csak egyre fokozódik.
Most kaptam az értesítést,hogy újabb megfigyelőbázis létesül "Magic Mirror sátor" néven,
Olvasom az Izvesztyijaban hogy a Cseh elvtarsak ellencsucsot rendeznek az agressziv haboruskeselyu NATO ellen. Ideje lenne ujra magalakitani a Varsoi Szerzodest mielott az imperialistak bekebeleznek mindent es rabsagba dontik a vilag dolgozo nepeit!
Itt a hir !
A cseh kommunisták NATO-ellencsúcsot szerveznek
július 25. 21:44
[MTI]
NATO-ellencsúcsot rendez november 21-én Prágában Cseh- és Morvaország Kommunista Pártja (KSCM). A nemzetközi összejövetelre, amelyen Európa számára használható alternatív biztonsági elképzeléseket fognak megvitatni, a cseh kommunisták mintegy 40 baloldali pártot hívtak meg - jelentette be csütörtökön Prágában Jirí Dolejs, a párt alelnöke. Dolejs szerint a konferencián Miroslav Grebenícek, a KSCM elnöke tart előadást a témáról, majd az egyes pártok fejtik ki véleményüket és elképzeléseiket. A cseh kommunisták a NATO-t "a hidegháború maradványának" tekintik, amelynek vagy meg kellene szűnnie, vagy pedig alapvetően át kellene alakulnia. A cseh kommunisták a többi európai baloldali párt támogatásával november 20-án, tehát a csúcstalálkozó előestéjén nagyszabású utcai tüntetést szerveznek Prága központjában.