Broáfka Ottokár előfordult, és osztja a sármot a plebsnek erősen. Csokoládés meggyes-mákos rétes fogyasztható az Előre Állóhajón! Kukurikúúúú Török Császár... Nem adom!
Csak azert, mer nalunk matrix-organizacio van itt a hiva-tilosba, meg nem kell ízileg belénkrugni, no.
Addig húzod a mézesmadzagot a orrunk elott, amig a gólyák a villanypóznát, én szóltam előre, mer' a saját káromon tanult más is.
azt nem tudom, de a dunántúli gólyák nem beszélnek tájszólásban, ezt be is tudom bizonyítani (esetleg hozok hangfelvételt legközelebb :-))
és én most meg azér indulok el, mert annyira megihletett az almáspite, hogy sütök egyet
biztos fini lesz... (csak csorogjon a nyálatok...hehehe :-)))
Gondolj bele, ha a kalap anyaga megfelelo aranyban tartalmaz lisztet, vajat, reszelt almat es ket kaveskanal fahejat, akkor ez a 220 fokon halott kalap pite-kalap.
Az a kalap, aki 50 Herczegen valtoztatja a magarol kialakitott kepet, vagy koponyegforgato, vagy maga a Heisenberg-féle bizonytalansagi bizonytalansag.
jó jó, de akkor is gondolj bele: mit lehet kezdeni egy halott kalappal?
esetleg ha kitisztíttatja, akkor még tehet bele máskor is levest, de az már nem az igazi
Jó, jó, de egy 220 Voltos kalapnál már más az ábra. 50 Herczen kell neki változtatgatni a magáról kialakított képet, hacsak nem totál Grätz egyenkalap.