Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
A lényeg, hogy a Zsóka elvtársnő ne szerepeljen a képen semmilyen híres közéleti szereplő tehén et. szerepében. Mert ő most fontos elvtárs, nem szabad a kommunista imidzsét elszabotálni.
Én mondom, jobb volt a kommunizmus, Juszt elvtárs is megmondta. Akkor valódi népi demokrácia volt, nem úgy, mint most.
Ez a szikes talaj és a dialektikus materializmustól függ. De ha rám hallgatsz Lajos bá, akkor teljesen mindegy. A helyesírás egy burzsoá konvenció, amely a proletárdiktatúra előrehaladtával elcsökevényesedik, majd kimúl.
Medgyessy elvtárs örökzöldjeit olvasva, ráléptünk a cocializmus helyesírásos úttyára.
Van egy izgalmas kérdésem a topiclakókhoz.
Annyi fele hallom mostanában, hogy Kádár alatt jó volt, meg jobb volt, hogy itten nem a baloldal és a független értelmiség szekszuálpszichéjének az izéje munkálódik? Vagy a teljes baloldal lefeküdt volna Kádárnak?
Lehet, hogy a Kádár-rendszer egy tömegszeksz volt, csak mi nem vettük észre?
Jelentem városnéző túra keretében (melyet egy kedves helyi benszülött vezényelt le Wartburg típusú személygépkocsijából) Drezdát volt szerencsém megtekinteni. Megdöbbentő, hogy mennyire láccanak még mindig a büdös náci bombázás nyomai... Tele van foltokkal, meg sebekkel a város.
Egyébként meg javarészt Bajorországban tartózkodtam vala... (München-Memmingen-Ulm-Lindau-Füssen-Obergünzburg usw.)Nyomulnak a szociáldemokraták ezerreee...
sesebese etnő: mondtam magának már régen, hogy idegesek lehetnek e miatt a topik miatt, aztán ott rúgják, ahol érik. Persze az is lehet, hogy túldiemnzionálom meg összeesküvés-elméletezek :-)
lajos bátya mozgalmnyik et!
mi lesz már a sörözéssel? Szomjas vagyok...
szígyen eftás: merre teccett járni a kietlen dédéerben? Anno fél évet éltem Greifswaldban, mit mongyak, nem egy leányálom.
Szegény Tub et., éppen kiengedik a sittről, fellélegzik, aztán rugdossák is vissza.
Jó, én megértem, hogy a kistehén panasszal élt a hatóságok felé, a montírozás miatt, de most 1 hónapig nélkülöznünk kell egy remek elvtársat. Vajon miért van az az érzésem, hogy mi kommunista indexesek ki vagyunk pécézve a moderátoroknál?
nyitott egy topikot Gy. Németh legyen a kistehén c. topikot, a kistehénre rámontírozta Gy. Németh Erzsébet fejét, ezzel oly súlyosan megsértve a kistehén személyiségi jogait, hogy egy hónap Kolimát kapott!