Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Buta, mint a sötét éjszaka. Mitől lenne más egy fideszes? Wic egy tipikus fidesznyik, és pontosan tudjuk, hogy ők nem álltak elől a sorban, amikor az észt osztogatták, hiszen normális, IQ-val rendelkező ember nem lehet fideszes.
wicnél ez már a kettőspont és a pontosvessző közötti óriási különbség szakasza. amikor tudja, hogy nincs igaza, de foggal-körömmel kapaszkodik egy teljesen lényegtelen mellékkörülménybe, hogy aztán dicsekedve lobogtathassa: éngyőztem, éngyőztem, éngyőztem! :)))
A szolgáltató által küldött üzenet szerint kártékony tevékenységet észleltek az online szavazási operátorközpontunk internetes hálózatán, a probléma rövid kimaradást okozott a központ működésében, kivizsgálása folyamatban van.
A Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztálya feljelentést követően nyomozást indított a 18-án történt támadás körülményeinek felderítésére. Megkezdődött a vizsgálat az aHang (Magyarhang Nonprofit Kft.) munkatársainak megkeresésével.
Azt kell mondjam, aki ma Magyarországon élve magyarként a Gyurcsány Ferenc vezette harmad-negyed osztályú megélhetési politikusokból álló, - idegen zsoldban álló, gyülevész gyülekezetre választ, - ezzel korpa közé keveredik és fél év sem telik addig, megeszik a disznók, minden más magyarral együtt!
Ennek a gyülekezetnek legfőbb indoka a vezetéscserére a kormány "mérhetetlen korrupciója és lopása".
Országunk és polgárai jelenlegi anyagi állapota és jövőbeli kilátásai nem igazolják ezt az indokot! Ennek meglátásához nem kell egyetemi végzettség!
Figy, te botcsinálta jogász, fogalmad sincs, miről beszélsz.
holott azt használták is és támadás ellen nem védett,
A Cloudflare véd DDoS attack ellen. Az egyik legnagyobb és legbiztonságosabb ilyen szolgáltató. Hoztam rá több linket és cikket, ezt gondolod te reklámozásnak, pedig csak belevertem az orrod a hülyeségedbe.
Az ellen viszont nem véd, ha valaki nem tudja az ott elhelyezett rendszerét rendesen felkonfigurálni, és nyitva hagy egy bejáratot, így meg lehet fektetni a rendszerét.
Jó, akkor így volt, de teljesen lényegtelen, mert a támadás ténye a lényeg, amit te itt kezdetektől vitattál. Nem értesz ehhez a szakmához, látható. Pontosabban: ehhez SEM.
Úgy emlékeztem. De aki itt ordasakat hazudott és nem egyszer, hanem folyamatosan, az te voltál.
Mivelhogy azt állítottad itt ezer és ezer hozzászólásban, hogy nem történt támadás, az egész kamu. Tehát hazudoztál. Most meg el akarod terelni a figyelmet nemcsak a hazudozásaidról, de arról is, hogy nem értesz az informatikához, hülyeségeket írtál, egyfolytában reklámoztad a CloudFlare-t (hány hozzászólást hozzak erről?), holott azt használták is és támadás ellen nem védett, ahogyan ezt mások is megmondták.
Ezért lovagolsz lényegtelen hülyeségeken, lebőgtél.
Neked miért olyan fontos, hogy mikor tették meg a feljelentést?
Hát, mivel a hazugságod után másokat lehülyézve nem voltál hajlandó linket adni, rá, igen, fontos, főleg, hogy utána azt is behazudtad, hogy nem hétfőn, hanem kedden mondtad ezt.
Vádat emeltek egy DK-szimpatizáns és egy ellentüntető ellen, aki gázpisztolyt rántott elő Dobrev Klára kampányeseményén Egerben még júniusban, olvasható az ügyészség honlapján.
Merthogy akkor már megtették a feljelentést, volt is miért. De te valójában nem azt kifogásoltad, hogy mikor, hanem azt, hogy egyáltalán történt-e feljelentés.
Azt végig vitattad, egyfolytában azt írtad itt egy napon keresztül, hogy ez csak és kizárólag a rendszer hibája volt és nem volt támadás.
Nyilván ez volt az érdeked, hogy ezt írd.
Most viszont lebőgtél, mert egyértelmű, hogy volt támadás.
Neked miért olyan fontos, hogy mikor tették meg a feljelentést? A lényeg, hogy megtették, merthogy bizonyíthatóan támadás történt, amit te eddig simán vitattál.