Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Levelezési cím: 1081 Budapest, Köztársaság tér 26.
Munkahelyi telefon: 459-7169
Munkahelyi fax: 459-7175
E-mail: lendvai.alelnok@mszp.hu, ildiko.lendvai@mszp.hu
Egyéni honlap: www.mszp.hu/lendvaiildiko
Üvegszem et. szerepe igen érdekes,ugyanis ő KGB elleni kémnek álcázta magát,de csak azért,hogy a zimperialistákat megtévessze.Persze mi mindvégig tudtuk,hogy a KGB-nek kémkedik.
Nos ennek a képnek sajátos története van...
Ez azután készült,amikor Lendvai et.nő kiszabadult a fasiszta ellenforradalmárok fogságából.
Kirágta a rácsot...
Megnyugtattál, Lvtársam. Remélem Kovács elftárs lepipálja még Medgyessy Elvtársat is az imperializmus elleni harcban, és nem keveri össze a KGB-t a CIA-val, mint anno d-209.5 Elvtárs.
Csak figyelmeztetem az elftársakat, hogy népünk nagy külügyi vezére áruló módon lepaktált az amerikai nagytőkésekkel a terrorizmus elleni harc terén. Így szélsőbaloldali terrorista barátaink nem tudják áldásos harcukat kifejteni a szélsőjobboldali pártok nagy vezéreivel szemben!!!
hát, személyzetis et, tuggya azért én kíváncsi volnék Lendvai etnő szexuális preferenciáira. Vajon úgy, mint más? Vagy csak a másik végén szeret állni, a nép meg szívjon? Vagy hogy?
Itt nem látszik, ki ül a bakon, mert az egy bizalmi állás!
Brezsnyev et. alatt a kárpitos százados elvtársak már leszereltek, Kuncze etét meg még nem neveztem ki Parádéskocsisnak.
Egy jó SZT tiszt értett a lovakhoz is és Brezsnyev mellett lehetett a KGB-t leghatékonyabban elhárítani.
u.i. Lendvai elvtársnő a HUSZ-ban is perverziónak számított. Irtották a képeit.
Ez egy parafrázisa vót a fidesznáci kirekesztőrasszista fujdeutálom viccnek, mikor is Kón kérdi Grűntől a Szent Péter téren a húsvéti ökumenikus pontifikálás alkalmával, hogy ki is az a gój a lembergi rabbi mellett a dobogón...
Ne haragudjon mester, de Öntől idéznék, remélem utólag hozzájárul:
"A kiváló páduai filozófusnak és orvosnak a véleményét nem tartom helyesnek, amennyiben azt állítja, hogy pestis csak akkor van, ha az emberi testek a pestises magvaktól és rothadó miazmáktól megromlott és beszennyezett levegő révén megfertőződnek, a halálos kórt magukba szívják, és teljesen belső részeikbe fogadják. Látszólag szembenáll a józan ésszel az; amit - ha nem tévedek - tanít, hogy ti. nem beszélhetünk pestisről ha csak kevesen pusztulnak el, és nem telik meg hullákkal az egész város, vagy egy egész tartomány. Mert a levegő megromlottsága nélkül is, bár nem olyan gyakorta, mégis sokan halmoznak fel (magukban) rosszindulatú nedveket, amelyek rothadásnak indulva igazi pestist idézhatnak elő valakiben. Ez a részleges pestis azután, miközben a ragály másokra is átterjed, teljes és egyetemes pestist idéz elő. Mert én a fajt, erőt és lényeget nem a betegek vagy áldozatok sokasága, vagy csekély száma szerint (hiszen a szám nem jelenthet lényeget), hanem magának a betegségnek a sajátosságai, állandó jellegű okai és hatásai szerint mérem."
A filológos et. szerint, mi ma korunk pestise? (nekem van egy tippem...)
A lényeg, hogy a Zsóka elvtársnő ne szerepeljen a képen semmilyen híres közéleti szereplő tehén et. szerepében. Mert ő most fontos elvtárs, nem szabad a kommunista imidzsét elszabotálni.
Én mondom, jobb volt a kommunizmus, Juszt elvtárs is megmondta. Akkor valódi népi demokrácia volt, nem úgy, mint most.
Ez a szikes talaj és a dialektikus materializmustól függ. De ha rám hallgatsz Lajos bá, akkor teljesen mindegy. A helyesírás egy burzsoá konvenció, amely a proletárdiktatúra előrehaladtával elcsökevényesedik, majd kimúl.
Medgyessy elvtárs örökzöldjeit olvasva, ráléptünk a cocializmus helyesírásos úttyára.
Van egy izgalmas kérdésem a topiclakókhoz.
Annyi fele hallom mostanában, hogy Kádár alatt jó volt, meg jobb volt, hogy itten nem a baloldal és a független értelmiség szekszuálpszichéjének az izéje munkálódik? Vagy a teljes baloldal lefeküdt volna Kádárnak?
Lehet, hogy a Kádár-rendszer egy tömegszeksz volt, csak mi nem vettük észre?