A bankok lakossági betéti ajánlatai közül javaslom a Gránitbank felemelő betétjét, ami szerintem jelenleg a legkedvezőbb. Fél évre 6,1-et ad feltételek nélkül, ráadásul napi kamatozású. Más típusú befektetésekben nem vagyok otthon.
Az Erste Joker hitelkártyával történő vásárlásokra felszámolnak tranzakciós illetéket? Mert az aktuális hirdetmény (február 26-tól) szerint díjmentes, viszont két Joker-es ismerősöm is azt mondta, hogy nekik van ilyen tétel a havi kivonaton.
Neketek érkezett a Joker zárásról (elvileg minden hó 5-e) SMS ebben a hónapban? Nekem semmi, sem sms, sem az internetbankban nincs feltüntetve h mennyivel zártam.
Akkor se eri meg. Supershop hitelkartyanal kapsz 100ft-ent 2 pontot, azaz 2%-ot (betetinel 1%-ot). Citilifenal ugyanitt kapsz alapbol 3%-ot, plusz ha van supershop kartyad akkor meg 0.5% (asszem mostmar 200ft-ent ad 1 pontot).
A Szupershop-kártya akkor éri meg, ha elsősorban a Spar csoport üzleteiben vásárolsz, meg OMV-nél tankolsz (a többi partner inkább csak alkalmi), és nincs mondjuk Citilife kártyád. Szvsz a legjobb kombináció a Citileife+Erste Joker.