Délben elutazott a kis és Nagyfőnök plusz Endre merthogy a Milónói futbalválogatott világbajnikiságot játszik, vagy hasonlót a Magyar focijátékosokkal. Szinte világhírű focisták jönnek akik közül pl. Rodaldinyó. Úgyhogy mi már nemsokára megyünk is haza, mert minek üljünk itt. Meg este bicikli felvonulás lesz. Kritikálmesz. Ez a divatos neve. Megbeszéltük, hogy néhányan odamegyünk a Békástóhoz és közösen biciklizük meg a Nagyzemplon irányát. Remélem nem lesz eső, mert az keretbetörné a szándékelképzelésem alapjait. De hátha nem esik. Na még eszek egy minyont aztán uccu a szabadba.
Kedves flamingán és sys gömbtársak, nagyon szépen köszönöm a jókívánságaitokat. Közben azon töprengek, hogy Orgia GT-hölgy miért nem csatlakozott az előtte szólókhoz. Biztos nem szeret...:(((
Én is csatlakozom az Ipanema gét köszöntők táborához:)
Várjuk a naplót és a Kritikál Masszt. Csak az időjárás is jól viselkedjen. Biztos forrásból tudom, hogy a Mester Ujja is szándékozik csatlakozni a biciglis felvonuláshoz.
Hát ahogy én olvastam, fagylalthoz hidrogén kell, banánt kalapáccsá alakítani pedig nitrogén. Én mondjuk a fagylaltot választanám, mint a Béla, kalapácsom van, igazi, de a fagyi most jól jönne ebbe a szinte nyári kánikulába, és nem is veszélyes.