Keresés

Részletes keresés

Salax Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1038
> Kíváncsi lennék, hogy tisztán képes erre, vagy esetleg nyom valamit. Nincs erről infótok?
Tiszta a csaj, semmi cucc, legfeljebb néha, bulikon egy-egy füszer. Viszont szexmániás.
Informátorom szerint (NET-TV) kifejezzen exibicionista, és adakozó szexuális életet él(t).
Salax
Előzmény: otouto (1033)
Salax Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1037
>Björk & The Brodsky Quartet (londoni koncert) 2 CD
Na EZ érdekel engem. Ha valaki tuddja hol/hogyan lehet beszerezni, pánikszerüen!
THx
Salax
Előzmény: otouto (1033)
sakkmatt Creative Commons License 2002.09.04 0 0 1036
A terhessége hetedik hónapjában lévő Björköt álmában rabolták ki.
Az izlandi énekesnő és kedvese péntek éjjel az igazak álmát aludták, amikor ismeretlenek behatoltak az észak-londoni alagsori lakásba.

"Björk és barátja péntek éjjel, a rablás idején a lakásban voltak. A betörők sok elektronikai cuccot vittek el. Björk biztos nagyon kiborult, különösen azért, mert terhes. Szörnyűséges eset. A betörések és a bűnözés egyre elterjedtebb erre. Úgy tűnik, bárkit utolérhet" - mondta a sztár szomszédja, JAN ARCHIBALD.

1996-ban Björknek egy őrült rajongója levélbombát küldött, de a csomagot szerencsére még a postán kiszúrták.

Karvel Creative Commons License 2002.09.02 0 0 1035
halihó!
kíváncsi valaki az anchor song trance mix 2002-re? ha igen, nyomás a http://www.djsuzy.com -ra. ott klikk a tune of the moment-re (ami számomra azt jelenti, hogy nem marad fent örökre), majd a surprise-ra! számomra ez azért nagy öröm, mert néhány napja, amikor hallgattam a roxy-t vagy a rádio deejay-t, éppen ennek a mix-nek a legvégét kaptam el és csak annyit hallottam, hogy "this is my home". fogalmam sem volt, hogy mi a fene lehetett. hát ez! :)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.08.30 0 0 1034
A táncos a sötétben eszméletlen jó volt!
otouto Creative Commons License 2002.08.30 0 0 1033
Ami nekem megvan:
Sugarcubes: Stick around for joy

Albumok: Debut
Selmasongs
Vespertine

Single: Isobel
Joga
All is full of love
Vespertine maxi I.
Cocoon maxi I. - II.

Egyéb: Björk in Paris (koncertfelvétel)
Tibetian concert
Björk & The Brodsky Quartet (londoni koncert) 2 CD
Rarities
Telegram

MIND EREDETI, kivéve a Brodsky Q-t. - Ha valakinek van Gling-glo -ja, azt megköszönném.
Cserébe fel tudok ajánlani egy saját készítésű A1-es posztert. A Debut CD belsejében (a Play Dead-es kiegészített
változatében) van egy kép, ahol összefont kezekkel áll. Ezt csináltam meg úgy, hogy old style
legyen, ovális a kép, és fokozatosan megy át a széle feketébe. Király!
Van egy képem a tetkójáról is, a bal felkaromon.
Az én igazi kedvenceim a Debut és a Vespertine, de nincs olyan Björk nóta, ami ne jönne be.
9 éve ismerem és szeretem Björköt, de tuti, hogy 80 évesen is hallgatni fogom.
Egy festményt tesz le az asztalra a lelkéről, nem egy sima fényképet, ezért
művészet az, amit csinál. Kíváncsi lennék, hogy tisztán képes erre, vagy
esetleg nyom valamit. Nincs erről infótok?
Az én egyik hobbim: bor, fű, aztán Björk klippelemezgetés. Nagyon kemények ám
a videóklippjei!

Egy otouto- féle Best Of Björk:

1. Come to me
2. Hunter
3. Charlene
4. Isobel
5. It's not up to you
5. Joga
6. Army of me
7. An echo, a stain
8. I miss you
9. Unison
10. It's oh so quiet - élőben, a Brodskyval, nevetgéléssel, a végén hosszú tapssal.

golic Creative Commons License 2002.08.29 0 0 1032
kapsz a szádra!:))))))))
Előzmény: Cs. András (1031)
Cs. András Creative Commons License 2002.08.29 0 0 1031
Köcsög vagy Golic :o) Jól van, jól van, ezt a híreket és a képeket Golic úrnak köszönhetjük... Igaz, ő nem tudta belinkelni a képeket :oP
Előzmény: golic (1030)
golic Creative Commons License 2002.08.29 0 0 1030
tapsoljuk meg andrist, aki ezt a remek híreket hozta nekünk!!!:)))))

ui.: jó a szerkó a csajon!!!:)

Előzmény: Cs. András (1029)
Cs. András Creative Commons License 2002.08.29 0 0 1029

Those are the latest pictures from Bjork in London, on August 22, together with Matthew Barney. Bjork is now in the 8th month pregnant!

Bjork is back on TV! She will be a guest in the 'The Talk Show' on BBC4 on August 29, 2002 - 20:30. Verity Sharp talks to Icelandic singer, Bjork, about her life, career and how she successfully carved out her own individual niche in the music world. Don't miss it!

norts Creative Commons License 2002.08.16 0 0 1028
na jólvan zenész gyerekek! off leszek, de nagyon, előre is elnézést. Eladni próbálok, szóval ha valaki nem zenész ugorjon.

KORG Electribe ES-1 GROOVE SAMPLER

Ha samplert akarsz venni, a legjobb alkalom, mert ezzel LIVE ACT-elhetsz, stúdiózhatsz, mindenbe beletekerhetsz, és kicsi is! Full új állapot, soha nem látott szinpadot, csak a doboza fedelét. Ajándékba 32 megás smart media kártyát is adok hozzá, amin tárolhatod a hangmintáidat. szóval legyen nu-metal, house, triphop, dnb, ez a cucc üt. vastag hangok, 32khz stereo,szekvenszer, midi, time-stretching, rakat effekt, master delay. Az ár irányár! 150 ezer pénz.

KORG SP-100 digitális zongora

Full új állapot, szinpadot nem látott, fekete, kalapácsmechanikás, még egy rock zenekar mögül is kiszól! Kategóriájában a legkönyebb, gyönyörü természetes sztereó zongora hang + elec.piano, strings, csemballo, stb. reverb + chorus effekt. Ajándék puhatokot is adok hozzá!!!! Duplás állvánnyal és szép sustain pedállal 220-ért is elvihető! egyébként 200 ezer pénz.

email: russel20@freemail.hu
tel: 30-263-5840

YoungOld Creative Commons License 2002.08.16 0 0 1027
Sziasztok!

Múltkor nyomták valamelyik adón az "A kis véreskezű" c. vígjáték-dráma szerű valami filmet (amúgy jó film volt). Ebben többször is eljátszották trombitán azt a dallamot, ami a Gling-Gló c. lemezen a Pabbi Minn c. szám fő dallama. Azonnal beugrott:)))
Nem tudja valaki, mi az eredeti szám címe, vagy tudtok valami háttérinfót a Gling-Glóról?
Na, aztán be ne haljon a topic!

Üdv
YoungOld

MacFly Creative Commons License 2002.08.06 0 0 1026
ez a könyv lenne az?
Paperback: 192 pages ; Dimensions (in inches): 0.70 x 9.33 x 8.07
Publisher: Bloomsbury Pub Plc USA; ISBN: 1582342261; (September 2001)
(mintha meret alapjan nem feren el abban a dobozban... bar mar nem is emlekszem pontosan mekkora is volt :) )

Előzmény: Törölt nick (989)
sakkmatt Creative Commons License 2002.07.24 0 0 1025
Remélem új hírrel szolgálok:

Az izlandi énekesnő, Björk szeptemberre várja kislánya megszületését. A sztárt a napokban a new yorki Fifth Avenue egyik üzletében látták, amint a rózsaszín babaholmikat nézegette. "Björk arcán izgalom és hihetetlen boldogság tükröződött" - mondta egy másik vásárló. A sztár végül néhány kisméretű pólót vásárolt a kislányának.

KingInk Creative Commons License 2002.07.17 0 0 1024

sön merre söndörög kérdőjel mert kaptam-e öntől újabb netes képeslapot esetleg kérdőjel haigen sajnos figyelmetlenül letöröltem kérem jelentkezzen a hangosbemondónál pont

Előzmény: Ginnie Mannox (1021)
Cs. András Creative Commons License 2002.07.17 0 0 1023
Ööö, mennyi is volt? És maradt még ott legalább egy? Gondolom nem a 150 forintos maxiknál volt :o)
Előzmény: Karvel (1022)
Karvel Creative Commons License 2002.07.17 0 0 1022
hello! nem tudom, érdekel-e valakit, de pár napja a westend-i media markt-ban találtam egy 'pagan poetry' maxit. egy radio edit és két remix van rajta: 1 a pagan poetry-hez és 1 az arora-hoz. őszintén szóval egyáltalán nem nagy durranás az egész cd, de muszáj volt megvenni. :)

azok figyelmébe, akiket b-sideok érdekelnének: netről szinte már bármelyik letölthető, használjátok pl. a kazaa-t (www.kazaa.com). itt megvan a batabid, mother heroic, foot soldier, our hands stb. egyébként nekem ez az 'our hands' nagyon nem jön be. hogy fog ez hangzani a greatest hits-en??? :(

Ginnie Mannox Creative Commons License 2002.07.14 0 0 1021
Alvas off
Ezek lesznek rajta a bjork.com szerint a greatist hits albumon:

01______________All Is Full Of Love
02______________Hyperballad
03______________Human Behaviour
04______________Jóga
05______________Bachelorette
06______________Army Of Me
07______________Pagan Poetry
08______________Big Time Sensuality
09______________Venus As A Boy
10______________Hunter
11______________Hidden Place
12______________Isobel
13______________Possibly Maybe
14______________Play Dead
15______________It's In Our Hands

ES ES mindenkire gondolok nagyon sok szeretettel aki NEM szavazott a GLORA-ra. :(((((

Itt meg egy csodaszep kep az uvegcipellos bjorkrol: De csak azert cimer' itt a meret a lenyeg :))
http://unit.bjork.com/specials/rohdvd/rohwallpaper02.jpg

bivisz Creative Commons License 2002.06.17 0 0 1020
Dehogy folyik háború...csak valami oknál fogva egymás lába nyomába lépünk...portyázni portyázok, én is le vagyok égve, de azért ha jön valami akkor lecsapok mint a kékvillám...
Előzmény: Cs. András (1019)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.15 0 0 1019
Úgy látszik köztünk komoly háború folyik :o) Mondjuk nincs sok esélyem, nyáron pénzügyileg le vagyok égve. Szóval portyázz csak :o)
Előzmény: bivisz (1017)
kaviat Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1018
bezonyám, meg a faultlinét is ami szintén ott van ahogy elnézem nemsokára a kupacban :)) [most nézem, hogy a 08nál tart]

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: MacFly (1016)
bivisz Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1017
Ember, te mindig elottem jarsz, de mas dolgokban meg en jarok am elotted...en is voltam ma a Tangoba!

"blablablabla MIRANDA, blablablabla MIRANDA, blablablabla MIRANDA, blablablabla MIRANDA, blablablabla MIRANDA, blablablabla MIRANDA, blablablabla MIRANDA, MI-RAN-DAAAAAAAAAAAAA!"
(Tappi Tikarras: Miranda)

Előzmény: Cs. András (1014)
MacFly Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1016
matmost is szeretjuk, ugye kavi? ott kell lennie a cd halomban valahol :))
kaviat Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1015
becknek szeretem a mixeit [van az új vagy nem annyira új air-on is beckcucc, hát az valami csúcskarajgéza]

.kav]4t neofittnesspop

Cs. András Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1014
Na, ma nagyon megérte bemenni a Tangóba. Alarm Call, nem t'om hányas maxi nyóccáz forintér'. Annyira hiányzott már nekem ennek a rádiós változata!!! Annyira rossze kedvem lett, hiába mentem át a vizsgámon. Aztán meghallgattam, és máris jókedvre derültem! :o) So wake up, wake up now! Annyira viccesek ezek a mixek rajta: Matmos & Beck. Csak mosolyogtam a 17-es villamoson hazafelé.
kaviat Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1013
1000

.kav]4t neofittnesspop

kaviat Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1012
tutti cipellő

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Cs. András (1010)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1011
Jaj, vazeg. anyway: http://www.celebritywizard.com/images/image_galleries/bjork/images/teller08_jpg.jpg
Előzmény: Cs. András (1010)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1010
Cs. András Creative Commons License 2002.06.10 0 0 1009
Egyébként most néztem az e-bay-t, és mindenféle jó maxikat szinte ingyen dobálnak az ember után. Asszem kéne dollárt venni :o)
Előzmény: bivisz (1007)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!