Keresés

Részletes keresés

Major Tom Creative Commons License 2005.02.24 0 0 239
Ez izles kerdese... en imadom a sony csiszolt aluminium design-jat es hogy a legtobb termek nem muanyag hanem fembevonatu. De lanyoknak tenyleg a mini dukal ! Ez 100%. Szerintem a Mini lanyos/noies, a sima iPod ferfias (mar csak a merete miatt is) a sony is ferfias de designra bejon. Bar az uj NW-HD3 az mar nem tecc. Megprobaltak iPod fele kalibralni es noveltek a navigacios gombokat plusz ez mar nem csiszolt alu felulet hanem inkabb metalszemcses... de van sok szinben cserebe ....

na eleg az off-bol ! :D

Tom
Előzmény: y3k (237)
lakotars Creative Commons License 2005.02.23 0 0 238
Abszolút! A kétszínű sárga kivitelű darab volt.

Most már egy új, 6GB-os Minire fáj a fogam, de vajon mikor lesz ez itthon kapható?

Előzmény: Blaxxx (213)
y3k Creative Commons License 2005.02.23 0 0 237
De a Sony nem tetszik a felesegemnek, a Minijet meg imadja:))
Előzmény: Major Tom (236)
Major Tom Creative Commons License 2005.02.23 0 0 236

Sony meg csak-csak de ezt en is allitom :D

Sot az ironia hogy kb. 1-2 honappal jott a MINI utan szoval nem ertem az apple-t. Egy a designra es innovaciora hajto cegnek (Apple) kellett volna ezt osszehozni nem pedig a Sony-nak.

Előzmény: y3k (235)
y3k Creative Commons License 2005.02.23 0 0 235
Tudom, neztem, azert is morrantam az elejen, mert tudtam, hogy 20 giga meg csak 1,8-asban van. Na most az ugye keptelenseg, hogy az ekkorka dobozba beleferjen, hiaba is allit ilyet a Sony:)))
Előzmény: Major Tom (234)
Major Tom Creative Commons License 2005.02.23 0 0 234

Szia !

Valoban nem kisebb es nem is konnyebb

Sony NW-hd1:

magassag: 89mm

szelesseg: 62mm

vastagsag: 13.8mm

suly: 110g

Mini:

magassag: 91mm

szelesseg: 51mm

vastagsag: 13mm

suly: 103

Tehat kozel azonos meretekkel birnak azonban a Sony 20GB-os. Igen, 1.8"-es hd van benne es tenyleg 30 orat birja az akksi ezt tobb repulout alkalmaval teszteltem.

Mini nekem aze' kene amitol az iPod tobb mint a konkurencia! Remek support, jo alkalmazas, kiegeszitok es a beepitett feature-ok (naptar, address book, notebook, stb.)

Ha lenne 10-20gb-os Mini akkor mar most elore befizetnek ra! Addig meg nem kene beSONY .. de ez ilyen rossz vicc akart lenni mert APPLE rulez amugy!

Shuffle-t 7vegen tesztelem, kivancsi vagyok ra... meg bontatlanul hever a sarokban :D

Udv,

Tom

Előzmény: y3k (233)
y3k Creative Commons License 2005.02.22 0 0 233
Nem konnyebb, nem vekonyabb, mas kerdes, hogy beszaras hogy hozta ossze ezt a Sony, 1,8"-os (az van benne?) vinyoval, most neztem, nem lehet ekkora:)
Előzmény: Major Tom (225)
RogerWilco Creative Commons License 2005.02.22 0 0 232
Te Japánból nyomulsz? Mennyit kérnek most ott az 1) ipod mini 2) ipod 20G 3) Apple mini -ért?
Előzmény: Major Tom (231)
Major Tom Creative Commons License 2005.02.22 0 0 231

Hali!

Nw-HD1-em van viszont eppen keresek kollegat akinek Mini-je hogy kozos fotot tudjak csinalni a meretek es egyebek miatt...

Dae:

Persze olvassatok el mindent ! Nekem van mindketto de a DS sehol nincs... :( Ha egymas melle teszem a kettot akkor meg mar nevetseges kulsore a DS... Ne erts felre, GBA az kiraly szerintem (SP persze) De a DS ... meg en a Sony-ra tervezett jatekokat kedvelem inkabb. Nem elfogultsagbol beszelek - mert Sony Cambridge Studioban dolgozom (Medievil, Primal, Ghosthunter) - itt is keszul PSP project es dobbenet a kis masina ! :) Mellesleg ha repulok haza/ide aze' 16:9-en 480x272-en TRUE (kamu 32/16 bit) 24-biten jo videot nezni - is.

DS megint Miyamoto ur otlete ami szerintem kicsit radikalis mert lehet 1-2-3-4-5 akar 10 nagyon jo jatekot csinalni kihasznalva a dual screen-t de - szerintem - a jatekok tobbsege nem fogja ugysem. No mindegy ha gonodolod jovo hetvegen otthon leszek 4 napra, meglesheted eloben a psp-t es akkor objektivan alkothatsz velemenyt ;)

Bocs az off-ert csak ebedszunet van es ilyenkor szofosas is ;)

Tom

Előzmény: gabesz33 (228)
DaemonLaz Creative Commons License 2005.02.22 0 0 230
Azé' mielőtt vesz egy PSP-t olvassa el figyelmesen a www.gamasutra.com PSP-Nintendo DS összehasonlító cikkét, tanulságos.

Üdv,
[ D a e ]
Előzmény: Major Tom (227)
RogerWilco Creative Commons License 2005.02.22 0 0 229
Azt hiszem maradok az iPod mininél, az asszonynak pont jó lesz! :-)
Előzmény: Major Tom (227)
gabesz33 Creative Commons License 2005.02.22 0 0 228

http://www.thinksecret.com/

Srácok szerintem ezek a pletykák hamarosan valósággá válnak, mert régen sem lőttek nagyon mellé.

A lenti dolgokhoz csak annyit, hogy azért mini mert nem megy 10 giga fölé, afelett már normál ipod. És muszáj valami újjal előűállni, lásd színes kijelző, mert amúgy uncsi lenne a dolog.

A sony szerintem még messze nincs jelen ezen a piacon, diskman meg videolejátszó,playstation oké, de mp3 playerben szerintem nem szereplője igazán a piacnak.Milyen lejátszód van Major Tom?egy linket berakhatnál...meg hát az ipod azért eléggé kultikus lett vagy mi..

erről jut eszembe a nike is visszahozza a régi air maxeit, meg a 180-ast..((::

Major Tom Creative Commons License 2005.02.22 0 0 227

Szia!

Szerintem ez egyelore pletyka - sajnos - de japanban inkabb Sony PSP-t vegyel es jo sokat mivel az otthon meg Europaban hianycikk lesz ugy majusig ! Ergo erdemes bevasarolni ;) Meg nem is unatkozol a repulouton :D

Tom

Előzmény: RogerWilco (226)
RogerWilco Creative Commons License 2005.02.22 0 0 226
Ez tuti? Egy hónap múlva leszek Japánban, jó lenne ha akkor már kapható lenne :-))
Előzmény: gabesz33 (221)
Major Tom Creative Commons License 2005.02.22 0 0 225
Megmutizzam ? Igazibol pont akkora mint a Mini csak vekonyabb es konnyebb ja es 30 orat birja az akksija ;) Figyi aze' 78-ban csak a sony talalta ki ezt a dooogoot :)
De : APPLE RULEZ ! Csak fejlodjenek az ipodok rendesen ! :)
Előzmény: y3k (224)
y3k Creative Commons License 2005.02.21 0 0 224
Ebben a meretben, persze, hogyne...
Előzmény: Major Tom (223)
Major Tom Creative Commons License 2005.02.21 0 0 223
Szia!

Szines kijelzo szerintem butasag, csak a koltsegeket noveli nem jar elonnyel (a kis felbontas miatt).
Viszont csalodnek ha csak 4-6 Gb lenne hiszen tobb lejatszo mar ugyanabban a meretben 20GB-ot is tud (pl. ismet a Sonymat hoznam fel :)

Barcsak csinalna apple 10-20GB-os MINI-t... aszem vennek rogvest!

Tom
DaemonLaz Creative Commons License 2005.02.21 0 0 222
Én már nyugodtan alszom anélkül is! (^v^)

[ D a e ]
gabesz33 Creative Commons License 2005.02.21 0 0 221

Már nem kelle sokat aludni és itt az új ipod mini, színes kijelzővel 5-6 giga vinyóval..

kíváncsi vagyok mi lesz igaz ezen pletykából..

DaemonLaz Creative Commons License 2005.02.19 0 0 220
Az a baj akkor a húszgigás Hófehérkével voltam elfoglalva! =o))

[ D a e ]
Előzmény: Major Tom (218)
Blaxxx Creative Commons License 2005.02.18 0 0 219
:D
Előzmény: Major Tom (218)
Major Tom Creative Commons License 2005.02.18 0 0 218

Ejj azt a kislanyt akkor kellett volna leszolitani most mar nehez lesz a nyomara akadni :) De sok sikert! iPod hazassag ! :)

Tom

DaemonLaz Creative Commons License 2005.02.18 0 0 217
Nagy vigyorral az arcomon jelentem, hogy megoldódni látszanak a húszgigásom "ugrálásos" problémái! Az okosság: SOHA ne hordjad a gatyód szűk zsebében a drágát, mert akkor gurul be... mióta külső tokban hordom minden OK!!! Hiába, mégiscsak egy wincsi van benne és az nem szereti ám az állandó mozgást (munkába rohanást)!

No de! Ha itt van közttetek az a kis vörös, aki - feltehetőleg - az Anyukájával vásárolt egy zöld minit tavaly december vége felé az Apple Corner-ben, akkor írjon mihamarabb, mert feleségül akarom venni! (^v^)

Az élet szép (ha működik a Pod)!

[ D a e ]
Major Tom Creative Commons License 2005.02.14 0 0 216

Talan OFF

Bar APPLE fan vagyok es most mar MAC-em van hal' isten (iMAC G5) megis Sony lejaccom van.. iPodom nagyon szarakodott PC-n es honapokig szivtam vele vegul eladtam es ugyanannyiert vettem egy Sony lejaccot ami amelett hogy kb. 1/3-ad akkora es ugyanugy 20gb-os joval konnyebb, 30 orat birja az akksija (es tenyleg, mert kiprobaltam) mellesleg tud mp3-at is mar de en az ATRAC-ot hasznalom mert kevesebb mint fele helyet foglal ugyanolyan minosegben...

Csak azt mondom hogy mint APPLE fan azert tartok a tobbi KOMOLY cegtol mert a Sony nem hulye lsd. Walkman, Discman, Playstation, uralja a piacot es ha koltenenek ra annyit mint az apple (reklam, marketing, stb.) akkor bizont komoly konkurencia lehetnenek. Teny hogy a szoftveruk meg a music store-juk evekkel el van maradva az iTunes-tol es "termeszetesen" csak pc-n van de Virtual PC alatt mukodik ;)

Szoval ha jonne uj iPod (mini meretu de joval nagyobb kapacitasu) ami 30 orat bir akkor vevo leszek majd ra! Addig marad a Sony ....

ON

Egyebkent vettem egy Shuffle-t a 7vegen :) Nagyon popec kis cucc!!! Iszonyat kicsi es konnyu, el sem hittem.... APPLE tud aze'

Tom

Előzmény: Blaxxx (198)
trotyka Creative Commons License 2005.02.12 0 0 215

segítsetek, könyörgöm!!

Már a hajamat tépem attól, amit ez a cucc művel velem: alig 3 hónapja van meg, de bármikor ha feltöltöm, és leveszem a töltőről használom, majd kikapcsolom, tovább meríti magát, olyan, mintha nem is kapcsoltam volna ki.. elég idegesítő.. ha valakinek van valami ötlete, legyen szíves írjon a címemre: regi@vnet.hu előre is köszönöm!

cue Creative Commons License 2005.02.07 0 0 214

Hmmm, lassan 8 hónapja használom az iPod+iTunes párost és semmi gondom nem volt velük.

Mac-en tökéletesen működik az egész, talán az Apple termék pc-s környezetbe illesztése nem sikeredett igazán? :(

Előzmény: DaemonLaz (205)
Blaxxx Creative Commons License 2005.02.05 0 0 213
És bevált?
Előzmény: lakotars (212)
lakotars Creative Commons License 2005.02.05 0 0 212
Én itt vettem iPpod zoknit karácsonykor:
appleport
Előzmény: ájpod (208)
DaemonLaz Creative Commons License 2005.01.28 0 0 211
Kiváló! Éjszaka lehúztam az utolsó release-t és kiválóan működik... átlátható és sokkal könnyebben kezelhető, mint a suxxx iTunes! A gépre meg visszapattintottam az augusztusi szoftvert... egyelőre minden OK-nak tűnik...

[ D a e ]
Előzmény: Simulacrum (210)
Simulacrum Creative Commons License 2005.01.27 0 0 210
Én kezdetektől csak ezt használom: http://www.ephpod.com/

Semmi gondom nem volt vele.

ájpod innen rendelhetsz: http://202.153.110.46/Xskn/index.asp

Előzmény: DaemonLaz (205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!