Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
1962-ben születtem Budapesten. Francia tagozatos érettségi után a Budapesti Tanítóképző Főiskolán tanítói, majd az ELTE ÁITK-n földrajz tanári diplomát szereztem. 1985-88-ig a XVIII. kerület úttörő elnöke, 1988-89-ig a Budapesti Úttörőelnökség titkára voltam. 1990-94-ig a BIT választási irodáját vezettem, eközben született meg Dani fiam.1994-től a Fővárosi Közgyűlés MSZP frakciójának vagyok a tagja, s frakciótitkárként dolgozom. Szakterületem a kultúra, szociál- és lakáspolitika, a Közgyűlés civilszervezeti albizottságot vezetem.
1996-ban az MSZP budapesti elnökségébe választottak.
Férjemmel és fiammal Budapesten a XVII. kerületben lakunk.
Azt nem tudom elvtárs, de a beceneve az elvtársnő állítása szerint Zsóka. Kiderítettük, hogy az óvodában a kistehén volt a jele. Ezen leleplezés miatt agresszívek a modik.
Hát haggyad mán Sipánka elvtársnőt békibe! Lajos Bácsi is aszondta a 7401-be, ho a cekcualizmust azt haggyuk rá az impristákra. Ha még te is űtet basztatod akkor nekünk mi marad?
Hagyjuk meg a szekszualitást a hanyatló nyugati társadalom ópiumának!
Inkább élesítsük elménket a következő kis kitalálós játékkal!
Tehát: Ki Ő? (3 pont)
Egyéb mozgalmi feladataim akadályoznak a gyors reakcióban, de kérdésére válaszolnék a Nőtanács nevében:
1) igen, egyénileg és testületileg is lefeküdtünk volna Kádár elvtársnak (gruppencekc), sőt még grízes tésztát is csináltunk volna nekije utójáték gyanánt
2) nem tudom megmondani, hogy Kádár et. alatt (vagy felett, mert rugalmasak vagyunk, mi kommunista nők) jó volt-e, merhogy végül e nemes mozgalmi feladat végrehajtására nem került sor hamvas ifjúságomból kifolyólag
3) állítom, hogy a Kádár et. nevével fémjelzett időszak egy merő kiba... cekcuális gyönyör volt