Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
A 3 pontot 3 gombóc fagyi formájában kérném a PB irodán leadni! Előre is köszönet érte.
A piros kokárdáról eszembe jutott egy nagyon régi emlék: általános iskolás voltam, kb. 7-8. osztályos, amikor egy hős tanárnő (Nelli néni) kitalálta, hogy márc. 21. tiszteletére mindenki tűzzön a köpenyére egy piros kokárdát.
Akkor még őszin... megtévesztett ember voltam, s ezen mélységesen felháborodtam, dacból beteget jelentettem aznapra. Utólag is mélységesen bánom a dolgot, azóta már egészen más színben (vörösben) látom a világot.
1962-ben születtem Budapesten. Francia tagozatos érettségi után a Budapesti Tanítóképző Főiskolán tanítói, majd az ELTE ÁITK-n földrajz tanári diplomát szereztem. 1985-88-ig a XVIII. kerület úttörő elnöke, 1988-89-ig a Budapesti Úttörőelnökség titkára voltam. 1990-94-ig a BIT választási irodáját vezettem, eközben született meg Dani fiam.1994-től a Fővárosi Közgyűlés MSZP frakciójának vagyok a tagja, s frakciótitkárként dolgozom. Szakterületem a kultúra, szociál- és lakáspolitika, a Közgyűlés civilszervezeti albizottságot vezetem.
1996-ban az MSZP budapesti elnökségébe választottak.
Férjemmel és fiammal Budapesten a XVII. kerületben lakunk.
Azt nem tudom elvtárs, de a beceneve az elvtársnő állítása szerint Zsóka. Kiderítettük, hogy az óvodában a kistehén volt a jele. Ezen leleplezés miatt agresszívek a modik.
Hát haggyad mán Sipánka elvtársnőt békibe! Lajos Bácsi is aszondta a 7401-be, ho a cekcualizmust azt haggyuk rá az impristákra. Ha még te is űtet basztatod akkor nekünk mi marad?