Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
"ott a Breaking Bad-spinoff is. Olyannyira ott van, hogy az AMC végre megegyezett a gyártóval és a készítőkkel a Better Call Saul elkészítéséről. Előzmény sorozat lesz, klasszikus, 1 órás formátumú Bob Odenkirk főszereplésével és valószínűleg teljes sorozatberendelést fog kapni."
nem tudom. az a vonal sehova sem vezetne. a nő semmi rosszat nem tett vele, ez a költözés sem kizárólag egyoldalúan volt kezelveve, sőt, Jax bele is ment, hogy jobb is lesz, ha egy kicsit távol lesznek, amíg a szar leapad.
Jax simán lehetett, eléggé be van keményedve ahhoz, hogy feladja Tarát amiatt, hogy ne költözzön máshová a kölkökkel, emellett épp meg is csalta ebben a részben, ami persze önmagában nem sokat jelent.
SOA s06e01 - Tarát nem Gemma juttata előzetesbe, de nem is ez a lényeg, hanem ezzel kezdetét vette Tara igazi pokoljárása és egyben transzformációja is. nekem van egy képem az ezután 2-3 évadnyival későbbi Taráról. érdekes lesz. a kis szőke srác aktuális metaforája az amerikai utcákat elöntő szarnak, vagyis annak követkeményeit reálisan ábrázolja. intőjel a családoknak mit kellene és mit nem. ennyit a mondanivalóról. Peter Weller, mint korrupt zsaru megint csak egy pirospont a castingnak. és csavarodik tovább a sztori. nekem megfelelő volt ez az első rész. jó lesz ez!
Hát elindult az évad. Jól zúztak, mint mindig. Ami engem zavar, hogy egyben letoltam az előző öt évadot, és mivel folyamatos a cselekmény, van, amire egyszerűen nem emlékszem. Így pl., hogy Gemma dobta-e fel Tarát vagy sem. Valaki megírhatná.
Meg sört kortyolok, és rájöttem, hogy Jax bölcselkedései az elején eléggé idegesítőek, bár valahogy beleillenek mégis a sorozat hangulatába.:D
Milyen életet élne Patrick Bateman napjainkban? Ha minden igaz, hamarosan megtudjuk, az FX ugyanis folytatást készít Brat Easton Ellis AMERIKAI PSZICHÓjához, tévésorozat formájában.