Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
A feljelentés tényét soha nem vitattam (leírtam, hogy a cikkek szerint jövő időről beszélnek, hogy a héten lesz feljelentés), csak az időpontját, amit kígyószisz hétfőn behazudott.
És a DDoS attackot vitattam, nem azt, hogy a fejlesztők bénázása miatt nyitva marad egy bejárat, amin keresztül meg lehet fektetni a rendszert.
nem, nem nyomoznak. a nav még csak azt vizsgálja, hogy indítson-e vizsgálatot, az olaf meg kért valami konkrét adatot deutsch tamástól, amin elindulhat a nyomozás.
Ezt én egy szóval sem írtam, már megint képzelődsz a magad korlátolt szellemi képességei folytán.
Azt írtam - és ezt fenn is tartom -, hogy akkor van nyomozás, ha megfelelő bizonyítékokat is a feljelentés mellé tudtak tenni. De természetesen majd a nyomozati hatóság kideríti, hogy mi is történt pontosan.
Bizonyítékok tehát vannak, anélkül meg sem indult volna a nyomozás.
dehogy nehéz. természetesen a fideszt egyáltalán nem érdekli ez az előválasztás, á, ugyan, dehogy. éppen csak véletlenül most jutott eszükbe az a petíció. aminek akkora a sikere, hogy nem csak az utcán, hanem lakásról lakásra járva is keresik az aláírókat, és most már áttértek a telefonos felviláégosításra is, miszerint az ellenzék indulni akar 2022-ben a választáson és ez borzalmas merénylet a demokrácia ellen.
a ballibek a nyomozás ellenére hazugságnak tartották a támadást."
Ha elrendelnek egy nyomozást, akkor a nyomozati cselekmény már igazzá vált? S nem is képzelhető el, hogy úgy zárják le, hogy nem történt bűncselekmény?
Sztem meddő és sehova se vezető ez a vita (csak egymás lejáratására megy).
A lényeg, hogy már jól-rosszul, de működik a rendszer és várhatóan kialakul egy reális szimpátiasorrend.
Én pl. remekül el tudnék képzelni az adott készletből felállított kemény jövőbeli kormányt, le tudnák osztani egy-egy mindenkinek testhez álló kormánypozíciót.
Nocsak, a szakértő szerint már az egész világ a Fidesz kézivezérlése alatt van?
Érdekes felvetés egyébként:
A fidesz bárki ellen tud végtelen nagyságú és idejű támadásokat indítani az interneten bárki ellen, de a szakembereik nem tudnak egy olyan rendszert elkészíteni, ami kibír egy DDoS attack-ot (lásd EESZT).
A kormányzati szervereket 6 hónap alatt nagyjából 6 ilyen támadás írta és még a tisztifőorvosnő is közölte, hogy nyomozás folyik benne. Amiről persze, egy árva mukk sincs, hírzárlat van.