Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Na látja ebben nem vagyok olyan biztos, de a következö kép feliratozását mindenképpen ök készítették.
Ha a fordításnál problémák adódnának szívesen segítek. De asszem menni fog.
Bepárásodott a szemüvegem a képek láttán. Ügyes élharcosainknak javaslom, hogy a 40 milka reményében készítse el a Fünfjahrplan-plakát alapján a mi plakátunkat: A békés ároktemetés száznapos programja> felirattal.
Dehogy untatsz! A 80-as évek közepén nagyon sokat jártam az egykori NDK-ban. Nekem az út mellett álló, buzdító szövegű táblák nyerték meg tetszésemet.
"Unser Arbeitplatz ist ein Kriegplatz für den Frieden!"
Sok időm volt a fogságban ideológiai továbbképzésre, így megrendíthetetlen őszinte kommunista lelkülettel állok igaz ügyünk szolgálatában.
Örömmel nyugtáztam, hogy a pártunk dicső vezetése ismét jól döntött. Tegnap este egyik oszlopos tagunkat, Tasnádi elvtársat küldte harcba a szélsőjobbos métely ellen, ahol alapos felkészítésének hála lehengerlő győzelmet arattunk.
Igen elvtársak, szükségünk van Tasnádi elvtársra, hiszen ki más tudná ilyen szépen megfogalmazni a nemzetek közötti barátságon alapuló erkölcsalapú politikai szándékainkat? Javaslom az elvtársaknak, hogy Tasnádi elvtárs médiaszerepléseinek számát növeljük, használjuk őt a párt igazi ökleként. Műsoridőt Tasnádi elvtársnak!
Tasnádi elvtárs előtt igen nagy távlatok nyíltak meg a mozgalomban. Ugye elmlékeznek (hogy is felejthetnénk el, hiszen a mai napig örömtől könnyes szemmel gondolunk rá) az elvtársak, hogy a mi drága jó Sztálin elvtársunk, a mi szeretve tisztelt Gazdánk is egy olyan helyi pártalapszervezetből jött, ahol az osztályharcot és a proletárdiktatúrát nem csak szavakban, hanem tettekben is véghezvitték? Senki sem döntötte a tőkét olyan jól, mint Sztálin elvtárs, amikor kifosztotta az imperialista pénzeszsákok bankjait. Nos Tasnádi elvtárs nagyon jól követi a vezértünk irányumutatását ebben is.
Sok sikert kívánok Tasnádi elvtárs működéséhez, aki az ideológiai és a gyakorlati harcban is a párt ökleként szolgálja a kommunizmusba robogó Népköztársaságunkat.
Látom, hogy maximális éberséget követel meg a harcunk, ezért ezentúl minden konspirációs lehetőséget bevetek annak érdekében, hogy az ügyünket szolgáljam. Nehéz lesz, de majd váltom a nickeket:)