4483 AT- AT birodalmi lépegető. Fekete dobozos verzió. Használt, de új állapotú, hiánytalan, csak display modell volt. Doboza egy szakadást leszámítva tökéletes, leírása kifogástalan. Az elemek visszazárható tasakban vannak. Ára: 42.000Ft
8097 Slave I (3rd edition). Bontatlan készlet. A doboz szélen apró horzsolások. Ára: 18.000Ft
Kicsit megszorultam, így eladósorba került a Minifigurák 5. sorozata. Mindegyik hibátlan, nem voltak játszva, gyűjtemény részét képezik. Csak egyben, mind a 16 figura, 14 tasak, és 14 leírás. Makulátlan állapotban.
Wow, ez a zsibvasar.hu a weboldalak szégyene! Minden 2. kattintásra a lego kezdőoldalon találom magam, ahonnan csak véletlenszerű kattintással enged ki.
Tedd fel a Vaterára vagy a Teszveszre nagyon magas minimálárral, csak 100 vagy 120 forintba kerül, és rögtön kiderül, hogy mennyit hajlandók érte fizetni. Ami persze nem feltétlenül azonos az értékével.
Szijasztok! van egy (8461) Lego Williams f1 racer 65cm-es legom,évek óta csak porosodik szegény,elméletileg minden darabja megvan,doboza is,útmutató is,csak a matricák száradnak le róla. szerintetek mennyiért lehetne eladni? vagy esetleg itt van akit érdekelne?
Mivel van egy repterem, én is örülnék egy ilyennek. Múltkor a vaterán volt fent egy majdnem tökéletes állapotú, egy-két elem hiányzott. Kb. 50EFt-ért ment el. De majd célom egyszer egyet beszerezni. Egyenlőre a nem mozgó városrészek vannak soron. Már van benzinkút, rendőrség, lovarda, kórház. Meg sok jármű.
Hááát....én is rajongok a 80-as évek készleteiért(town, castle, space+pirates), csak hát vannak olyanok, amiket csak csillagászati áron lehet megszerezni, gondolok itt a 6399 Airport shuttle-ra, minden vágyam egy monorail vasút :-)
Én most a reptér projecten dolgozom. A képeken nincs rajta, de a fehér gép mögött már van még egy "kör", illetve nincs összerakva a 6687-es és a 6357-es készlet. Még 1-2 reptéri munkás, illetve a lapok közeit kitöltő zöld lapok kellenek. Meg pár fa, virág, ilyesmi. Aztán jöhet az utazóközönség. :)
Vannak ötleteitek, hogy mit lehetne még bevetni az összhatás kedvéért?