Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
A sorban állás közben főképp Dobrev Klára nevét emlegették favoritként, ami még nem adott volna okot a gyanakvásra, ám elhangzott, hogy ezért 2 ezer forint ellentételezést ígértek nekik.
DK - stílszerűen kék a logó, kékcédulás a választásuk is, de a 2000-et már emelhetnék, hisz ugyanezt évek óta ígérgetik a minimálbér kapcsán... :P
Most már tényleg kiikszellek, ilyen fanatikus nincs még egy, mint te, minden érv lepereg rólad, mert annyira motivált vagy politikailag, annyira tolod a Fidesz szekerét (és közben ki is derül, mennyire nem értesz hozzá), hogy ezt már nem igazán tudja értelmes ember elviselni. Mindezt teszed minden tény ellenére.
Visszatérve az előválasztáshoz - az eddigi téma ugyanis a nyomozóhatóság dolga, és nem a miénk most már -, szerintem megint elég kevés ember tudott csak online szavazni, 3.902-nek sikerült.
Ez így nem lesz jó, ha tényleg 100 ezer jelentkező volt, át kéne őket irányítani a személyes szavazásra.
Tegnap a sorban, ahol mi álltunk, még járókeretes szavazó is volt, tehát látható, hogy aki akar, az képes személyesen szavazni.
hogy külföldről nagy mennyiségű, 1 gigabyte-nyi adat akadályozta meg a rendszer működését.
Húvazze. 1 GB-nyi adat az kb. nulla egy szolgáltatónak. Nekem itthon 1 gigabites-es netem van. ki tudod számolni, mennyi idő alatt töltök le 1 GB-nyi adatot? És én nem szolgáltató vagyok, csak egy sima mezei user.
És itt a Cloudflare DDos attack elleni védelmének minősége:
Te voltál a kedvesen évődő?!? Úristen. Nálad gőgösebb, kioktatóbb, paneleket pufogtatóbb fidesznyik nincs ezen a fórumon. Még meg is sajnálna az ember, ha nem akarnád magadnak vindikálni a "megmondóember" címkét. De azt teszed.
Ezen görcsöl, igen. Mivelhogy lebőgött, mert korábban azt írta - és látod, még most is fenntartja, holott elrendelték már a nyomozást is -, hogy szerinte csak simán bénázott az ellenzék, hiszen a Fidesz ezt nyomatja, így Wic is ezt nyomatja.
Dehogyis :DDD Te kevered összevissza a dolgokat. Ismeretlen személy elleni feljelentéshez is szükségesek - legalább az alapos gyanú bizonyításához - bizonyítékok. Nem kell teljes körűeknek lenniük, de valami kell, mert egyébként nem indítják meg a nyomozást, csak nem képzeled, hogy alaptalan feljelentések tömkelegével fognak foglalkozni?
Összevissza kevered a dolgokat. Ismeretlen személy vagy személyek ellen tettek feljelentést, te meg arról hadoválsz, amikor konkrét személy ellen megy a dolog. Bizonyítékot pedig továbbra sem a feljelentő szolgáltat, az általa közölt adatok, cselekmények stb. akkor válnak bizonyítékká, ha az illetékes hatóság annak minősíti.
, akkor miröl irsz kb 2 napja a témával kapcsolatban ?
Arról, hogy történt-e bűncselekmény, egy szót se írtam eddig. A feljelentés időpontjáról beszélgettünk, hol kedvesen évődő (ez voltam én) hol primitív, másokat hazudozónak beállító (ez volt kígyószisz) hangnemben - miközben nem volt halandó bizonyítani az állítását.
A 2. tekintetében már egészen biztosan tudjuk, hogy hülyeséget írsz: maga a szerverszolgáltató is tapasztalta, hogy külföldről nagy mennyiségű, 1 gigabyte-nyi adat akadályozta meg a rendszer működését. Erről már sok hír volt, olvass utána. Ráadásul ez akkor is folyt, amikor a rendszert átmenetileg - 2 órára - teljesen leállították.
Úgyhogy akár fenntartod, akár nem, butaságokat írsz. Lebőgtél a nagy "szakmai" tudásoddal.
Ez nem igaz. Az alapos gyanúhoz bizonyítékot kell hozzátenni, egyébként felesleges egyáltalán feljelentést is tenni. Hülyeséget írsz megint, látható, hogy nem értesz az egészhez.