Keresés

Részletes keresés

ath Creative Commons License 2005.04.26 0 0 397

olyan ez mint a fekete pápa esete. mi lenne szentatya, vagy huhognivaló?

itt se tudnák páran, hogy most zsidózzák-e a spurst vagy drukkoljanak gerának....

engem nem érdekel, örülnék ha jönne, mert a spurts szeretem, gera jó focista. jó lenne egy magyart látni játszani a fehér mezben.

Előzmény: zeuszka (396)
zeuszka Creative Commons License 2005.04.26 0 0 396
ezt majd Sándor atya eldönti.
Előzmény: Enrico-IRR (395)
Enrico-IRR Creative Commons License 2005.04.26 0 0 395
A Gerának van annyi esze, hogy nem megy el egy ilyen selejt csapatba.
ath Creative Commons License 2005.04.26 0 0 394
ez a másik oldala. de tudod mit, szarok bele. minden hátrányával együtt jó lenne őt a white hart lane-en tudni.
Előzmény: zeuszka (393)
zeuszka Creative Commons License 2005.04.26 0 0 393
aztán majd csodálkoztok, ha ellepi a topikot a sok Gerzsonozó, Zolikázó divat Spurs-drukker.
Előzmény: ath (392)
ath Creative Commons License 2005.04.26 0 0 392

nem lenne rossz gerát spurs mezben látni.

a tegnapi már szinte törvényszerű volt.

Előzmény: Sáfár22 (390)
donnie-brasco Creative Commons License 2005.04.26 0 0 391

Hát ez nem jött össze:(

Csodálatos lesgól volt, mindenki látta csak a vakegér partjelző nem. Ashley Cole kézzel terelte a labdát a 16-oson belül, az sem baj. 5 sárgát kaptunk, arzénál 0-át. Majd jövőre nem lesz kegyelem!:)

SPURS!

Sáfár22 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 390

NB1.hu:

A múlt héten Gera Zoltán, a West Bromwich Albion középpályása parádés gólt szerzett a Tottenham elleni 1-1-re végződött mérkőzésen, ezt követően Frank Arnesen, a londoni gárda futballigazgatója kijelentette: szeretné, ha a technikás magyar játékos nyártól a Spursben futballozna.
A Sunday Mirror nevű angol bulvárlap információi szerint a Tottenham Hotspur futballigazgatóját, Frank Arnesent múlt szerdán Gera nemcsak góljával, de remek játékával is meggyőzte. Az írás szerint ha kiesik a Premier League-ből a West Bromwich Albion - amire a szombati, Middlesbrough elleni 4-0-s veresége után jó esélye is van -, akkor a birminghami egylet elnöke korábbi hangzatos ígéretei ellenére sem tudja megakadályozni Gera klubváltását.
- Nem engedjük el, még akkor sem, ha búcsúzunk az élvonaltól. A szerződésében nem szerepel kivásárlási összeg - jelentette ki akkor Jeremy Peace.
A WBA tavaly nyáron másfél millió fontot fizetett a Ferencvárosnak a játékosért, akiért a Spursnek - a Sunday Mirror szerint - legalább dupla ennyi összeget kellene letennie a birminghami vezetők asztalára.

Sáfár22 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 389

Remelem en is, bar szerintem mar mindegy...

Sajnos mar az UEFA-kupas helyezes iden se lesz meg!

Go Go Spurs!!!

Előzmény: ath (388)
ath Creative Commons License 2005.04.25 0 0 388

nagyon remélem, hogy így lesz..........

go spurs!

Előzmény: donnie-brasco (387)
donnie-brasco Creative Commons License 2005.04.25 0 0 387

Szerintem Keane és Kanoute akkor távozni fog a nyáron. Ennyi jó csatár egyszerre úgysem kell.  Este lezúzzuk az Arsenalt!!!!

SPURS!

donnie-brasco Creative Commons License 2005.04.25 0 0 386
Jó ötlet!
Előzmény: Sáfár22 (385)
Sáfár22 Creative Commons License 2005.04.20 0 0 385

NSO:

A legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun írása szerint a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata szeretné megszerezni a PSV Eindhoventől Jan Vennegoor of Hesselinket (képünkön), a Bajnokok Ligája-elődöntős holland együttes csatárát.

A 26 esztendős támadó ügyében a The Sun szerint Frank Arnesen tárgyalt a PSV-vel, így Vennegoor a nyártól már a White Hart Lane-re költözhet.

ken adams Creative Commons License 2005.04.06 0 0 384
talán a chesterfieldben.... igen, ott!
Előzmény: Sáfár22 (382)
kartontigris Creative Commons License 2005.04.06 0 0 383
...sarkantyús cimborák..!
Sáfár22 Creative Commons License 2005.04.06 0 0 382
Viszont nagyon sok a fiatal tehetseg, es kar lenne öket elengedni! Kölcsön kene öket adni, mint pl. Fülöpöt! Hogy hivjak a csapatot, ahol most ved?
ken adams Creative Commons License 2005.04.06 0 0 381
igaz, úgy tudom. riquelme meg lutri szerintem. paramotot nem sokszor láttam, de nem voltam tőle elájulva. a keret meg már télleg rohadtnagy, nem tudom meddig lehet még bővíteni, szerintem már így is túl nagy.
Előzmény: Sáfár22 (380)
Sáfár22 Creative Commons License 2005.04.06 0 0 380
nekem azert tetszett Pamarot jateka... Bar igaz, van kivel potolni! Igaz ez a "a legfairebb csapat indul az UEFA-ban"?
zeuszka Creative Commons License 2005.04.05 0 0 379

Pamarot nem nagy szám, nem is volt stabil kezdő és úgyis kellett volna egy tényleg jó jobbhátvéd. Ettől függetlenül sajnálom szegényt.

Viszont Stephen Kelly egyre jobb a posztján, szóval...

Előzmény: Sáfár22 (378)
Sáfár22 Creative Commons License 2005.04.05 0 0 378

Pamarotnak nagyon nem örülök; jo vedö, viszont Riquelmenek....

Az egyik legjobb közeppalyas Spanyolorszagban. Nagyon jot tenne szeritnem a csapatnak! Mekkora a keretünk? Kb. 40 fö mar lassan...

Wác Creative Commons License 2005.04.05 0 0 377
Tottenham: Pamarot közel egy évig harcképtelen
NSO, 2005-04-05 17:29

Legalább kilenc hónapra kidőlt Noe Pamarot (képünkön), a Tottenham Hotspur jobbhátvédje, aki a Birmingham elleni mérkőzés 12. percében szenvedett térdszalagszakadást.

A 25 éves futballista nyáron szerződött Londonba a Nice együttesétől.

Riquelmét a Tottenham csábítja
NSO, 2005-04-05 17:05

A Tottenham Hotspur csapata jövőre már tényleg ki szeretne törni a szürkeségből, így több neves játékos leigazolását is fontolgatják.

Már korábban felvetődött, hogy David Beckham és Michael Owen a Real Madridból érkezik, most azonban új név is bekerült a kalapba: Juan Roman Riquelme , a Villarreal argentin irányítója is Londonba érkezhet.

Riquelme első európai klubja a Barcelona volt, ám ott kevés lehetőséget kapott, ám a Villarrealban már kiválóan megy neki a játék.
ken adams Creative Commons License 2005.03.21 0 0 376
hát az origo azt is írta, h aspurs érdeklődik gera iránt is. namármost ennek télleg nem tudom, h örülök-e vagy sem. mármint nem annak, h megírta. :)) úgyse lesz belőle semmi mondjuk... egyébként szép lassan iszonyatosan frelduzzadt a keret...
Előzmény: donnie-brasco (374)
brady Creative Commons License 2005.03.21 0 0 375
Az angol első osztályban szereplő Totenham Hotspur 30 éves labdarúgója, Dean Richards orvosi tanácsra kénytelen befejezni pályafutását.

A Spursben 81-szer szereplő hátvéd tavaly május óta nem lépett pályára, mivel akkor orvosai rendellenességet találtak az agyában. Hónapok múlva azonban sikerült kizárniuk az agytumor lehetőségét, így Richards már a visszatérésére készült.

Nemrég azonban kiderült, hogy maradandó károsodás veszélye is fennáll, ha folytatja. Szédülései és fáradékonysága miatt került kezelés alá, és a röntgenvizsgálat rendellenességet mutatott ki az agyában.
donnie-brasco Creative Commons License 2005.03.21 0 0 374

Végre 3 pont!!!!!

Nagyon kellett már! Olvastam hogy minden évben indulhat a legsportszerübb bajnokságból +1 csapat az UEFÁ-ban. Jövöre Anglia küldhet ha jól értettem (bbc.com) és most a Fair Play táblázaton 2.-ak vagyunk (ruszkik mögött). Ök ugye BL-be mennek......

CÉL: NEM SZABAD SZABÁLYTALANKODNI! :)

Bejelentkeztünk Tomas Rosickyért (origo)!!! Végre! Éreztem, hogy Ö lesz a következö célpont! Remélem eladja a Dortmund, úgysincs pénzük:).

Remélem Robinson marad, PL legjobb kapusa (na meg Cech is az).

ken adams Creative Commons License 2005.03.20 0 0 373
éljen!! :))

egyébként a forma megint hullámzó, bár a nemzetközi porond még nem reménytelen :)
Előzmény: Olajuwon (372)
Olajuwon Creative Commons License 2005.03.20 0 0 372
Keeper in Spurs pledge (skysports.com)

by Mark Buckingham - created on 20 Mar 2005

England number one Paul Robinson has pledged to stay at Tottenham Hotspur, amid rumoured interest in his services.

Robinson is reportedly a target for Premiership giants Arsenal and Manchester United, who have both endured goalkeeping problems this season.
The shot-stopper has been in impressive form for Spurs since joining from Leeds United last summer and his displays have prompted talk of a summer exit from White Hart Lane.
Spurs boss Martin Jol recently admitted there is also interest from Italy and Spain in the keeper who has established himself as England's first choice.
But Robinson is not looking to quit Tottenham after just one season at the club and is keen to stay with the North London side.
"I don't know anything about United," commented Robinson. "I've only been here for seven months and I'm very happy. "I'll be a Spurs player for a long time unless the club tell me different."
ken adams Creative Commons License 2005.03.13 0 0 371
hát kiesett a csapat a fa-kupából :(( pedig nem játszottak rosszul, csak nem volt szerencséjük. mondjuk azt hittem atubát már a 10. percben kiállítják, eleinte nagyon nem bírt dyerrel. na mind1, maradt a bajnokság, ottt kéne kiharcolni a nemzetközi szereplést...

egyébként fülöpöt kölcsönadát egy hónapra a harmadosztályba (ricketts is elment 1 hónapra kölcsönbe)
Sáfár22 Creative Commons License 2005.03.07 0 0 370
A Depor... Sajan tenyleg nagyon hullamzo ez a teljesitmeny, de az utobbi evekben mindig vannak rosszabb idöszakok... Lesz ez meg jobb is...
donnie-brasco Creative Commons License 2005.03.07 0 0 369

0-1 :(

Francba, így nem lesz UEFA jövöre...

Fabrizio Coloccinit végül is ki igazolta le, Spurs vagy a Depor? Minkettöröl olvastam.

brady Creative Commons License 2005.02.28 0 0 368
Tottenham: Martin Jol nem lesz Ajax-edző NSO, 2005-02-28 19:03

A Tottenham Hotspur labdarúgó-csapatának menedzsere, Martin Jol (képünkön) visszautasította azokat a feltételezéseket, miszerint ő lenne az utódja az Ajax Amsterdamnál hétközben lemondott Ronald Koeman utódja.

A holland szakember elmondása szerint a Tottenhamnél képzeli el a jövőjét, így ő nem jöhet szóba, mint utód.

Az Ajax vezetői egyébként az egykori sztárt, Johan Cruyffot kérte fel, hogy segítsen edzőt találni a csapatnak, és a volt Aranylabdás ajánlotta Jolt.

Hírek szerint Henk ten Cate, a Barcelona segédedzője, valamint Danny Blind, az egykori kiváló középhátvéd esélyes még az edzői posztra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!