Keresés

Részletes keresés

dez1 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4961
OFF
Fuxi elvtárs!

Ennyi mesterkéltséget én még vígan elviselek:)

dez1 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4960
OFF
Sesebese etnő. tud olaszul? Mit jelent aza szöveg ottan a VIP zónára vonatkozóan?

Amúg yhálás köszönet az et.nőnek, mert ezen oldal nincs rajta a fidesznáci tartalomszűrő tiltólistáján:)

strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4959
off
Némi magyartanulás után a művinek és nem is kicsit mesterkéltnek tűnő Henger etnő helyett nem lehetne inkább Lorraine Bracco etnőt kinevezni?

Fuxi.rajongó

on

Előzmény: dez1 (4958)
dez1 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4958
Támogatom Sesebese et. nő javaslatát Henger Éva televíziós karrierjének elindítására vonatkozóan!

Huh!

Dez1 et. Henger Éva rajongó

strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4957
Sajna Bolgár eftásunk nem lehet hírigazgató. Kinevezték Rudi Zoltán eftásat, aki 98ban azzal a feltétellel vett föl 16 miller végkielégítést, hogy 5 évig nem megy a közszolgálatba dolgozni. Ezt a papírt Főtitkárhelyettes és személyzetis eftásak egyesült erővel tépték szét ...

Anettkát elnöknek!

Fuxov

Előzmény: sesebese (4956)
sesebese Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4956
A Nőtanács képviseletében továbbra is határozottan tiltakozom F. A. elnöki kinevezése ellen.
Bekövetkezhet még az is, hogy a Hétben Henger Éva

lesz a műsorvezető, a híradóban Papp Bandi helyett a csippendél fiúk mondják a híreket (na, jó ez utóbbit nem bánjuk, mi itt a Nőtanácsban).

Mi Juszt elvtársat szeretnénk elnöknek, hírigazgatónak pedig Bolgár Györgyöt. Olyan nagy kérés ez, elvtársak?

sesebese etnő. médiapiszológus etnő. sk.

Előzmény: strongdong (4955)
strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4955
Miért, mi baja az eftásnőnek, Anettkával?
Szépen mutatnának egymás mellett Juszt, Bánó stb. eftásainkkal. Erkölcsi szintjük, világlátásuk, horizontjuk, tartásuk és pénzéhségük azonos, az eftásnő ideológiai nevelésével meg majd foglalkozunk kicsit.

Anettkát elnöknek!

Fuxov, médiag***

Előzmény: sesebese (4951)
dez1 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4954
Teljes mértékben támogatom Fuxi elvtárs javaslatát!

Anettkát elnöknek!

szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4953
Node et.nő!

Csak nem a féltékenység hangját vélem felfedezni szavai megett?

Előzmény: sesebese (4951)
szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4952
A Zifjú Gárdisták támogattyák a zelképzelést!!!

Előzmény: strongdong (4950)
sesebese Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4951
szígyen et.!

az üdítős automatákra nem emlékszem, pedig biztosan találkoztam velük, járta a metróban

Fuxi et.!

ha abból a büdös, tehetségtelen, ostoba, nagyon sötét, még sorolhatnám... rüfkéből elnököt csinálnak, én ünnepélyesen kidobom a tv-t az erkélyről, becsszóra!

sesebese etnő. sk.

Előzmény: szígyen (4949)
strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4950
Eftásak!

Pártunk és kormányunk hivatalos lapja, a Nészabó..badság szerint a Magyar Televízió Rt. kuratóriuma által kiírt elnöki pályázati anyagot megvásárolta - mások mellett - Fehér Anette, azaz Anettka. Ezekszerint pályázni kíván. Bejelentem az eftásaknak, hogy most egy darabig minden hozzászólásomat úgy fogom befejezni, hogy

Anettkát elnöknek!

Fuxov, kommunista

szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4949
Et.nő!

Sajnos a speckó csokihoz nem volt szerencsém, de tömbösítve én is fogyasztottam novemberben a zuccán jégkrémet. Hejj, de finom is vót az a félkilós vaníliatégla!!! A vodkát - hamvas korom lévén - akkor még nem engedték megkóstálni, de a scsí, meg a borscs, meg a pirog-az-uccán mind megvoltak.
Sőt, én még arra is emlékszem, hogy miután sikerült átverekednünk magunkat a mogyoró-morzsolós automata csapóajtókon a Metróban, bévül egy olyan COK és KVASZ automata fogadott minket, emit még azóta sem láttam: Egyetlen üvegpohár volt alárakva a gépnek, ami mellé odaszereltek egy állandóan forgó, vizes kefét, hogy ki lehessen tisztítani a belsejét. A zautomata teljesen bizalmi alapon működött, mert ha valaki ellopta a züvegpoharat, akkor aznap senki nem ihatott üccsit. Bár egész Moszkva ugyanabból a pohárból ivott, azért megadták a módját a higijjénijának...

A kefírt mi papírdobozból ittuk...

Előzmény: sesebese (4947)
szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4948
off

Nemcsakhogy olvastam, de edzsetemista koromban, az amatőr színjátszó csoporttal még adtunk is elő belőle részleteket ánglius (természetesen brit angol) nyelven. A büdös amcsik persze, hogy nem ismerik, ezek csak azt tuggyák, hogy "nasty"...

on

Előzmény: strongdong (4946)
sesebese Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4947
szígyen et.!

teccett enni abból a jó kis csokiból, amiben aszalt szilva volt?
én már gimnazista voltam, így a reggelente felszolgált igrisztoje is maradandó élmény volt, meg a fagyasztóból hozott vodka, ami alig csorgott ki az üvegből, rögtön jeges lett tőle a pohár
na meg a scsí és a borscs, meg pirog az utcán!
az isneti fagyi, mézzel és dióval a tetején, nyami!
ja, meg a kefír, üvegből, azóta sem ittam olyan jót!
Atyám!:-))

de, tényleg térjünk vissza a mozgalmi munkához!

sesebese etnő. sk.

Előzmény: szígyen (4942)
strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4946
off
Ez akár a Monty Pythonban is elhangozhatott volna. Gondolom, olvastad. Nem hittem volna, hogy a naughty kitételt "hallani" fogom még. Szerintem az amik nem is ismerik.
on
Előzmény: szígyen (4945)
szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4945
You naughty little pervert! Not bad, not bad...
Előzmény: strongdong (4944)
strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4944
szígyen(telen) et!

CUM áruház - nem teccett félni az écctől?

Fuxi.közegészségügyi szaktanácsadó

szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4943
Ja, egyébként meg természetesen PÁLINKÁS JÓ REGGELT a zelvtársaknak!
szígyen Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4942
Et. nő!

Hamvas ált.isk.-ás koromban tanulmányi út keretében én is ellátogattam a SZU-ba. Azon szerencsés kevesek egyike voltam, akik az orosz nyelv tehetséges elsajátítóinak egyikeként jutalomból Aeroflot gépen utazhatott, és öt napig a Rásszija szálló vendégeként mélyíthette el a nyelvtudását. Reggel még téját is felszolgáltak nekünk, és legnagyobb megdöbbenésemre a pincérnő, a helyi benszülött akcentust követve "CSEJ"-ként aposztrofálta azt a nedűt, amit természetesen csakis azután guríthatott le az ember tűzforrón a torkán, miután a cukorsüveget már jóelőre elhelyezte a szájpadlásán... Ettől sikerült annyira összezavarodnom, hogy a GUM, valamint CUM áruházakban öt napon keresztül csak annyit voltam képes kinyögni, hogy "Etá számovár". (Nagyanyám előzőleg megbízott azzal, hogy vegyek mán neki egy ilyen téjjafőzőt, mert állítólag tök más az íze, ha abban főzik. Megvettem, kilyukadt, kidobtuk.) Kaptunk még veress(!) meg fekete káviárot is, és majdhogynem kerályoknak éreztük magunkat, miközben esténként a helyi népi zenekar legalább háromszor elnyomta a fülünkbe a Kalinkát. Hejj, de szép idők is voltak azok. Amikor farmerért cserébe vízipumpát lehetett kapni!!!

Húú, egy könnycsepp bé is ficcent a bal szemembe...
Hejj, azok a zaranyfogú, pirosított arcú, szőrmebundás moszkvai lányok, akik ottan mosolyogtak ránk, kis pulyákra a Rásszija előtt...

Node ne nosztalgiázzunk tovább...Koncentrájjunk a zelőttünk álló feladatokra...

Üdvözülettel,

szígyen et.

Előzmény: sesebese (4939)
sesebese Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4941
Jó reggelt, Fuxov marsall et.!

Úgy tűnik, tegnap délután óta másoknál is sávot szélesítettek, nem történt itt semmi. Ez a hanyagság következményekkel jár, attól tartok.

Egyébként, biztos információim szerint, Medgyessy et. jutalma alkalmanként egy-egy tábla piros Tibi-csoki volt. Azért nem jelentett szorgalmasan, mert ő a kéket szerette. Meg is unta az egész cirkuszt. Valaki magyarázza már megh a fürtös fejű Baloghnak, hogy semmi értelme a cseszegetésnek, Pöpi et. tiszta, mint a patyolat.

sesebese etnő. sk., a Nőtanács elnöke

Előzmény: strongdong (4940)
strongdong Creative Commons License 2002.08.02 0 0 4940
Eftásak, szolgálattételre jelentkezem. Tegnap sajnos nem tudtam érdemben részt venni a mozgalmi életben, mivel sávot szélesítettek állomáshelyemen (bármit is jelentsen ez), hála Is.. a Pártnak, mert érezhetően jobb és stabilabb a kapcsolat.

Fuxov, marsall

Előzmény: sesebese (4939)
sesebese Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4939
Jaj, de szép!
Tuggya az elvtárs, amikor a testvéri Szovjetunióban jártam, meghívtak egy igazi hagyományos teázásra, adtak valami marha finom rétes-szerű süteményt is. Meg danolásztak, táncoltak népviseletes elvtársak és elvtársnők.
Nagyon szép emlék maradt!

sesebese etnő. sk.

Előzmény: Lajos bácsi (4938)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4938
Esetleg egy kis tea?

Előzmény: sesebese (4925)
sesebese Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4937
Tub et.!

A postás et. seggbe lett rúgva, újra elzavartam Önhöz!

sesebese etnő. sk.

Pityke Főtörzsőrmester Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4936
Kedves elvtársak, elvtársnők!

Benne vagyunk a nyaralási lázban, én is most értem vissza belőle. A festői Kisinyevbe, majd észak-szibériába kaptam SZOT üdülési beutalót. Sajna nem sokat barnultam, viszont sok játékos kiképzési feladatot kaptunk baráti elvtársainktól. Természetesen a szórakozás önmagában csak úri csökevény, így anyaországunkban - a szovjetúnióban - is építettem a szocializmust, amit ez a kép is hűen jellemez:

(kezemben a népszabival, felhasználás céljából - másra úgyse jó)
ÉLJEN AZ ÖRÖK SZOVJET-MAGYAR BARÁTSÁG!!
Pityke vez.tiz.

Vajkaramella Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4935
Nekem is leesett a kő a szívemről et.nő.

Már szégyellem,hogy egy piilkanatig is kétségeim voltak.

K.et.,cekcualitásügyis.,az illegalitásból

Előzmény: sesebese (4928)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4934
Nem is tudtam, mire is emlékeztet engem a Vörös-téren álldogáló hölgy sapkaviselete...

Előzmény: szígyen (4915)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4933
Köszi! Őszinte tisztelettel várjuk :DDDD
Előzmény: Tub (4931)
sesebese Creative Commons License 2002.08.01 0 0 4932
Elvtárs!
Önnél csönget a postás! Természetesen kétszer, ahogy illik:-))
Előzmény: Tub (4926)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!