Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
A Nőtanács nevében lezártnak tekintem a mai Bracco-félórát!
Vannak fontos dolgok, amikról beszélnünk kell: kormányunk ma úgy döntött, hogy enyhítenek a Btk. indokolatlanul szigorú szabályain. Ezt mi igen-igen támogattyuk, sőt!
A Nőtanács liberális tagozata ehelyütt javasolja, hogy az általános iskolában a gyerekek iskolatej helyett a nagyszünetben kapjanak egy-egy szál füves cigit. Amíg szívják a tanítónéni olvassa fel nekik Fodor Gábor művét, Az okos homokost és Az okos drogost. Hadd tudják meg a kis szarosok, hogy merre hány méter.
Fuxi elvtárs távozásával némileg csökkent az esélye annak, hogy teljesítsük a tervet, ezért úgy gondoltam, hogy bevallom az elvtársaknak multam egy sötét darabját.
Nem Nőegylet, hanem Nőtanács!!!
Meg kell néznünk a könyvtárban, de annyit már most mondhatok, hogy az elvtársnő portréját látva cseppet sem csodálkozom, hogy feminista lett, meg marxista, noch dazu.
off
Hát, dez et, azt tudom javasolni, hogy nézze meg vmelyik keresőben, ha hús-vér déli gyönyörűségre vágyik, akinek mellesleg a világ legokosabb női szempárja is jutott. Ő vót a női főszereplő a Nagymenőkben (Goodfellas), az ertéelen most menő éjszakai maffiasorozatban (nemtom a címét,csak angolul: The Sopranos) pedig a piszológuscsajt játssza. Komolyam mondom, nemtom eldönteni, húszévesen volt-e szebb és igézőbb, vagy most, úgy negyven körül. Azért mégis inkább az utóbbi.
hajdanán szorgalmasan tanulgattam az olasz nyelvet, mert kicsit szerelmes voltam egy római elvtársba, de már régen volt; másrészt, nálam csak a kép jelent meg, az eredeti környezetnél azt írta ki, hogy a lap nem található
Sajna Bolgár eftásunk nem lehet hírigazgató. Kinevezték Rudi Zoltán eftásat, aki 98ban azzal a feltétellel vett föl 16 miller végkielégítést, hogy 5 évig nem megy a közszolgálatba dolgozni. Ezt a papírt Főtitkárhelyettes és személyzetis eftásak egyesült erővel tépték szét ...
Miért, mi baja az eftásnőnek, Anettkával?
Szépen mutatnának egymás mellett Juszt, Bánó stb. eftásainkkal. Erkölcsi szintjük, világlátásuk, horizontjuk, tartásuk és pénzéhségük azonos, az eftásnő ideológiai nevelésével meg majd foglalkozunk kicsit.