Viszont hihi: a nininek megvolt az eredménye. Bár "hírt" nem csináltunk belőle, lefagyasztani sikerült. Ez pár perce gyött:
Tisztelt Szerkesztőség,
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a tegnap bejelentett Online Légifelvétel Archívum zavartalanul elérhető. A magas nézettség miatt a tegnap útjára indított www.legifotoarchivum.hu 70 percig nem üzemelt a délutáni órákban. A túlterhelt szerverről azonnal áthelyeztük, és az elérések a sajtóanyagban jelöltek maradtak.
A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, számunkra is fontos, hogy egy évtized munkája, amely a csoport közhasznú tevékenységeként valósult meg, ne csorbuljon.
Elektronikus publikálásnál (CD, DVD, egyéb elektronikus kiadványok és internetes oldalak). Internetes publikálás esetén minden megkezdett 5000 letöltés után.
Mit szólnának ha megvenném, aztán feltolnám a netre a képet? :-))) Van sok szép fotóképeslapom, azt is megosztottam a nagyvilággal, hogy én is olyan sok szépet találtam ottan. Ez a Florida ház kezd érdekes lenni.
Mindig is piszkálta a csőrömet hogy mi lehetett a siló előtt ott? Soha semmit nem találtam. Nemrég volt a sátorról 1-2 kép, de azt hiszem ami mögötte van, az nagyon lényeges.
Az a gyanúm, hogy ezt is már elmeséltem, akkor bocs.
A Postai Tervező Intézetben a mikrohullámú hálózatok tervezését külön minősített (alaposabban átvilágított) mérnökök végezték. Reggelente kivették a TÜK (titkos ügykezelés) irodából a nagyon részletes katonai térképeket. Ha a munkaidő vége felé nem vitték vissza, máris megszólalt a minden irodában megszólaló hangszóró (a müezin), hogy Kovács szaktárs vigye vissza a TÜK-be a térképeket. (E müezinen keresztül hívták raportra a szaktársakat az "előszobába", ami postai országos elnevezése az igazgatói titkárságnak.)
1975-ben egyszer csak nem mentek reggelente a térképekért. Senki nem tudta képzelni, hogy miként tudnak tervezni azok nélkül. Kiderült, hogy ezeket közülük valaki megvette egy müncheni könyvesboltban...
A Városliget talán a hatvanas években volt a legligettelenebb :-) (BNV)
Viszont jogos hogy annyi, de annyi hatalmas üres terület alakult ki hogy na. A IX-ben a NAV körül szinte Detroitban érzem magam. Az utcák üres drótkerítések közt futnak.
Szerintem ezt akkor nagyon elpuskázták, de múzeumi negyednek a Petőfi híd-Soroksári út-Rákóczi híd háromszöge lett volna talán a legjobb. A Bálnától a MűPa-ig egy fantasztikus sor alakulhatott volna ki.
A baj csak az, hogy az ilyen fölhívások süket fülekre találnak. Az iparművészeti már 20 éve is rohadt, vizes pinceraktárak stb, csak nem volt ilyen látványos a romlás mint most, hogy eltünt a dísz a tetejéről.:-(
Ma viszont kormánybiztos nyilatkozott, hogy már lehetetlen leállítani a milanoi projektet.:-((((((((((((((((((((
Erről jut eszembe. A múlt héten végigültem egy monstre véleménycserét (vitának nem lehetett nevezni, mert a kormánytól nem jött el senki) a ligeti múzeumnegyedről. Ott hangzott el, hogy a Városliget alapállapotában is úgy harmada volt a Central Parknak, a müncheni Népkertnek meg negyede. A Liget területe százötven év alatt úgy húsz százalékkal csökkent, a müncheni parké még nőtt is. És persze értem én, hogy papíron "nőni fog a zöld", de tényleg olyan logikus, hogy öt bazi nagy házat akarnak bele építeni, miközben össze sem tudjuk számolni a rehabilitációra váró ipari területeket?