Sziasztok! Cowboys-osok figyelem! A történelmi hűség kedvéért jó lenne, ha valamelyik alapítótag közületek léírná a csapat "rövid" történetét, hogy az alábbi vitáknal elejét vegyük! Ide várok írásoka: mafl@gportal.hu
NEM IGAZ! Magyarországon a Wolvesal kezdődött a foci.
Mi soha sem játszottunk kint ligákban.
Ez már nekem kellemetlen, hogy ilyen valótlan információkkal megtéveszted az esetleg e fórumra tévedőket.
Mi meg itt panaszkodunk, amikor 80 centre felszalad a benzin ára. De azért nyárra nálunk is igérnek 1 dollár körüli üzemanyagot. Egyébként az egyikre válaszoltam.
Basszus, küldtem vagy hármat és egyre sem válaszoltál:)
Azon meg nem csodálkozom, hogy elámulsz, mikor itthon jársz.
Megyünk Albánia életszínvonala felé:(
Hogy a benzint árát már megint emelik 3 Fforinttal? Két héten belül másodszor? Hogy leht, 300 ft lesz nemsoká? Mirőőőőőőőőőőőőőőőőől beszélünk? Jeeeeeessssus.....
Szia Bogyó! Tudom, hogy téged rejt ez a név, annyira azért figyelemmel kísérem az eseményeket.
Gyorsan sorban néhány infó. Munka rengeteg, sport minden mennyiségben TV-n keresztül és a lelátókról, család: asszony ugyanaz, gyerek három, Rumcájsz pedig Vancouver-ben.
Régi Cowboys sztori van egy csomó.
Az otthoni életszínvonalat már követni sem igen tudom, minden hazautamon elámulok valamitôl.
Egyébként én is örülök, hogy olvashatlak, hozzászólásaid igazi élményszámba mennek.
Csak próbálkozom, mert idôm nemigen van. Ha tényleg érdekel a helyzet, dobj meg egy emillel. Persze ezt akárki megteheti a következô címre: rushpi@primposta.com