nagyon messze jársz a valóságtól, de nem akarlak elkeseríteni.
arról pedig, hogy ki jött beledumálni egy általa utált csapat topicjába, inkább ne beszéljünk....
rómakörnyéki csapatokról és mindenféle magukat ultrának képzelő 14 évesekről pedig nem a spurs topicban szeretnék vitázni valakivel, aki a trevi kutat max filmen látta.
Ki adott neked igazat, vágó úr? A Buci, vagy a Pici? Sikerült jól összevágni a Rettegés fokát? Talán egyszer majd a nevedet is kiírják a képernyőre.
Falusi ultra? Inkább, mint lipótvárosi... A római agglomeráció számomra nem egy falusias környék, de te biztos jobban tudod.
Ne felejts el silentkedni a csúnya olasz bácsis topicban... Még annyi sz@r sincs benned, hogy a topic látogatóival osztod meg a véleményedet. Inkább silentkedsz, megfigyelsz. Te írtad, idézhetem. Mint régen. Na ők a spiclik.
vicces fiú vagy te. egy igazi falusi ultra. én nem dumálnék a helyedben spicliskedésről, amikor még absz nem az én pártomon állok is nekem adtak igazat az ominózus esetben.
mellesleg még mindig nem tudom mitől spicliskedés olvasni egy topicot..... de te biztosan tudod, kis rómakörnyéki.
Csodálatos lesgól volt, mindenki látta csak a vakegér partjelző nem. Ashley Cole kézzel terelte a labdát a 16-oson belül, az sem baj. 5 sárgát kaptunk, arzénál 0-át. Majd jövőre nem lesz kegyelem!:)
A múlt héten Gera Zoltán, a West Bromwich Albion középpályása parádés gólt szerzett a Tottenham elleni 1-1-re végződött mérkőzésen, ezt követően Frank Arnesen, a londoni gárda futballigazgatója kijelentette: szeretné, ha a technikás magyar játékos nyártól a Spursben futballozna. A Sunday Mirror nevű angol bulvárlap információi szerint a Tottenham Hotspur futballigazgatóját, Frank Arnesent múlt szerdán Gera nemcsak góljával, de remek játékával is meggyőzte. Az írás szerint ha kiesik a Premier League-ből a West Bromwich Albion - amire a szombati, Middlesbrough elleni 4-0-s veresége után jó esélye is van -, akkor a birminghami egylet elnöke korábbi hangzatos ígéretei ellenére sem tudja megakadályozni Gera klubváltását. - Nem engedjük el, még akkor sem, ha búcsúzunk az élvonaltól. A szerződésében nem szerepel kivásárlási összeg - jelentette ki akkor Jeremy Peace. A WBA tavaly nyáron másfél millió fontot fizetett a Ferencvárosnak a játékosért, akiért a Spursnek - a Sunday Mirror szerint - legalább dupla ennyi összeget kellene letennie a birminghami vezetők asztalára.
A legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun írása szerint a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata szeretné megszerezni a PSV Eindhoventől Jan Vennegoor of Hesselinket (képünkön), a Bajnokok Ligája-elődöntős holland együttes csatárát.
A 26 esztendős támadó ügyében a The Sun szerint Frank Arnesen tárgyalt a PSV-vel, így Vennegoor a nyártól már a White Hart Lane-re költözhet.
igaz, úgy tudom. riquelme meg lutri szerintem. paramotot nem sokszor láttam, de nem voltam tőle elájulva. a keret meg már télleg rohadtnagy, nem tudom meddig lehet még bővíteni, szerintem már így is túl nagy.