Pedig a szekciointratranszferometriai hiperdruszamatizáló sztratokonvertikum feltalálása és ennek a megatektonikus keverőtérben való alkalmazása sokkal égetőbb feladat lenne!!!
Mert ha értelmetlen, akkor is tapir-fogú lepedők rohangálása sem lesz pirosabb annál,ha teszemhozzá amőba felsőtestű génkezelt porcukor épít radiál fenyőfa épületeket,amik hozzávetőlegesen celsius,na meg fékezett habzású logaritmus ivadékok keveréke,ahol egy szénhidrát felnis neutronszélvédő még labdába se kapálhat 2 zöldet úgy, hogy közben pedig DE!
Rajzolj gorbe, spiralszeru vonalakat, de ne spiralfuzetbe! Ne vard meg, amig a tinta megszarad, hanem azon nyomban vedd be a szadba es ragas nelkul nyeld le! Miutan lement a torkodon a falat, keszits szodavizet, tegyel bele egy merokanal csilit, es gorditsd le ezt a nedut, majd versenyeztesd oket, hogy melyik er le hamarabb a gyomrodba!
Csinald meg ezt minden nap, hasznalj stopperorat, merd az idoket, erro vezess statisztikat, ezt mar egy kockas spiralfuzetbe tedd! Egy honap mulva mar latszani fognak az eredmenyek.
Ha esetleg off voltam, kerlek, ne irjatok a moderatornak, ugy megbaratkoztam mar ezzel a nickkel!
Nincs, szal neked is! Egyébként úgy van a térkép ahogy mondtam. A cél a zebrától jobbra van, viszont a zebráig eljutni... Sok gyomorkeselyű-méz fogyasztása javallott torokfájás közepette úton.