a kormány oldalán ha jól emléxem... én is valami toldásra gyanakszok, de nem volt kedvem lebontani a lökhárítót, mert anélkül nem látom hol folyik, úgy voltam vele hogy néha utánöntöm a folyadékot :) és majd ha lesz kedvem meg időm akkor megkeresem hol folyik és megcsinálom
Megvettem kompletten az összes csövet, biztos ami biztos alapon.Sajnos nem látszik h hol folyik, de gyanítom h valami összetételnél, ahol a fém gumival össze van sajtolva. Holnap okosabb leszek, de remélem h nem fog kiderülni h a kormánymű a ludas.
Múltkor szó volt a fogyasztásról. ... ma a Selmecbánya - Fót utat sikerült 4,6 l-es átlaggal abszolválnom. Igaz csak 2 személlyel. Nem volt cél az alacsony fogyi ,csak a szlovákoknál nem mertem nagyon túllépni a limiteket. (Nálunk is csak a +15 :) Azért szerintemígy sem rossz.
Ha jól rémlik, akkor előrejön az a cső a kipufogó csonkig kanyarog és fémből van, de több darabból és azokat gumi köti össze. Az nekem is kilikadt az elején a vásárlás utáni napokban, így visszamenőleg lealkudtam az árát ami kb. 40 ezer volt.
Valszeg azért lyukadt ki, mert valamit a kipufogó csonkkal babráltak, kivették és újra hegesztették, mert szelelt és akkor útban lehetett az a cső. Gondolom nemes egyszerűséggel félrehajtották a gumis résznél, ami akkor megtörhetett...
Pár napig örülhettem a kocsinak:)...ami nagyon jó lett:)...viszont...találkozott már valaki olyannal h kilyukadt volna a szervó nyomóági csöve?Elég durván jön a szervóolaj, de nem tudni honnan, de a cső részről.A csövek teljesen egyben vannak, vagy pedig meg lehet botani az olajhűtő ágát?
A gyári mindíg drágább. Használt is lehet hibátlan és szép (ennyiért meg legyen is). Viszont biztosan jó. Mérete is és a minősége is. Ha hibátlan is és szép is akkor én ugyanannyiért inkább a használt gyárit venném ,mint sem egy olcsóbb újat (a 15e az még az).
Ha nem sürgős akkor viszont érdemes keresgélni (Racing Bazár-t érdemes figyelni én is onnan vettem :)
Baromi jó az alsó táblázat, pont ilyet keresgéltem. Akkor szerintem meg is veszem a felnit mert szinte mindenben megegyezik a gyárival. 6,5 X 15, 4 X 98 ET 37
6.5x15 ös felnit rakott már föl valaki a lybrára? Elméletileg 6 mm-t jön kintebb és 6mm-t megy beljebb. Persze az ország másik végén van, és sajna nem tudom felpróbálni.
Ha valakit érdekel a navijához 2010-2011-es térkép. (Sajnos Magyarország nuku ,viszont az ALPS tartalmazza Ausztriát Szlovákiát Csehországot a "szomszédok" közül)
Hú végre sikerült rendesen beállítani azt a computert. Visszaolvasgattam a fórumban h indítástól is lehet mérni a fogyasztását, tehát minden leállításnál nulázódik. Így már tényleg barátibb. Ma sikerült 4,8 ra mennem!!! Igaz, ekkor csak én ültem a kocsiban az 50-n kilómmal és kb 70km/h val ráadásul szélcsendben!!!
Igen azthiszem inkább bontóban keresgetek valami használtat, mert túl sok lehetőség van az eltérésre. Elegem van a szarakodásból, inkább megveszem a gyárit :)