Sziasztok! Cowboys-osok figyelem! A történelmi hűség kedvéért jó lenne, ha valamelyik alapítótag közületek léírná a csapat "rövid" történetét, hogy az alábbi vitáknal elejét vegyük! Ide várok írásoka: mafl@gportal.hu
NEM IGAZ! Magyarországon a Wolvesal kezdődött a foci.
Mi soha sem játszottunk kint ligákban.
Ez már nekem kellemetlen, hogy ilyen valótlan információkkal megtéveszted az esetleg e fórumra tévedőket.
Mi meg itt panaszkodunk, amikor 80 centre felszalad a benzin ára. De azért nyárra nálunk is igérnek 1 dollár körüli üzemanyagot. Egyébként az egyikre válaszoltam.
Basszus, küldtem vagy hármat és egyre sem válaszoltál:)
Azon meg nem csodálkozom, hogy elámulsz, mikor itthon jársz.
Megyünk Albánia életszínvonala felé:(
Hogy a benzint árát már megint emelik 3 Fforinttal? Két héten belül másodszor? Hogy leht, 300 ft lesz nemsoká? Mirőőőőőőőőőőőőőőőőől beszélünk? Jeeeeeessssus.....
Szia Bogyó! Tudom, hogy téged rejt ez a név, annyira azért figyelemmel kísérem az eseményeket.
Gyorsan sorban néhány infó. Munka rengeteg, sport minden mennyiségben TV-n keresztül és a lelátókról, család: asszony ugyanaz, gyerek három, Rumcájsz pedig Vancouver-ben.
Régi Cowboys sztori van egy csomó.
Az otthoni életszínvonalat már követni sem igen tudom, minden hazautamon elámulok valamitôl.
Egyébként én is örülök, hogy olvashatlak, hozzászólásaid igazi élményszámba mennek.