Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Kalóz és társai Creative Commons License 2006.09.29 0 0 4543

Hi!

Egyetértek az íróval , szerintem is a "nem pörgetéssel" sokan ok nélkül kárt okoznak maguknak és picit az autójuknak is. "Magunknak" azt úgy értem, hogy nem uralják, nem ismerik az autójukat igazán és bizony ez ritka de nagyon fontos pillanatokban bajt is okozhat ( vannak helyzetek amikor nem szabad elváltani, hanem nyomni kell ) . Persze mindez ember függő . Az autónak pedig egyértelműen gondot okozhat az ÁLLANDÓ alacsony fordulat, hiszen nem erre van kitalálva ez a "technika" . Az előző autómat is pörgettem normálisan (nem állat módjára), nem is volt check lámpám 3 év alatt 1x sem (Kalos), másoknak pedig többször is. Megoldásként MINDIG azt javasolta a szervíz, hogy pörgetni kell, nem szabad félni a hangjától, ki kell húzatni, stb, stb

Üdv: Kal

Előzmény: MA850 (4542)
MA850 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 4542

Sziasztok!

Egy kis népítélet (érdekes): http://totalcar.hu/nepitelet/index.php?op=itelet&cat_id=51237

És egy újabb fotó a drágaságról :)

Kóma mester Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4541

Szia Ádám 77

Örülök hogy még velünk vagy!!

Végül is ezt az egészet neked köszönhetjük!

A legjobbakat kívánom, neked és a sevidnek!

Dakota71 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4540

Koszike koszike.Ritka rendes kaloz vagy:-))Holnap mar hivom is.A haveraim mar rajtam rohognek,mert tudjak milyen dilis vagyok ha valmit a fejembe veszek.Remelem ossze fog jonni,mert a kornyeken mindenki paszot adott,es egyutal talan en is segithetek majd masoknak.

Megegyszer koszi.

R*R Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4539

Üdv!

Már amennyire összegyűjtve (4225) és nem házilagos;

házilagos: (4461)

Előzmény: Ádám77 (4538)
Ádám77 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4538

Sziasztok!

Kóma mester,

a felvetésed jogos; valóban rég nem jártam erre felé, de a jövőben ezt a rossz szokásom megpróbálom levetkőzni.

Ettől függetlenül még mindig a Lacetti rajongó vagyok, ha ilyen passzívitásban is.

Remélem mindenki nagyon örül, hogy jó döntést hozott, amikor Lacettit vett, és bízom benne, hogy kismillió tuning (és fogyasztás csökkentő) megoldás született, mióta nem követtem az eseményeket.

Rögtön rá is kérdeznék, hogy össze vannak-e már valahol gyűjtve a házilag is elvégezhető "bütykölések".

Üdv,

Ádám 

R*R Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4537

Helló!

Sajnos nem, mert leginkább Baján vagyok látható- hétvégeken.

Köszi, hogy gondoltál rám, mivel tudom viszonozni?

Előzmény: Kóma mester (4535)
R*R Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4536

Szia!

Nehéz megszólalni, de megértem csalodottságot...

Valószínű szélesebb körben kellene majd idővel meghirdetni a következőt-hogy a klubon kívüliek is nagyszámban értesüljenek róla- ők talan fogékonyabbak lesznek majd.

Előzmény: Komis (4530)
Kóma mester Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4535

Hello R*R

Tegnap este fél 7 körül nem te mentél el mellettem a csengery utcában véletlenül?

littlejohn Creative Commons License 2006.09.26 0 0 4534
Ja, meg asszem Te bajai vagy....... a híd után, abban a kis csehóban kúúúúúúúúúvajó a halászlé....
Előzmény: littlejohn (4533)
littlejohn Creative Commons License 2006.09.26 0 0 4533

Kedves Komis!

A versenyt Te nyerted, te voltál ott előbb!

Voltunk Etyeken, de el is húztunk onnan a tömegnyomor miatt.

Inkább mentem volna a Fidesz bulira, de az is elmaradt, így kirándultunk egy nagyot.

Nem baj, majd a következő tali bizti jobb lesz, ha nem szüretre, kormányválságra, választásokra, szép időre, hétvégére stb. tervezzük.

Üdv.: János

Kalóz és társai Creative Commons License 2006.09.25 0 0 4532

Megtaláltam az úriembert ... nagyon pöpec dolgokat művelnek :o)

http://www.digichip.hu/product.html#connects2

Connects2 kormánykapcsoló adapterek        

14990 Ft 15990 Ft

Kicserélte autójában a fejegységet és szeretné továbbra is a kormányról vezérelni? Connects2 kormánykapcsoló adapterrel ez lehetséges. Beszerelése pár perc alatt könnyen elvégezhető. CAN-buszos autókhoz is!

Blaupunkt / Clarion / JVC / Kenwood / Panasonic / Pioneer / Sony

|

Alfa / Audi / BMW / Citroen / Daewoo / Fiat / Ford / Honda / Land Rover / Mazda / Mercedes / Nissan / Opel / Peugeot / Renault / Rover / Saab / Seat / Skoda / Toyota / VW

Előzmény: Kalóz és társai (4531)
Kalóz és társai Creative Commons License 2006.09.25 0 0 4531

Hali!

Erre gondoltam ....

1458-as hozzászólás

"

Hívd fel Juhász Ferenc Digisit Bt. vezetőt a 20-3190996-os számon. Ők kifejezetten azzal foglalkoznak, amiről az ország szakemberei sem sokat tudnak: levélbélyeg méretű interfészeket importálnak mindenféle kocsimárkához és mindenféle autórádióhoz a kormányról történő vezérléshez mintegy 15 ezer forintért.

"

Kérlek írd majd meg Nekünk, hogy mire jutottál Velük, élő-e még a cím , stb, stb. Elég sok embert érdekelhet a megoldás !

Üdv: Kalóz

Előzmény: Dakota71 (4520)
Komis Creative Commons License 2006.09.25 0 0 4530

Bocsi R*R!

Sajna nem volt tagság, hogy átadjam az üdvözletedet!

Előzmény: R*R (4518)
Komis Creative Commons License 2006.09.25 0 0 4529

Nézd a jó oldalát littlejohn!

Így a találkozó betétprogramjait:

- a szabadtéri fél lábon állást(várakozás a parkolóban),

- a fedettpályás szlalomozást(Tesco bevásárlás),

- a büfékaja zabaversenyt(elmúlt10óraiként),

- gyorsulási versenyt(húzás haza)...

mind-mind mi ketten nyertük meg!! :-) Ezt senki nem fogja túlszárnyalni, akármennyi ilyen jól sikerült találkozó lesz....

Az etyeki beugró megvolt..?

Üdv

Előzmény: littlejohn (4524)
georgbob Creative Commons License 2006.09.24 0 0 4528
Üdv mindenkinek! Én a talit szüret miatt kellett hogy hanyagoljam, bocs. A gyorsulási versenyhez meg annyit, elég hozzá egy kétsávos út, meg egy piros közlekedési lámpa. (nameg egy mellettem lévő versenytárs).
1.4 Elite Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4527

Bár ezért már kaptam itt egyszer, de magyon sok ember van mostanában itt-ott, lehet hogy sok köztük a Lacsis, és nem értek rá? :))

A búgó hang megszünt, a baloldali kerékcsapágy okozta. Megmekkelték még a motorháztető nyitó kart is, mert csak trükkel lehetett kinyitni, és a fényszórókon is állitottak. Mindezért egy aláirással tartoztam.

Esztergomban csinálták, aránylag rugalmasan álltak hozzám, és végül is másodikra jó is lett. Erós 7 pontot adok a 10-ből!

Előzmény: 1.4 Elite (4526)
1.4 Elite Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4526

Hello!

Ez várható volt!

Mivel ez a találkozó téma elég langyosan is indult. Én általában ilyenkor érek haza, bár most tegnap este megérkeztem. Én személy szerint nem tudok 1 napot, és minimum 15.000 forintot arra szánni, hogy Lacsi találkozóra menjek.

Gondoltam, hogy nem lesz ott mindenki, de egy 20-30 emberkét el tudtam képzelni.

Véleményem szerint, kb 2 év múlva hizik meg annyira a Lacsis társadalom, hogy találkozót szervezve jelentős társaság gyűljön össze. 

Előzmény: littlejohn (4524)
Bobby_la_cetti Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4525

Hú ez gázos..

Igaz én nem ígértem, hogy megyek, de akkor is.

Én kihasználtam a jó időt és átwaxoltam a lacskát. Csillog, is , mint a Salamon @-a. :)

Gondolom ez nem nagy vígasz..

littlejohn Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4524

Lacettók!

Ez botrány!

Ma de. 10 órától 11 óáig álltunk 2 (kettő) Lacettivel a Siófoki Tesco parkolójában.

Ki akar itt klubot alakítani?

Csalódtam!

Nagyot!

Kalóz és társai Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4523

Szia!

A kormánykeréken lévő irányítók távvezérlőként működnek. Amikor beteszel egy másik cuccot az nem olyan frekvencián várja a parancsokat mint a gyári Chevik. Nem értek ezekhez a dolgokhoz , szóval ha a frekvenciát keverném mással az emiatt van :o)

Kiderült, hogy vannak programozható kütyük amiket elteszel valahova és a gyári jelek helyett egy másikat fog sugározni, így működnek a különböző távirányítható szerelések. Van pár ember MO-n aki ilyeneket szerez be külföldről és programozza őket , és ki is írta valaki a telefonszámát és a nevét. Meg kéne keresni a fórumon belül, most nincs időm erre. Aki megpróbálná az keressen ilyenekre : "06-70" , "06-30", 0630, 0620 stb vagy irányító , frekvencia, ilyesmi, távirányító, kormányról, stb

Ez a téma már régebben volt kibeszélve .... de a kereső úgyis az egész topicban keres.

Sok szerencsét.

Kal

lassú Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4522
Csak pontyra, kukoricával, gyöngykukoricával, borsóval. Fenekezővel és úszóval vegyesen, hagyományos botokkal. A Moby Dickre megyünk most. Legközelebb folytathatjuk itt is: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9001983. Ha érdekel beszámolok az eredményről. Szia.
Előzmény: Novi1 (4516)
Dakota71 Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4521
Amugy barkinek szol ha valaki tud segiteni nagyon meg koszonom.tehat olyan mp3 as erdekel amit tudok a kormanyrol is iranyitani.Mar probaltam, egy nehamy modelt de nem mukodott:-((Remelem valaki tud segiteni.
Sziasztok
Dakota71 Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4520
Szia szia!
Remelem nem gond, hogy kiszurtalak de van egy bajom es szeretnem ha valaki tudna segiteni.Van egy Lacettim es szeretnek bele tenni egy MP3 -st de nem mukodik a kormany vezerlesrol.Szoval a kerdes az, hogy tudsz-e olyan Mp3 tipust ami mukodne a kormany vezerlesrol is.

Koszonom.

Rob
Előzmény: Kalóz és társai (4507)
cápaFeri Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4519

Szomoró kötelességem bejelenteni, hogy a héten történt magán jellegű váratlan események miatt a holnapi találkozón való megjelenésem esélye nagyon kicsire csökkent, tart a 0-hoz. Remélem nem okozok másnak csalódást ezzel, én meg megpróbálom elfogadni a tényt.

Nagyon restellem is a dolgot, mert Pusztazámor felé kötelezettségem is lett volna ott, amit majd más formában pótolok! 

A következő talira remélem rendbe jönnek a dolgaim és lélekben is maximálisan ott tudok majd lenni, mivel most csak testben lennék, ha oda is érnék.

Kérem megértéseteket, ha lezárul az ügy majd mesélek.

Többieknek kívánok minden jót, érezzétek jól magatokat! 

Üdv:cápaFeri   

R*R Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4518

Szia Sysike!

Rossz hírem van: "az amatőr kategóriát megszüntetjük"

Előzmény: SYSIKE (4515)
R*R Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4517

Helló!

http://www.futam.hu/

De aki nevez: a saját gumiját égeti, ott ahol csak akarja, annyiszor- és főleg ahányszor csak jólesik (mint a TV reklámban!)

Novi1 Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4516

off

merre, hol, mivel, mire

folyt. esetleg itt --> http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9001983

on

Előzmény: lassú (4513)
SYSIKE Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4515

Alig várom a holnapot!

Remélem (HA MEGYEK) találok egy ismerőst aki jönne velem Tökölre!

Még ha csak nézelődni is!

Nem tudja valaki hogy mennyi lessz a beugró?

SYSIKE Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4514
Vicces vagy! :)))))
Előzmény: Dongoo (4512)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!