Highlight-ok az írásodból LOLOL...- számomra, persze, a best of-ok:
"A következő jelenetben Ház már kórházi ágyon fekszik többnapos borostával és az aggódó Cameronnal az ágya mellett, akinek rohadtul nincs itt semmi keresnivalója..."
"Odakéreti csapatát a kórterembe, akik szokatlan módon egyetértenek vele mindenben, egy ellenkezés nem sok., annyi nem hangzik el, sőt kitalálják egymás gondolatait, nagyon egy hullámhosszon vannak ma, én már tényleg hívnám a CNN-t."
"Azonban fordulat következik be az esetben, amikor pisilés közben a betegnek szétrobban az egyik golyója (gigantikus WTF sokadszorra is az epizód folyamán), Chase döbbent arcába kap is belőle egy keveset, majd megállapítják, hogy valami hereprobléma lehet. Zseniális. Az orvosi diplomát nem osztogatják akárkinek." LOLLLLLL!
"A dagadt nyelvű-félszemű-félheréjű (ez egészen új értelmet adhat a rokkantsági nyugdíjnak) páciens bajáról továbbra sincs halvány segédfogalmuk sem, és már ott tartanak, hogy azt vizsgálják, hogy a páciens ember-e, lehetnének ennél is szánalmasabbak?"
:D
szerintem az is lehetne az egész címe, hogy Candy WTF-jai. :DD
Mellesleg másodszorra ez a rész még nagyobb baromság, mint amikor először láttam jó pár hónapja. No comm és WTF néha David S-nak!!!
Folytatják!!! Most egy hét szünet, amíg benyomnak egy Frei-t, de utána jön a 3. évad! Királyság, én nagyon örülök neki, hogy ez egyszer nem kell várnunk.
Hughhhhh! Nem mintha sok újat mondanának nekünk ebben a cikkben, de azért... jó olvasni róla ;-)
Bubum: nekem alapvetően tetszett ez a rész, csak a kettészelés módszere nem! Szóval ha teszem azt, ketté is szelnek még részeket, akkor nemár az uncsi csapatot mutassák, hanem akkor Wilsonékat!
Amúgy az tényleg mekkora volt már, hogy nem hitte el senki a CIA-s dolgot, persze ki a franc hitte volna el, én se :D Meg a helikopter a tetőn! WoW!
A zindex főoldaláról is el lehet jutni a bejegyzéshez, méghozzá a "Tévétörténelem legjobb évadzárója"címen, na most ez LOL, ezt a címet nem én adtam a bejegyzésnek természetesen, mert szeritnem a House 4 évadának abszpolút mélypontja ez a rész, de nevermind.
Candy, majd ha megírtad a hogyvoltblogon az összefoglalót, belinkelnéd? És majd a többit is, ami még lesz? Csak azért, mert én olyan élvezettel olvasom a stílusodat, jót tesz nekem :))
Ó, csajok, annyira sajnálom, hogy nem tetszik nektek :((
Nekem igen. A csapat is (kivéve Ambert), House is, mindenki. Értem, hogy a széttördeltség megfoszt benneteket mondjuk Chase gyakoribb látványától (amit bevallom, én is sajnálok kissé :D), de amúgy semmi bajom az egésszel. Az új szereplők is hamarosan leredukálódnak, kevesebb lesz belőlük, a CIA-s csajszi meg nem tudom, milyen apropóból marad, és hova fogják beosztani, de arról nem volt szó, hogy a csapatból fennmaradó három közé bekerül, legalábbis erre még nem utaltak. Lehet. hogy ez a nagy meglepi. Nekem amúgy nem szimpi, főleg úgy, hogy tudja, hogy House nyála csöpög utána, és úgy akar vele dolgozni, holott azért ez némiképp megnehezítené a dolgát. Na ne már, hogy nem tudja, hogy a munkahelyi flörtöket nem nézik jó szemmel :)) Vagy hazudik, vagy buta :))
Mindenesetre majd leesett a fejem a röhögéstől, mikor House felért a tetőre és ott volt a helikopter, dokink meg csak állt és nézett,mint boci az új bejáratra :DD
Amúgy én egyedül a 6/9-est bírom valamennyire közülük, mert neki van valami személyisége, a többi tőlem mehet a levesbe. Nem nagy meglepetés gondolom, hogy én meg a 13-as bulát rühellem a legjobban, kényeskedő, idegesítő kis senki, a "naaagy titka" sem tud kicsit sem érdekelni, fogadjunk, hogy Ház eltitkolt lánya, vagy valami. Blah.
De az tetszett, hogy Cutthroat Bitch konkrétan Cutthroat Bitch néven futott House telefonjában. :-D És elkezdtem agyalni, hogy a többieket vajon hogy tárolta? Big Love, Boring Guy who's name I don't bother to remember, 13, sőt akkor már: Car Thief Black Guy, Sneaky Little Kangoroo? Lisa Sex Mistress, Jimmy the sucker?
De! Menjünk el, most úgyis ráérnek, csak táblákat lóbálnak, meg ordibálnak, Fredné majd megmondja, hogy éppen hol sztrájkolnak, mi meg odamegyünk, megkeressük azzal, hogy "Te David, nem jó ez így. Mi azt gondoltuk, hogy..."
Sőt, mit szarozunk, írósztrájk van, a stúdiók bajban, mondjuk azt, hogy majd mi megírjuk ingyen az új epizódokat, probléma megoldva és mindenki jól jár! :-D
Igen, én is emlékszem, régebben szép volt- most meg rusnya. House mellett csak Cuddy szép. :D
Wilson de édes volt, ahogy telefonált, ahogy hallo-zott, ahogy.... VÁH! WILSONT AKAROK!
Mellesleg ez a rész csak azért volt felesleges, mert kétfelé szedték-szerintem ha csak House-ról szól, akkor jó lett volna. Kiaf*szt érdekel, ahogy agyalnak az amúgy sem szimpi csipetkék?! Nekem egyedül az a barna hajú lány szimpatikus, esküszöm, a faszik közül meg a 6/9-es. A többit lehúznám a klón.
Cameron és Chase tényleg fölöslegesnek tűnnek, Foreman kimondottan irritálni kezdett most, hogy ennyit szerepel, helyette szívesebben nézném Chase-t! Remélem, összekapják magukat Shore-ék. Candy, Bubu, nem beszélünk velük?!
Michael Michele-t én már láttam más filmekben és sorozatokban, ahol kifejezetten szép volt, de most...gyanítom, hogy már túl sokszor feküdt kés alá, mert ijesztően steril és kivasalt feje lett. :-S De. Nem. Kell. Több. Nőt. Beleírni. A. Sorozatba. Pont.
Már bőven elegen vannak.
Nagyon érdektelen epizód volt.
Több Cuddy, Wilson és Chase kell!
Ja igen, és az utolsó mondatoddal is egyetértek, ezt mondanom sem kell. :-)
Most erre mit lehet mondani?:D Jellemző. Pedig az a nő - szerintem - nem volt nagy szám. Sőt! Kimondottan brutál feje volt. Jah, persze, arra lehet zacskót húzni...
Remélem, House nem fog utána nyálzani ezentúl, Cuddy meg húzzon már bele és döntse az asztalra Greget!!!
Nincs sok mondanivalóm erről az epizódról. Totál fölösleges töltelék epizód volt, ráadásul rohadtul unalmas. House az egyik legjobb karakter a TV történetében, most mégis sikerült olyan emberekkel körülvenni, akikkel tök unalmas volt az összes interakciója. (akkor meg minek szakították ki a környezetéből? Annyira azért nem volt izgi, hogy a CIA-nél volt) Ne mondjam hogy ez a CIA csaj mennyire érdektelen volt, és mennyire nem értem, miafaszért hoznak be ilyeneket, amikor semmi szükség rájuk. (és nem is működnek, totál ugyanaz, mint 3. évadban Piper Perabo)
Ráadásul 2 POTW storyline, a brazil diónál már benyögtem, hogy na ne (ennél banálisabb megoldás talán még soha nem volt), és nem jut idő a jó karakterekre.
És már komolyan kezdem azt gondolni, hogy Jesse valami rossz fát tett a tűzre. Miért nem használják? Most nem azért, félre ne értsétek, de ennyi erővel simán ki is írhatták volna Chase és Cameron karakterét, mert jelenleg abszolút nem tudnak velük mit kezdeni. Foremant én bírom, de ennyi belőle viszont túl sok, mert ő meg annyira azért nem érdekes, és abszolút nem értem, hogy arányaiban miért foglalkoztatják ennyivel többet, mint Chase-t.
Cuddyról és Wilsonról már nem is beszélve, akiknek van fejenként 1-1 közös jelenetük House-zal, amik simán verik az epizód összes többi dögunalom jelenetét.
Ez a legújabb rész... ez érdekes volt... - egyrészt tetszett az ötlet, hogy House-t összeeresztették a CIA-val és természetesen megoldotta a problemet, másrészt viszont szétuntam az agyam, amikor a csipetcsapatot és Foreman-t működteték. Sok volt belőlük és élvezhetetlenül agyaltak, a végeredménytől függetlenül semmi szükség nem lenne a jövőben ilyen hibrid részekre. Ha House-t elhívja a CIA, az FBI, a Jóisten, akkor csak House legyen és kész! Najó, meg Cuddy és Wilson, de ez a párhuzamos orvoslás csak akkor volt élvezetes, amikor még az eredeti trió volt és nem ezek a csököttek. Blöaf Amber...
DE A LEGNAGYOBB!
Amber hogy volt beírva House mobiljába!!!!
CUTTHROAT BITCH... :DD LOLOLOL!!!!!!!!!!! Imádom az ilyen húzásokat!!
Ez a félnéger ribi meg mit nyomul már?! :-PP Candy, utáltad, mi?:D
Baromi dögös képeket választottak ki, de a cikket nem olvastam el, mert úgy érzem, szükségem lehet még arra a pár agysejtemre, ami elpusztult volna, ha elolvasom. :P
jaj, és megvan az első évad DVD! Rögtön az extrákat néztem meg, és a Houseisms extra valami szenzációsan édi, Hugh olyanokat mond, hogy szeretné House beszólásait pólókon látni. Nos. :)
Én annak a végkifejletnek is örülnék, ha Amber magába szállna és hamut szórva a fejére elhúzna valahová Tibetbe megtisztulni, csak ne jöjjön vissza :DD
Láttátok amúgy a heti Hot! magazint? A címlapon a jobb felső sarokban Hugh Laurie - a szexszimbólum megszólal! felirat. Asszittem, betojok a röhögéstől. Hogy ezt Hugh hogy utálná, ha olvasná! :DD Mondjuk, tény és való, a motoros képet tették be dupla oldalra, meg mi tudjuk, hogy szexszimbólum, de azért ezt így leírva olvasni...olyan fura :DD
Nekem is nagyon tetszett, rém "érdekes" egy betegség volt, az biztos. Milyen jellemző, hogy a beteg már megint önzésből volt csak fontos. :)) Wilson még mindig jöhetne többet, de a House-Cuddy műsor minden pénzt megért.
(Amber menjen, mert harapok! remélhetőleg elcsábítja a fenetudjahányas dokika, és mindketten elhúznak valahova :)
Utáld nyugodtan, ami enegm illet, én észre sem vettem, hogy ott van, akkora királyság volt most ez a rész. :) Tényleg nagyon eredeti volt, a tükör szindróma mekkora ötlet, és olyan humor, ami csak a House-ra jellemző, szóval tökéletes epizód. Ki az alfahím, ezen még mindig röhögök... :-D
Ó, és ma este TV2-n Who's your daddy, szóval mondhatjuk, hogy ma bitangjó House epizódok napja van! :)
Ezt a képet meg most találtam és nagyon röhögök, micsoda ötlet ezt a pólót House-ra adni! Az életben fel nem venne iylet, de épp ezért LOL!
Ez a rész olyan volt, mint egy bakiparádé. LOL... ez a páciens- vázz. Először nem is értettem a szitut, de tökmindegy, kit érdekel a szitu- amikor House bevitte Wilsonhoz, Wilson: who is this guy?!
House feje... Istenem... a végén amit előadott...
*nagyon röhög*
A szőke pitsát viszont távolítsák már el, mert be-há-nyok tőle!!!
A végén Chase és Cameron... hát jóhogy nem rúgtak egymásba. :D
Na, örülök, hogy végre neked is megjött a kedved a House-nézéshez, tény és való, hogy ez egyszerűen zseniális volt és végtelenül eredeti :)) Én is remélem, hogy ennél csak feljebb megy a színvonal, imádom Hugh-t, és az egész bandát, őrülten jók voltak :DD
(kivéve Ambert; ugye nam baj, ha utálom azt a törtető p*csát, grrrr)
Bubukám, isteniek ezek a screencapek! Nem tudom letörölni a vigyort a képemről, ahogy újra és újra végignézem őket. :) Ház ahogy uténozza Foremant! A Csizmás Kandúr tekintet! Ház és Cuddy meccse, ahogy AZ EGÉSZ SZEMÉLYZET figyeli őket, Foreman és Wilson az első sorban! A TÁNC! Csésze! Pomponoslányszmájlik!
ZSENIÁLIS epizód volt!!! Hú, ezt végre nagyon élveztem! Olyan poénok voltak benne, hogy percenként szakadtam a röhögéstől, ezt most nagyon elkapták. És én csípem, hogy Foreman újra itt van, mert tök jó volt a kettősük House-zal, és ahogy végül is beismerte, hogy jól érzi magát, az nagyon LOL volt. :) Igen, ez kell, nem az a hiszti, hogy "nem akarok veled dolgozni, mert nem akarok olyan lenni, mint te, jaj, de emó vagyok, hol a szemfestékem?" Ez így sokkal jobb. És Chase most féltékeny, mert Foreman Házzal dolgozik! LOL!
A pácienst nagyon csíptem, ez a tükör szindróma tök vicces, és ahogy el kellett dönteni, hogy House vagy Cuddy az alfahím, na attól megszakadtam...bár, meg kell hogy mondkjam, én más módszert is el tudnék képzelni, hogy ezt eldöntsék... :-D Zseniálisak voltak. És azok a fejek, amiket vágtak, amikor a páciens rájuk üvöltött, hogy shut up! Hatalmas. Klasszikus jelenet, már most az egyik örök kedvencem.
És csak Ház lehet olyan hülye, hogy bevisz egy beteget műtétre, Jimmy mennyire édes volt, ahogy próbált nem pánikolni... :-)
Csésze és a fogadások, megzabaláom a srácot!
Szóval istenkirály rész volt, én remekül szórakoztam rajta, ha ezt a színvonalat tartja a 4. évad, nem fogok panaszkodni.