Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Jé, a szajházi is ott volt??
Izé...nem megy ez ma nekem elvtársak, nézzétek el nekem. (Most jöttem vissza a nyaralásbúl, 1 hét a fidesznáci, klerikálfasiszta zemberrel, oszt meg vagyok keveredve.)
impirialista nyelven aszt jelenti hogy a beepitett nanougynok a gepben most masolja a bizalmas dokumentumokat es nem er ra massal foglalkozni. Ennek egyenes kovetkezmenye lehet hogy D-209 mar ott lapul az ajto mogott es bekukucskal a kljucslukon.
Hogy volt pofája a kistehenet magára venni, és ezáltal megszentségteleníteni!
Ez már a pofátlanság csimborasszója!
Izé...akarom mondani...milyen jól áll neki!
Amúgy hogy vannak az elvtársak, elvtársnők?
Valaki legyen szíves árulja el nekem, hogy mitöl "H" Kovács eftárs. Múlt héten nem voltam, ez a "H" ragadvány akkor keletkezhetett, mert elötte nem láttam.
Azt a mindenségit! Van itt aztán nép közé ereszkedés! Mikor megy majd a Bankárovics féle chipenddaleshow?? Elton eftárs, ha látná ezt! Biztos elátkozná a managerét, amiért nem jöhetett el Pestiába, megcsodálni e remek felsötestet! Ámulattal adózom Medgyessy "Adonisz" eftársnak. Abban a kék-sárga pólóban meg kiköpött ukrán zászló volt! Annak vannak ilyen csodás színei. Fodor Gabi hogy irígykedhetik most! Kérdés: Bankárovics eftársról a lelkes rajongótábor tépte le a pólót?
Eftársak, kérem vegyék be a kémvadászgörény eftárs elöjegyzési naptárába, hogy okt. 23-án is lesz egy fellépése a 301-es parcellában. Ott is lesz megtépés, és túlszeretés!
Mint a Nőtanács elnöke, megállapítom, hogy Vezérünk még a sárga kistehénben is olyan, de olyan fess ember, öröm nézni.
Mongyuk ez a Miska-kancsó pozitúra kicsit előnytelen, de el akart lazulni, miközben leereszkedett a nép közé.
re: intenzív, a jóképű doki alaposan megvizsgált, mostanra végeztünk
re: vodka, azt hiszem be van kamerázva a lakásom, merhogy tényleg elfogyott két pohár jeges vodka tegnap este (kizárólag a testvéri Szovjetunió iránti tiszteletből ki- és befolyólag)
:-))
Én az imperialisták bosszúja miatt vagyok csak egy kérdező nick, aki egyébként a honlapját is gondozgatja esténként, szórakozást nyújtva a kedves elvtársaknak, hadd gyarapodjanak itt a hozzászólások:)) Köszönöm az elvtársnak is a mekkérdeztük topikban tett dolgait!