Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Hogyhogy honnan? Természetesen magam is tagja vagyok a SZESZtestvérek vallás és lelkiismereti szabadság tagozatának. A választások elött több tucat dossziét készítettünk a klerikálfasiszta fideszmiépszimpatizáns papokról és híveikröl, és szorgalmasan jártunk a templomba. Ránk is ragadt valami, de igyekszünk elfelejteni, és szeptembertöl hetente hétszer nézünk majd Heti Hetest, videóról. Bár komoly esély van rá, szajhaházy urat látván, hogy videó nélkül is lesz 7i 7 Heti Hetes.
Mindig tanul a jó mozgalmár valamit.
Egyébként (provokatív kérdés köv.), honnan ilyen kiművvelt az etnő. vallásügyileg?? (Még a végén összevonom a szemöldököm, és leküldök néhány megbízható embert arrafele...)
skapuláré
Ha jól tudom, és jól emlékszem, egy kis érem a klerikálfasiszta Szüzanya képével. A reakciós katolikusok viselik, nyakláncon, mert aki hordja, az halála után a Szüzanya közbenjárásával jut a mennybe.
Remélem, nem írtam el a nevét, igazság szerint már régen volt, mikor utoljára hallottam ezt a szót.
Megkérem az elvtársakat, hogy több szívemet facsaró, kistehenet megszentségtelenítő képet ne tegyenek közzé, mert már nem látok a könnyeimtől. Pedig még csak alig múlt 9.
Ellentengernagy eftárs meggyógyult, (GURRÁ!) K. eftárs kiszabadult (GURRÁ!), és még ez a szépséges kép is! Úgy tünik, érdemes volt felkelni ma reggel. Még Tub és Fuxi eftársat kén' kiszabadítni.
Kedves eftársak! Nem tudná véletlenül valaki megmondani nekem, hová tüntek el kollektíve a gárdisták, szígyen hdsrgprncsnk vezetésével? Föltünt, hogy nem voltak sehol tegnap sem.
Jó reggelt, elvtársak!
Megnyitom a mai mozgalmi ülésünket.
Kérem, hogy a nem szabadságoló és nem raboskodó elvtársaka vegyék fel a lapátot.
Árotemetés!
Mar nem kell sokat varni es hamarosan mindenkinek az otthonaban "csinald magad" plasztikai sebeszet vegezheto. Partunk es nepunk meg dolgozik a reszleteken, addig is turelmeteket megertessel fogaggyuk.
ui:a vastagabb boru eftarsak szamara a tudosaink mar kiserleteznek egy vekonyitoszeren!