Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
és nem tok, és megtanulni SEM AKAROK ujjvastag palacsintát sütni, sem pedig a célirányos bevásárlásaimról lemondani azért, h hátha feljebb kerülnek néhány cm-rel a csöcseim ...
igen a patriarchátus nagy nyomása a férfiakon is, hha elkezdik szeretni a nőt, maga a férfitrsdlm kérdőjelezi meg férfiságukat, illetve fordítva is, h aki nem kanyargósan szerzi be az árut, hanem célirányosan, annak a nőségét kezdi vitatni akár a nőközösség is.
szerencsére kihalóban van ez a fajta attitűd, bár éppen tegnap belefutottam ennél az ifjú párnál. és hiába minden szó, amit mondtam, h a nő sietett magától is, itt megy a rugózás, és toppantás, h deakkojisz! ...
egyébként visszatérve, meglepődnél, ha tudnád mennyien választanak nőt TÁRS-nak ilyen megfontolásból, vagy éppen maradnak egyedül.
Akinek ez nyögésnek számít, meg leuralásnak, az inkább keressen magának egy másik nőt, mert férfit azt nem fog találni. (Najó: homokosok közt akad nőire huzalozott agyú is. Szobadísznek/látszatházasságokhoz azok is jók.)
ez az igyekezz! beszólás egyvalamire jó! hogy ideges legyen tőle a csajod.
miért nem jó nektek egy nyugis nő?
minek pattogni, sürögni, forogni? nem látni, hogy igyekszik?
egyébként meg a világos, egyértelmű kéréseket hagyhatjuk is a francba ...
amikor az ember felsikolt, h most jó, uhh, ne hagyd abba, és elkezditek figurázni (kizárólagosan erre a felkiáltásra, többtíz asszonnyal átbeszélve!!) ... :DDD minden is oda lesz! pont, mintha az ellenkezőjét mondtuk volna ... ehh .. jobb, ha az ember lánya meg se' szólal ... és ez még a jobbik eset! rosszabb esetben, mikor az ember már félkész állapotban van, jön a kísérlet a hátsó ajtón való bejutásra (csak egy kicsit, meglátod, jó lesz) ... ehh ... haggyuk is ezt az "önző" meg még kituggya milyen "gondolkodását" a nőkének ...
De!
az a jó, h a párkapcsolat nem kötelező!
hehhe! :)
aki akarja, műveli, akinek meg nem tetszik, nem kell!
annak örültem, h a bolti kislány egy "dög" volt gazella lábakkal, zsiráfnyakkal, macskaszemekkel, pisze orral, gyönyörű, fényes, hosszú, sötétbarna sörénnyel, és lám ... ott lihegett rajta a kan, hogy sürgesse, amikor maga is sietett ...
ezeket én láttam, az én szememmel, és hallottam a fülemmel.
én kérlekszépen bevásárló listával járok, és amikor megvan a lista!! (figyelj jól!!) UTÁNA keresem a ZEN-t a nonfood-ban, hajtogatom a munkásnadrágokat, és szagolgatom a szerszámkészleteket.
Szóval a sztoribeli nő rohangált a polcok közt, mint a mérgezett egér, kapkodta a cuccokat két kézzel.
Nem. mivel normálisnak látszott. de látszott hogy siet, mert neki is volt oka gyorsan letudni a vásárlást.
Egyébként meg le kell felezni a bevásárlólistát, középen megállítani a szekeret, és hordják tele ketten ...
Én ezt láttam. amit itt elmondtam.
hogy B. hogy vásárol, azt nem tudom. De én nem úgy, ahogy ő, és mivel ezt a sztorit én láttam, és nem ő, kénytelen vagy ennek hitelt adni, és nem vele megbeszélni, vagy az ő meglátásait cáfolatul hozni az én élményemre.
szia. a továbbiakat vele beszéld meg. ő sokmindent tud amit én látok, hogy mit láttam, hallottam.
"megyünk vásárolni, és beszól a saját társam, valamire, ami az én célom is (mielőbb letudni a vásárlást), még külön felhívja a figyelmem."
Szóval a sztoribeli nő rohangált a polcok közt, mint a mérgezett egér, kapkodta a cuccokat két kézzel... de a férfi még úgy is rászólt, hogy siessen?
Vagy csak turkált, válogatott, finnyogott és téblábolt a polcok közt... közte egy rakás olyan cucc közt, amit tkp. nem is akart megvenni - női szokás szerint?
Csak mert az a helyzet, hogy egyszerűen nem is tudtok gyorsan (valójában csak hatékonyan) vásárolni. És biztos vagyok benne, hogy te se.
Asszem, még Nyuszi tette be valamelyik topikba a rajzot a női és a férfi vásárlás útvonaláról. Mindenki röhögte, hogy mennyire igaz (tényleg az: aki volt már nővel vásárolni, az mind tudja ezt).
És akkor te azt mondod, hogy te sietsz. Pedig hát te is legfeljebb csak gyorsabban mászkálsz úgy, mint a pók a falon - a nyílegyenes helyett. :P
megyünk vásárolni, és beszól a saját társam, valamire, ami az én célom is (mielőbb letudni a vásárlást), még külön felhívja a figyelmem. Nem kell! Tudom magamtól is! Bevásárolhat magának is, nélkülem, és én elvagyok nélküle!
Egy nő ezerféle dolgot csinál vásárlás közben, ami a ffinak eszébe nem jut. A ffi a legtöbb esetben nem tudja, mi van otthon, milyen kaja készül, milyen háztrtsi szer/eszköz van fogyóban. A nő árakat is összehasonlít. Felméri, h van mellette egy segítőtárs (jóesetben) akit meg lehet pakolni, vagy kocsival van. Felméri az árakat, akciókat, válogat a zöldségek között, h a kannak a legjobbat tudja elkészíteni!
nem kell magyarázni!
ez sima leuralás!
Igyekezz!
vagy
Siess!
Főnöke az embernek a munkaidő alatt van! A magánéletben nincs!
Az ilyesmi után a nőnek nem kell gondolkodni azon, hogy személy szerint mit csináljon.
Ez egy tökéletesen érthető és végrehajtható igény a nő felé.
Nem a női tipusú önközpontú (majdnem azt írtam, hogy önző!) jajjezabajom-jajjazabajom nyavalygás, ami után a férfi még agyaljon is azon, hogy tkp. mi a faszt is kér tőle a nő. Hanem egy tűpontos, személyre szabott elvárás: ezt csináld, hogy jó legyen.
Az ilyesmi után a nőnek nem kell gondolkodni azon, hogy személy szerint mit csináljon. A férfi ugyanis pontosan azt mondta.
A férfiak a világ "fejével" gondolkodnak. A nők csak a sajátjukkal. Igen, ez egy nemek közti különbség.
ma fiatal, huszonpáréves pár vásárolt, és véletlenül kihallottam, ahogy a faszi teljes természetességgel, feljogosultsággal, normába beemelve, tehát nem feltétlenül durván, de annak a jogosultságának teljes tudatában, h a partnerének tudomásul kell vennie az utasítását, odavetette a lánynak: "Igyekezzél!" ... és a lány mentegetőzött, h OK, sietne ő is. Mintha a közös vásárlásnál nem kerülnének beszerzésre azok a holmik is, amiket a faszi fogyaszt, vagymi ...
és lehet, erre a fszira el fog pazarolni éveket, lehet, még gyereket is szül neki, mire megérkezik majd az asszonysimogatóba kisírni magát más nők vállán harmincnyolc évesen ...
A kapitalizmus az "ember embernek farkasa" szemléletet követi (gazdaságban ez úgy hangzik, hogy "a nagy hal megeszi a kis halat", ugye...), míg a szocializmus az "élni és élni hagyni"-ét.
Kádár János azt mondta, nincs olyan rendszer, ami mindenkinek jó. Az egyik a Weisz Manfrédoknak kedvez, míg a másik a munkásoknak. Azt mondta, hogy mi a munkásosztálynak kedvezünk.
Ezen már többször elgondolkodtam és arra a végeredményre jutottam, hogy vagy igen - vagy nem ("mindenkinek megvan a maga nyomora" - neki is -, legfeljebb más és más).
Az viszont atombiztos, hogy még hülye is lennél mellé.
ha lennék annyira hülye, h Tobias Moretti képeket puszilgatok a pénztárcámban emberi közösség kellős közepén, akkor lehet, normális lenne az életem ...