Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 330

Miért képzeled folyton, hogy ha valaki ezt v. azt leír a fórumon, akkor a való életben is ugyanazokat a szavakat használja...???

Hát nem te vagy az egybites? :-DDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (323)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 329

Ajjaj, a konkrét kérdés esete forog fenn......

Amire rég megszületett a bölcs mondás: elűzte, mint mlm-ügynököt a konkrét kérdés. 

:-DDDD

Előzmény: Törölt nick (326)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 328

Csak ennyire képes. 

Mert a lényeges - konkrét - kérdésekre SOHA nem ad választ.....  Pulikutyaként terel folyamatosan, ha konkrétan valamire rákérdezünk...

itt vót ez a Stiller Zsolt esete is a szkeptikus fórumról. Elég vállalhatatlan dolgokat állított - erre gingerünk elkezdi szálazgatni, hogy ő nem ismeri...

NA UND...????

Az, hogy nem ismeri, változtat jottányit is azon, hogy milyen hazudós nyúlszkin disztribútorok lézengenek szanaszét...???  NEM!!!!

De folyamatosan hülyeségekkel trollkodja szét az összes topikot, ahol csak felbukkan. :-(

Előzmény: Replay (324)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 327

Neked egyébből sem áll az életed mint kákán csomónkeresésből...??

Nevetséges pojácaság, amit a fórumon művelsz! 

Ékezetekbe-kötőszavakba is belekötsz, csakhogy tereld a figyelmet a sunyi bizniszed negatív megítéléséről...

LOL

Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 0 0 326

Akkor nézzük az érdemi állításokat. A biofotonikus szkenner valószínűleg kamu, kamu értékkel, bár nehéz leleplezni, ha ilyen valós mérőműszer nincs referenciaként, értelmetlensége miatt nem csinálnak. Az étrendkiegészítőként bevitt béta-karotin növeli a rák kockázatát, helyette ott a zöldség-gyümölcs. Egyébként rengetegen árulják átverés és extraprofit nélkül.

Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 325

"kiigazítási kényszere van mindenki fele"

Nem nézem tétlenül a valótlanságot, ha velem kapcsolatos, pláne nem.

"mert ő mindenhez sokkal jobban ért"

Csak az egybitesek gondolkoznak végletekben.

Előzmény: Replay (324)
Replay Creative Commons License 2017.08.12 0 0 324

Semmi mást nem csinál csak hozza a szokásos formáját, ezt a topicot is szettrollkodja, mert neki kényszeres kijavitasi, kiigazítási kényszere van mindenki fele. Semmi értelmeset nem ír csak copizgat korábbi hozzászólásokból, hogy azt ki tudja javítani, mert ő mindenhez sokkal jobban ért. Ez már elég beteges.

Előzmény: ásítósmacska (322)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 323

Mintha nem ismernéd a "?" jelet. Veled ellentétben nem tévhiteket jelentgettem ki, hanem kérdeztem. És nem úgy, ahogy te (nem egy esetben) már a kérdésbe is valótlanságot téve, hanem csak úgy simán, előítéletek és állítások nélkül.

Tehát akkor ha a családtagjaidra is használja valaki azt a kifejezést amit mondtál, az számodra "kedves understatement"?

"Mást is ilyen ad-hoc módon szoktál ok-okozati összefüggésbe állítani...???"

Lásd fentebb: mikor a kérdésbe is valótlanságot teszel.

Te voltál az, aki egyszerű ténymegállapításom mögé olyat gondolt, amit én nem.

És képes vagy a téveszmédet mások orra alá dörgölni...

Nemhiába mondom, hogy a fórumozás szórakoztató.

Hozod is a színvonalat.

Előzmény: ásítósmacska (322)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 322

Ezek szerint akkor a családtagjaidra is szoktad ezt a kifejezést használni? 

A saját szavaiddal kérdezek vissza: 

Nem ezt hívják rögeszmés képzelgésnek?

Előzmény: Törölt nick (320)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 321

Formállogikából megbuktál? :-D

Mást is ilyen ad-hoc módon szoktál ok-okozati összefüggésbe állítani...???

Fura gondolatvilágod van... :-D

Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 320

"Attól, mert te egy jelenséget nem láttál, attól nem válik általánossá, hogy az nem létezik."

Úgy látszik, valahogy nem jutott el hozzád a vastagon írt sorom (sokadszor sem):

"Sosem azt mondtam, hogy ez, vagy az a jelenség nem létezik, hanem hogy a környezetemben nem láttam előfordulni."

"Ne próbáld azt közvetíteni, hogy kamu az a név, mert te soha nem hallottad...", "Megint bepróbálkozol egy sunyi csúsztatással...."

Mondtam egy tényt: nem hallottam a nevét. Nem gondoltam semmit mögé, úgy, ahogy te (ráadásul még vádaskodni is próbálsz - sokadszor). Nem ezt hívják rögeszmés képzelgésnek?

"Az általad kifogásolt kifejezés egy igen kedves understatement... :-D"

Nem kifogásoltam semmit (tovább képzelegsz?), kérdeztem (bizony ez az emberi kommunikációban szokás). Ezek szerint akkor a családtagjaidra is szoktad ezt a kifejezést használni?

Előzmény: ásítósmacska (319)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 319

Attól, mert egy lent említett jelenség létezik, attól nem válik általánossá.

Attól, mert te egy jelenséget nem láttál, attól nem válik általánossá, hogy az nem létezik. 

LOL

Előzmény: Törölt nick (317)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 318

Megint bepróbálkozol egy sunyi csúsztatással....

Ne próbáld azt közvetíteni, hogy kamu az a név, mert te soha nem hallottad...

Ki vagy te a Nuskinben? Az atyaúristen? 

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az általad kifogásolt kifejezés egy igen kedves understatement... :-D

HA akarod leírom PC-kényszer mellőzésével is.. :)))

Előzmény: Törölt nick (317)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 317

"több igazság" is létezik, amelyek egymásnak nem mondanak ellent, nem zárják ki egymást, egyszerűen csak más-más tapasztalatból következnek (ezért nem értik ezt a mondatom sem): "Sosem azt mondtam, hogy ez, vagy az a jelenség nem létezik, hanem hogy a környezetemben nem láttam előfordulni."

Attól, mert egy lent említett jelenség létezik, attól nem válik általánossá.

http://regihonlap.szkeptikus.hu/forum/biofoton_szkennermire_jo_pontosan/21 linken lévő "főnökúr" eredeti nevét (ugye aláírta) sosem hallottam.

Az ebben http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144794915&t=9235610 általad használt kifejezést kedélyesen alkalmaznád a családtagjaidra is (vagy személyeskedésnek szántad?)

Előzmény: ásítósmacska (316)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 316

A hsz. lényegét átugrottad...??? 

Az meg qrvagyenge kifogás, hogy nem hallottál... ezt bárki mondhtja.... De attóól még létezik A JELENSÉG!!!!

Előzmény: Törölt nick (314)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 315

Te tényleg funkcionális almafabéka vagy.... Elklépesztő! :-s :-s 

Előzmény: Törölt nick (314)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 314

Sehol nem mondtam, hogy nekem tulajdonítottad (azt, hogy némelyek általánosítanak és ezzel milyen értelmi szintjük van, annál inkább). Tehát felesleges hazugságokkal dobálóznod.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144664148&t=9123617

Előzmény: ásítósmacska (312)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 313

egy Tejfalussy-hívőnek hiába próbálsz észérveket felhozni... :) 

Előzmény: Lorne Malvo (309)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 312

Ki beszélt rólad bakker.....?????

Virítsd már, hogy neked tulajdonítottam az állítást! Nem fogod tudni prezenálni!

Tehát hazudsz! 

Az meg qrvagyenge kifogás, hogy nem hallottál... ezt bárki mondhtja.... De attóól még létezik A JELENSÉG!!!!

Előzmény: Törölt nick (307)
Lorne Malvo Creative Commons License 2017.08.12 0 1 311

Miből adódik az ellentét a nyugati orvoslás és a keleti orvoslás között? Nem lehetne a kettőt  együtt békességben a betegek javára alkalmazni?

Az egyik bizonyít és fejlődik, a másik évezredes múltja ellenére képtelen hitelt érdemlően bizonyítani és a fejlődésben is megállt. A keletinek lélektani hatása lehet maximum, és inkább tudománytörténeti érdekesség, de nincs haszna, ha gyógyításra kerül sor. Minek integrálni? 

Előzmény: Tasunko Witko (126)
Lorne Malvo Creative Commons License 2017.08.12 0 0 310

Az biztos, hogy ha valaki vesz gyógyszert és kibontja, talál benne egy pappírt amelyen hosszan  sorolják a mellékhatásokat. Több mellékhatást sorolnak fel, mint gyógyhatást.

Azok a mellékhatások a Fázis I-IV vizsgálatok során tapasztalt valamennyi nemkívánatos hatást felsorolják, ugyanakkor azt se felejtsük ki, hogy ezek a hatások csoportokba vannak rendezve gyakoriságuk szerint, vagyis ott van, milyen valószínűséggel kell számolni velük. Nem kell rettegni, hogy ez most mind bekövetkezik majd, csak esetleg számítani kell rájuk, illetve kötelező is beleírni, ha a gyártó el kívánja kerülni a pereskedést.

Azért van kevesebb gyógyhatás, mert célzott kell, hogy legyen a terápia. Az nem megy, hogy valami fájdalomcsillapító is, meg fogamzásgátló is, de kálium pótlásra is jó. A főhatás mellett minden egyéb hatás mellékhatás.

Előzmény: Tasunko Witko (128)
Lorne Malvo Creative Commons License 2017.08.12 0 0 309

A bibi csupán ott van, hogy az orvosok átlag életkora 10 évvel soványabb mint az átlagpolgáré. 

Bár a téma alig kapcsolódik a topic eredeti témájához, azért jó volna erre valami elfogadható statisztikát látni, csak ne a mindenegyben-naturahírek-okész-tudnodkell régiójából jöjjön.

Erre is kéne már valami konkrétat:  csakhogy a humán orvosképzés 100%-ban a gyógyszermaffia kezében van. Nem is tanulnak semmi mást csupán amit a gyógyszergyártók mondanak.

Átmossák az agyukat azzal a töménytelen mennyiségű hazug biokémiával, amit végül ők maguk is elhisznek. Elvégre így fogják tudni betegeikre is rásulykolni, amit maguk is hisznek :-)

Melyik része hazug a biokémiának? A citrátkör? A lipolízis? Melyik az őszinte biokémia, az állatorvosoké? Az állatoknál nincsenek enzimek? 

Előzmény: forgione1 (42)
Lorne Malvo Creative Commons License 2017.08.12 0 0 308

Pl. az állatok korlátlan mennyiségben kapnak sót, még minket tiltanak tőle :-)

Téged ez ne befolyásoljon, ne hallgass rájuk, fogyassz sót korlátlanul! Magam nem ajánlom, de úgyis agymosott vagyok.

Nem véletlen, hogy rögtön bíróság elé hurcolják azon állatorvosokat akik megmondják a tutit és emberek gyógyulnak meg. 

Konkrét eset volt a bírósági eljárásra, valamint a meggyógyulásra? Az állatorvos az emberorvoslásban ugyanolyan laikus, mint a nagymama, vagy a kofa, és ez persze megfordítva is igaz, emberorvos se próbáljon állatot gyógyítani, így mindenki saját felelősségére hallgasson hozzá nem értőkre.

Vagy gyomorfekélyre a sertések egy sima gyógyszert kapnak és 1 hét után rendben vannak, még az embert agyon nyomják méreggel amíg kés alá nem fekszik.

Mi az a sima gyógyszer, amit a disznók kapnak? Mert pl. a kutyák ugyanúgy kapják a H2-antagonista famotidin-t, vagy omeprazol-t, mint az emberek; megkapják antibiotikumként pl. a ciprofloxacin-t, mint az emberek. A lovak szintén kapják a brómhexin-t mucolyticum-ként, mint az emberek, ellenben az állatorvos ne akarjon az embernek phenylbutazon-t per os alkalmazásra ajánlani csak azért, mert a lovaknak bejön, mert embereknél a nemkívánatos hatások túlsúlyban vannak az előnyös hatásokhoz képest. Szóval nekem nem világos, hogy humán anatómiát, élettant, biokémiát, kórélettant etc. nem tanult állatorvos mennyire van képben az emberi test működésével, betegségeivel.

Ugyanis az állatok, legyen vadon élő vagy haszon, azok a mai napig is értékesek, még az ember ......

Az ember szintén értékes, mert lehet pl. adóztatni, dolgoztatni.

sikeres múltja van már az 1950-es évek előttről. Akkor még kimondták az igazságot 

Akkoriban a tudomány akkori állasa szerinti legjobb meggyőződést mondták, most meg a mostanit.

nem a lakossággyérítés volt a cél. 

Állítólag a Föld túlnépesedett. A Háttérhatalom rosszul végzi a dolgát, mert tovább élnek az emberek, ahelyett hogy meghalnának. Mondjuk nem értem, kit lehetne sarcolni, ha a lakosságszám csökkentése volna a cél...

Előzmény: forgione1 (30)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 307

A különböző fórumokon, különböző névvel megjelenő nyilatkozatokkal pont annyit tudok kezdeni, mit itt bárki.

És még egyszer: sosem állítottam, hogy a szkenner MOK-tól bármilyen támogatást, jóváhagyást, egyetértést kapott volna, ahogy a környezetemben mástól sem hallottam ilyet.

Előzmény: ásítósmacska (304)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.11 0 1 306

Ugyaninnen... 

nyergestamas válasza fairi (00:36) hozzászólására előzmény | privát | 2009.08.04. 10:41 | válasz | (#38026)

Nem akarom a poént lelőni, úgyhogy csak röviden, a többit ígérem, egy hosszabb nusin cikk keretében feltöltöm majd az antimlm-re is, mert az áltudományosság határán lebegő marketing-zsenik szerintem több szót érdemelnek egy fórumhozzászólásnál.

Szóval megkerestem az orvosi kamara weboldalának adminisztrátorát, hogy mi volt ez a művelet a szkenner cikkével, ezt írták (részlet):

"Tény és való, hogy kb. 3 évvel ezelőtt hírtallózás folytán felkerült a kamarai honlapra az idézett cikk. Ez azonban a legkevésbé sem jelenti azt, hogy ezzel a Magyar Orvosi Kamara egyetértett volna, hiszen, mint köztestületnek sem nem célja, sem nem feladata, hogy minősítsen egyes egészségügyi, vagy egészségügyi jellegű termékeket. Tekintettel arra, hogy jóváhagyásunk, és kezdetben tudtunk nélkül úgy reklámozták a terméket, mintha az a MOK támogatását bírná - egy jogi procedúra keretében tudtuk csak ettől a szándékuktól eltéríteni őket -, úgy döntöttünk, hogy töröljük archívumunkból is a jox.hu-tól átvett cikket."

Arra a kérdésemre, hogy ítélet született-e az ügyben, merthogy azóta is velük reklámozzák a szkennert (erre is csak az mlm képes, hogy nincs is már fenn az orvosi kamara lapján az egyébként se a véleményüket tükröző írás, de ugyanolyan hatékonyan adják el vele), nemleges és maximálisan hárító választ kaptam:

"Csak megismételni tudom: a Magyar Orvosi Kamarának nincsen semmilyen köze ehhez az ügyhöz és semmilyen módon nem kíván szereplője lenni."

Előzmény: ásítósmacska (305)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.11 0 1 305

És ehhez mitszólsz????

Egy nuskin forgalmazó írja... 

http://regihonlap.szkeptikus.hu/forum/biofoton_szkennermire_jo_pontosan/21

főnökúr 2009.08.03. 15:23

...

A gép nyolc országban hivatalos orvosi műszer, Magyarországon most van folyamatban. Az orvosi kamara ajánlásával használjuk, az anyacég nyolcadik helyen áll a New york-i tőzsdén (NUS), a Dun&bradstreet szerint az egyetlen olyan cég európában aki soha semmilyen fizetési késedelembe vagy bonyodalomba nem került. (ez év elejáig a deutsche telekom is ide tartozott, de már nem.)  

És minő véletlen, hogy ő is a tőzsdére hivatkozik, mint egynémelyek is... :-D

Előzmény: Törölt nick (301)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.11 0 0 304

Képtelen vagy felfogni, hogy HAZUG módon hivatkoztak a MOK-ra....??????

És ennek következtében tette ki a Kamara az idézett elhatárolódást. 

Előzmény: Törölt nick (301)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.11 0 0 303

Már megint bodónét játszol...???

Előzmény: Törölt nick (302)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.11 0 0 302

és hol is van akkor a gvh végzése?

Előzmény: ásítósmacska (298)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.11 0 0 301

"A Magyar Orvosi Kamara weboldalán jelent meg"

"Látogasson el a MAGYAR ORVOSI KAMARA honlapjára"

Egyik sem azt mondja, hogy a cikket a MOK irta (és aki ennek ellenkezőjét állítja, vagy tudatosan hazudik, vagy elmebeteg), csak azt, hogy a MOK honlapján található az írás.

Nem véletlen mondtam, hogy valótlanság, amit mondasz.

Előzmény: ásítósmacska (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!