Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Ön elfelejti, micsoda sportember a mi szuperkémünk (megint a szuperfoszfát jutott az eszembe.) Ebböl arra következtetek, hogy Ön nem látogatja elég sürün a www.medgyessy.hu oldalt, ahol megtudhatná, hogy Bankárovics eftársunk úszni jár, és testörei ott tempóznak mellette, vagy hogy testör nélkül jár fodrászhoz! Egyébként tudtommal golfozik is, ami igazán megeröltetö sportág. Ráadásul népszerü és elterjedt sport, nem úgy, mint az a kirekesztö foci, ami a fidesznyikhajfövezér üz.
Ócsiny Szpászíva Kamel Leonovics Elvtársnak, no meg háromszoros GURRÁ!!!
Az SzFFB, valamint a Zifjú Gárdisták nevében hadd tolmácsoljam vég nélküli köszöneteinket, Stálin elvtárs fülének megtalálásával kapcsolatban. Sokat dolgoztunk az ügyön, haladtunk is vele, de azért a külső segíccség mindig jól jön.
Hárásó, málágyec, Kamel Leonovics elvtárs!!! Kontribúcióját Köszönjük A Dolgozó Nép Nevében!!!
Én munkaalkoholista vagyok, sztahanovista a javából. Csakazértse megyek szabadosságra!!! A mostani 100 napos tervet 25 nap alatt akarjuk teljesítni, vagy mi!!!???
Más:
Azé' nem semmi a Megyó kigyúrt háta!!! Gondolom ezzel a hátával támasztotta ki a petrencésrudat, amikor Bukarest-Erdélyben felcserepedett...
Nem, nem, persze hogy nem érdemlem ki azt az adoniszi felsötestet, ami Üvegszemevics eftárs sajátja! Az Lendvai etnö felségterülete, meg Csaplár Kati etnöé. Hmm, mint Michelangelo Dávidja...
Köszönöm, Jurij eftársat a pionyírkák most néhány hetes továbbképzésre maguknál tartják.
Mi sem értjük a Nőtanácsban az ilyen hírek közlésének okát. Ma reggel pl. félóránként hallottam, hogy Tony Blair et. feleségét vetélése miatt meg kellett műteni. Ahelyett, hogy Vezérünk és Pártunk útmutatásait hallhatnánk.
Vajh, ki vezethette a mozdonyt?
Ha az összes vemhes állat lemészárolódik, lassan nem lesz mit enni. A cikket csak erösebb idegzetüek olvassák, meg mellesleg nem is igazán értem, ez most miért minösül hírnek.
Merci vielmals, ahogy a művelt svájciak mondják, Öntől mindig lehet tanulni. Én, buta azt hittem, hogy valami malackodás rejlik a rövidítés mögött.
:-))
Megelőzött a kérdéssel, én is szeretném tudni, mi van a nyakában. Az azért megnyugtató, hogy nem kereszt.
K.Pista!
Kérem az elvtársat, hogy most néhány óráig ne tegyen be új képet a Vezér elvtársról, mert a túl sok vizuális élmény akadályoz a mozgalmi munkámban, el-elmerengek kedves, nyílt és őszinte mosolyán, a lapát meg kiesik a kezemből.
Hogyhogy honnan? Természetesen magam is tagja vagyok a SZESZtestvérek vallás és lelkiismereti szabadság tagozatának. A választások elött több tucat dossziét készítettünk a klerikálfasiszta fideszmiépszimpatizáns papokról és híveikröl, és szorgalmasan jártunk a templomba. Ránk is ragadt valami, de igyekszünk elfelejteni, és szeptembertöl hetente hétszer nézünk majd Heti Hetest, videóról. Bár komoly esély van rá, szajhaházy urat látván, hogy videó nélkül is lesz 7i 7 Heti Hetes.
Mindig tanul a jó mozgalmár valamit.
Egyébként (provokatív kérdés köv.), honnan ilyen kiművvelt az etnő. vallásügyileg?? (Még a végén összevonom a szemöldököm, és leküldök néhány megbízható embert arrafele...)
skapuláré
Ha jól tudom, és jól emlékszem, egy kis érem a klerikálfasiszta Szüzanya képével. A reakciós katolikusok viselik, nyakláncon, mert aki hordja, az halála után a Szüzanya közbenjárásával jut a mennybe.
Remélem, nem írtam el a nevét, igazság szerint már régen volt, mikor utoljára hallottam ezt a szót.