A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Ennyi erővel odamehetnél a láthatóan szakadt, írástudatlan csöveshez, hogy mégis. mi a baja Shakespeare-rel.
Már megbocsáss, de te is ugyanolyan nyomorúságos szerepjátékossá húzod le magad, mint ez a szuperfizikus. Látni rajtad, hogy képzett vagy, de azt is, ahogy megtagadod szakmai önmagad, az ilyen kérdésekkel.
😄😄😄 Röhelyes vagy. Mint egy összeesküvéselméleti aktivista.
Én szabad gondolkodó módon képeztem magam. A könyvekből úgy fogadtam el a laírtakat, hogy magam is mélyen utánagondoltam, elemeztem, megvizsgáltam. Sőt, újra, és újra, ahogy egyre erősödtem. Ez az egyetlen jó módszer van. Sajnos van igazság abban, amit most írsz, de az nem a fizikátokra vonakozik, hanem a rendes fizikán belül dolgokra. A ti "fizikátok" teljesen kívül esik az értelmen.
A jövő fizikája nem az agymosásra, hanem az önálló gondolkodásra épít.
Nem félrenevelt végzős diákokat bocsát ki az agymosodából, hanem olyan gondolkodó fiatalokat, akik képesek kreatív megoldásokra.
Ennek hatására a tudomány soha nem látott fejlődésnek fog indulni. Megszűnnek a dogmák, nem lesznek tabutémák. Persze ez nem azt jelenti, hogy szabad utat kell engedni a tudományos alap nélküli fantáziálásnak.
A jelenlegi "modern" fizikának ugyanis éppen az a tragédiája, hogy egyik részről megakadályozza a valóban tudományos, de a jelenlegi paradigmába nem illeszkedő kutatásokat.
Másrészt a tudományosság látszatát mutatva szabad utat enged olyan tudománytalan kutatásoknak, mint amilyen a feketelyuk-ütköztetés, az időgép-készítés, a féreglyuk-keresés, stb.
Képzeljük el, hogy mekkora tudományos fejlődés lehetne a világon, ha az őrületes mennyiségű pénzeket valóban tudományos célokra fordítanák.
A középkorban a tudósok megregulázását az inkvizíció végezte.
Giordano Bruno-t megégette, Galilei-t megkínozta és házi őrizetben tartotta.
Az új tudományos nézeteket egy külső erő nyomta el.
Ma is elnyomják a az újszerű tudományos gondolatokat, de az elnyomó nem egy külső hatalom, hanem a hivatásos tudósok egy csoportja, akik markukban tartják az egész tudóstársadalmat. Ők döntik el, hogy mi a helyes elmélet és mi nem, ők döntenek a kutatási irányokról, a kutatási pénzekről.
És ők azok, akik ellehetetlenítik azoknak a kutatásait, akik nem állnak be a sorba.
Ők azok akik az egyetemeken kitermelik a bólogatókat.
Ők azok, akik ráerőltetik a fiatal generációkra az egyoldalú oktatást, mert csak az ő tankönyveikből szabad tanítani.
Aki mégis gondolkodni mer, annak nem engedik, hogy elvégezze az egyetemet. De ha mégis átcsúszik, akkor később távolítják el a tudomány környékéről.
Így működik a "sötét újkori" inkvizíció. Nem annyira durva, mint a középkorban, de annál alattomosabb.
Mivel én nem a kvantumelmélet vagy a részecskefizika oldaláról közelítem meg az új fizikát, így nem is kívánok vitába szállni az erre vonatkozó elvekkel.
Én a gravitáció működése, a fényelmélet, a fény és a gravitáció kapcsolata, a gravitációs optika és a fénysebesség feletti jelenségek területén látok lehetőséget a fizika megújulására.
Szerintem a jövő fizikáját a következők fogják jellemezni:
- megszűnik a relativista felfogás kizárólagossága, visszatér a valóságos (abszolút) mozgás fogalma
- a fény valódi természetére fény derül, a fény nem kettős természetű, nem fotonokból áll, hanem véges hosszúságú hullámsorozatokból (vézerekből) áll.
- visszatér a száműzött fényközeg, de ez nem a hagyományos éter lesz
- gyors fejlődésnek indul gravitációs optika, a csillagászat új utakra lel
- a gravitáció visszakerül az őt megillető helyre, gravitációs mező formájában, amelynek 4 funkciója van
- feltárul egy teljesen új világ, a fénysebesség feletti jelenségek világa
Az új szemlélet leszámol a 100 éves dogmákkal. A tudomány újra a fejlődés útjára lép, de immár a realitások keretein belül. Visszatér a fantáziavilágból a valóságba. A "sötét újkor" véget ér, és a tudományban új időszámítás kezdődik.
Szuperfizikus megírta, milyen NEM LESZ a jövö fizikája?
Én ezt így fogalmaznám meg:
- NEM LESZ Einstein-Bohr-Heiseberg-Dirac-Feynman kvantum hókusz-pokusza, Hamilton operátorokkal, vendor ergia kvantálással,
- NEM LESZ specrel, tömeg növekedéssel, tömeg-energia ekvivalenciaval,
- NEM LESZ áltrel, a téridö meggörbitésével, mert a testek szabadesese NEM egyetemes,
- NEM VOLT Ösrobbanas, delete lyukak meg sötet anyag NEM létezik,
- NEM LESZ a kvark elmélet, NEM lesznek gluonok meg partonok,
- NEM LESZNEK erös- és gyenge-kölcsönhatások,
- NEM LESZNEk húr és membrán elméletek a kvantumgravitáció keresésére.
Magyarul mondva, ki LESZ dobva az akadémikus fizika egész tananyaga, mert az energetikus fizika volt! Galilei, Newton fizikája meg ki lesz javítva!
Mi LESZ a jövö fizikája?
- elsönek a fizika atomisztikus fizika lesz,
- a testek sùlyos tömege ezreléknyi nagyságrendben különbözik a tehetetlen tömegétöl, a szabadesés NEM egyetemes,
- a világmindenség anyaga, minden részecske, a négy stabil elemi részecskeböl e, p, P, E áll,
- az elektromágnesesség és a gravítáció az elemi reszecskék elemi töltéséiböl erednek, tehàt egyesítve vannak egy elméletben' és a gravítáció is be van épitve a részecske fizikába,
- a két fundamentális mezö c-vel terjedö nem-konzervativ mezö,
- a reszecskék mozgásegyenleteiben Lagrange multiplikátorok lépnek fel, úgy hogy pl. az elektronok mozgása a protonok körül megérthetövé vàlt,
- az anyagnak van egy alapállapota, maximális tömegsürüséggel, ahonnan már NEM tud e.m. sugárzást kibocsátani.
Az atomisztikus fizika a könyvemben, meg a honlapomon www.atomsz.com le van írva, innen megtanulható, làsd a 7042-es hszt is az Atomisztikus fizika topicban.
Az, hogy ilyen lesz-e a jövő fizikája, én nem tudom továbbra sem megítélni, ám a leírtakból nekem a túlvilág ugrik be akaratlanul is, ahol - a feltételezések szerint - örök boldogság is honol. Ha majd - feltehetőleg nagyon sokára - oda jutsz, akkor neked külön öröm lesz találkozni ezek megvalósulásával.
"Gyula, de ha mindenhová ugyanazokat a mondatokat írogatod be rendszeresen, akkor nem becsülni fognak az új gondolataidért, hanem egy megzakkant mániákusnak néznek."
Szuperfizikus 1.5 órája:
"Összeírtam, hogy mi nem lesz a jövő fizikájában, de kihagytam néhány dolgot.
- állandó fénysebesség, amit minden megfigyelő ugyanannyinak mérne
- tömegnövekedés a sebesség miatt
- összenyomódó, meggörbülő tér
- lelassuló idő, lassabban öregedő űrhajósok
- anyagból energia, energiából anyag
Továbbá nem lesznek dogmák, tabutémák.
Kihalnak az elvakult relativitáshívők, vége lesz a relatativista "tudománynak"."
Szuperfizikus, a kör bezárult. Ha te is mindenhová ugyanazokat a mondatokat írogatod be rendszeresen, akkor téged is egy megzakkant mániákusnak néznek.