Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Magácska alatt:-))
A helyzet az, hogy mos 2 hét szabira megyek, s előtte van némi munka is. Sajnos, a Mozgalom nem fizet annyit, hogy abból szerényen is, de megéljek.
Gondolom ezt a szösszenetet Lamperth belügyér etnő is olvasta...
Erről jut eszembe: hol van a külügyminiszterem? Ki látta? (Reggel óta el van tűnve...)
Kistehénről kiderült, hogy egy aljas fidesznáci csürhe-tag! Megpattant Vezér et. pólójáról, kézzel-lábbal hadakozik az ellen, hogy Vezér et. büszke mellkasán feszítsen. Íme:
„A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába… Most azonban szükség van arra, hogy vér folyjon. A vértől nem kell félni. A vér acél. Erősíti a szívet, erősíti a proletár öntudatot. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz, mely az igaz jövőhöz elvezet bennünket.”
Azt azért megjegyezném, hogy Miskolc tisztább város, mint Budapestis. És jómagam pedig egy viszonylag nyugis külvárosi részén cserepedtem fel, az Avasra meg csak végszükség esetén, bizonyos barátok meglátogatása céljából merészkedem. Viszont az egyetemünk, mint azt már írtam, meglehetösen cocreál volt.
A mi drága Bankárovics eftársunknak szük a dolgozószoba, amit az a rohadt náci Steindl tervezett és a még nácibb Orbán felújíttatott. Hijába, kicsi ország, kicsi szoba. Javasoljuk együtt D-209-nek a régi mondást a Parlamenttel és az országgal kapcsolatban is:
Mióta van ott annyi szemét? (Mán a hasadékban)
Tavaly jártam ott, de nyem emlékszem, hogy feltünöen sok lett volna. Bár Erdély egészéhez képest lehet, hogy igaza van. De ez viszonyítás kérdése. Mert pl. a Csanyik-völgyhöz képest, ahol Miskolcia a nagy majális elsejei hepajokat szokja rendezni, nos, a különbség szembetünö.
Még szerencse, hogy pénteken elutazom, hogy személyesen vizsgáljam meg Erdélyország jelenlegi hangulatállapotát, és felmérjem, hol a legalkalmasabb plazát építeni.
Kedves elvtársnő és elvtársak!
Itt köszönöm meg az Önök bátorító szavait, amit a
Mécs Imre elvtárs pártmunkájának színvonala az utóbbi időben kissé hanyatlik című topicban kaptam Önöktől!
El vagyok érzékenyülve, mint Rákosi elvtárs a búzatáblában. Szebb jövőt!
:-)))
Pont ezt a szép magyar embert akartam én is feltenni, csak lusta voltam! Nem osztályozni szoktunk, hanem sorszámozni, de már összekavarodott a számozás.