Ehes vagyok. Viszket a himtagom, de nem merem megvakarni, nehogy...
Szerencsere a honom alatt ledus vernarancsok nottek, gyorsan megvakartam es megettem oket, koretkent a talpamon tenyeszo gombakat faltam hozza, no, meg borsodzott a hatam is, es nem hagytam oket parlagon...
Ha lehet, akkor en olyan rostelyos kastelyost kernek reggelire, narancs-csuzzal, a hátszín legyen izomlázasan meleg, habar a taplalkozastudosok szerint nem tanacsos ilyen nehéz dolgokat enni, kulonosen reggelire, mindazonaltal, ám bátor vagyok megjegyezni, hogy en ezzel majdnem, de teljes egeszeben nem feltetlenul azonosulva nem ertek egy meggyet az ér-velősben.
- Lángost kérek szépen.
- Hányat?
- Akkor inkább mégsem.
Tutujgass meg mutterbasszer!:-) Hej! Egyébként meg mindenkinek a nagyhatlamas bránerbéla üzeni, hogy anti nem lopott húsottot. A mai nap legnagyobb kérdése, eddig csak ez foglalkoztatta enyhe másnaposságban fürdő agysejteim tisztulni vágyó szándékát: Szép-e a t-betű?!
De a félvezetők gyakran félreveteő információk özönével lepik el csekély zsámú agytekervényeimet, minek következtében a sárgából gyakran kék lesz, de antilophús nélkül nem élhetek.
Pedig a szekciointratranszferometriai hiperdruszamatizáló sztratokonvertikum feltalálása és ennek a megatektonikus keverőtérben való alkalmazása sokkal égetőbb feladat lenne!!!