Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Lehet hisztizni, lehet sumákolni, lehet mellébeszélni, de ha gyurcsány nem olyan, amilyen, akkor valszeg orbánéknak 2010-ben nem lesz kétharmada ... És ennek következtében sok minden más sem úgy alakul... Bajnai igen későn lépett be a képbe...
gyurcsány hibájának tartom azt is, hogy miután meghackelte az "útelágazást", nem nézett vissza a hosszúbájtok éjszakájáig, nem vitte kenyértörésre a 2006-os alkotmányos rend megdöntésének kísérletével gyanúsítható fideszesekkel a bűnvádi eljárást (mellesleg az alkotmányos rend megdöntését a kétharmadukkal simán megtették, kicsit később) ... de hibájának tartom azt is, hogy körömszakadtáig ragaszkodik a politizáláshoz, s nem ismerei fel azt, vagy egyszerűen leszarja azt, hogy többet segít ezzel a fidessmaffiának, mint a velük szemben állóknak ... többek közt ...
Nem tartom gyurcsányt erős embernek. Valamikor az volt. De már régen nem az (sajnos) ... Már csak egy megkopott mumus, akivel ijesztgetni lehet ... S a sok együgyű meg még fogékony az ijesztgetésre ... Ezek adják a fidesz választóinak derékhadát.
Pedig orbánnal szemben csak egy rendkívül karakteres, határozott, meggyőző személyiséggel és igen nehezen támadható ember lenne képes felvenni a kesztyűt.. s alternatívát mutatni.
Sosem feledhető, bűbájos lojalitásként maradt meg emlékezetemben, hogy midőn L. Simon László, a virtuális régészi és történészi felkészültségére tekintettel kinevezett múzeumigazgató miniszteri elbocsátó üzenettől sújtva távozott a Nemzeti Múzeumból, a sírig hű dolgozói kollektíva fátyolos szemekkel, s hálás, odaadó vastapssal búcsúztatta a kiváló direktort.Most hát alig várom, hogy ugyanez a sírig hű, lojális kollektíva az ugyancsak régészeti és történészi teljesítményére tekintettel a Nemzeti Múzeum élére kinevezett jeles múzeológust, Demeter Szilárdot már bevonulásakor hasonlóan lelkes, odaadó és szeretetteli tapsikolással köszöntse. Aztán bizonyára eljön az ideje annak, amikor ez a tapsikolás már hősies és elszánt belső bomlasztásnak minősül majd.
Szerintem levonhatjuk végső konzekvenciaként, hogy egy alapvetően elbutított, hülye néppel mindent el lehet hitetni. Sőt, ki van mutatva (brit kutatók által :-))), hogy minél nagyobb a hazugság, annál inkább elhiszik.
Nem tudom. lehet, hogy ha én csak az M1-et nézném, én is hülye lennék? Vagy anélkül is hülye vagyok?
(Nálunk néhány TV csatorna alapból, menüben tiltva van, amióta egyszer egy gyűlölt reklámról villámgyorsan elkapcsolva véletlenül a Hir Tv jelent meg a Bayer-féle politikai emésztőgödörrel.)
"Rogánnak nincs szüksége Gyurcsányra ahhoz, hogy riogasson vele."
+10
Sőt, igazából a riogatásra az a legmegfelelőbb, aki nincs. Arról ugyanis bármit lehet hazudni, lásd: "Soros Györgynek van egy terve. EZ VESZÉLYES!".
Ha Gyurcsány nem volna szem előtt, már rég teli lenne kúrva az ország azzal, hogy a háttérből ő mozgatja a szálakat. És minden szóba jöhető ellenzéki arc azonnal össze lenne gyurcsányozva.
Ha netán meghalna, akkor meg hát ők lennének a "gyúrcsányörökösök".
Harminc-háromszázezer év múlva meg a "gyúrcsányszellemiörökösök".
Ugyan, ugyan... Nem kellenek ahhoz rogáni panelek, hogy sokan úgy érezzék, gyurcsánynak is köszönhető az, ami napjainkra kièpült. Ha ő visszavonult volna időben s bevackolja magát szép csendeskén a villájába, akkor nem lehet újra és újra démonizálni, s ijesztgetni véle...
Szakács azért fogalmaz annyira nehezen megfoghatóan, mert a propagandisták 5-6 éve ugrálnak a fején, és ettől rendkívül óvatos lett. Ezzel befejeztem mára.:)
Nem beszariságból reszketett, hanem hogy nehogy olyat mondjon, amivel árthat a jobboldalnak, illetve a baloldalnak használhatna.
A probléma ezzel mindössze annyi, hogy a jobboldal = Fidesz.
Tehát ha nem árt a jobboldalnak, akkor bezony a fidesznek sem árt.
Marci remekül megalkudhatott (volt egy ilyen elszólása az interjúban, hogy MP hagyja a baloldalt, mert nem róluk van szó), de azért be-bepróbálkozott vele.
Szakácsnál már érezhetően nem volt ilyen "riporteri alku". Olyan is lett: apolitikussá tevő.
Szerintem ez a gyerek nem reszket, és sokkal több van benne, mint sokan- így te is- feltételezitek. Rendkívül jó intellektus, még az elején éreztem zavart az erőben, amikor elkezdett vívni pl. a megafonsokkal, meg odakomentált minden hülyeség alá, de ma már nem így látom, sőt kezd egy brandet felépíteni, ráadásul tudatosan, Mióta elkezdte azt is pedzegetni, hogy van esély, hogy hosszabb távon börtönbe zárják, azóta tudom, hogy komoly. Bár én ezt már a partizáni interjúnál is éreztem, mert volt benne valami, ami sokkal több (ösztönös megérzés) . De ezt szerintem hagyjuk mára, ne játsszunk a maceratúra idegeivel.